فیل اسپنسر: برنامه های ویژه ای برای E3 2014 داریم ، امسال نبرد کنسول ها به نفع ماست

Sorena Asadi

کاربر سایت
Xbox-One-Logo-600x300.jpg

رئیس بخش Xbox شرکت مایکروسافت اقای فیل اسپنسر در خصوص برنامه هایشان در E3 امسال در حساب رسمی تویتر خود اعلام کرده:

"ما در E3 امسال تعداد زیادی هایپ و بازی برای معرفی کردن خواهیم داشت که برای خیلی ها شوکه کننده خواهد بود. این نبرد کنسول ها را امسال به نفع خود تغییر خواهیم داد و 100% تمرکز اصلی ما بر روی همین کار است. برنامه های زیادی برای E3 2014 داریم پس منتظر باشید."

از مهمترین بازی هایی که پیش بینی میشود در E3 امسال توسط مایکروسافت معرفی شود میتوان به نسخه جدید از سری بازی های محبوب Gears of War اشاره کرد که توسط استدیو Black Tusk ساخته خواهد شد.

منبع

متاسفانه بخاطر بزرگنمایی ها و مصاحبه های بی مورد اسپنسر اعتمادی که بازیبازها بهش داشتن
از دست داده ، حداقل کم و بیش تو بازیسنتر اینطوریه
ولی بنظره من تا E3 باید صبر کرد و دید ببینیم واقعا مایکروسافت همه رو شوکه میکنه
فیل اسپنسر شده قضیش مثله چوپان دروغگو
از اوونورم سونی خیلی شیک و با ابهت سکوت کرده:bighug:

متاسفانه بخاطر بزرگنمایی ها و مصاحبه های بی مورد اسپنسر اعتمادی که بازیبازها بهش داشتن
از دست داده ، حداقل کم و بیش تو بازیسنتر اینطوریه
ولی بنظره من تا E3 باید صبر کرد و دید ببینیم واقعا مایکروسافت همه رو شوکه میکنه
فیل اسپنسر شده قضیش مثله چوپان دروغگو
از اوونورم سونی خیلی شیک و با ابهت سکوت کرده:bighug:
شما لطف کن 2 تا مثال از دروغ های اسپنسر بزن؟
قطعا کمی اغراق می کنه ولی من یادم نمیاد دروغی گفته باشه...

اگه قراره خبر بزارین اصل مطلب رو بزارین نه که از تو 4 تا توئیت Q&A مختلف جمله بسازین بکنین خبر...
الان کجا اسپنسر این جمله رو گفته: "امسال نبرد کنسول ها به نفع ماست" ؟؟؟؟

شما لطف کن 2 تا مثال از دروغ های اسپنسر بزن؟
قطعا کمی اغراق می کنه ولی من یادم نمیاد دروغی گفته باشه...

از چوپان دروغگویی که گفتم منظورم این نیست که دروغ میگه منظورم اینه همیشه فیل اسپنسر
الکی بزرگنمایی می کنه تو پستمم گفتم الانم از هایپی که واسه E3 مایکروسافت انجام داد
شاید واقعا مایکروسافت برنامه شوکه کننده و بزرگی واسه E3 داشته باشه اما به دلیل
مصاحبه های قبلیش که انجام داده حرفش و به تمسخر بگیرن

فقط کافی بود این تاپیک مربوط به سونی باشه و یه فن مایکروسافت بیاد ترول کنه، یعنی قشنگ جد و آباد طرف رو میاوردن جلوی چشمش :)) ماشالا 90% کامنت ها که واسه فن های سونی هست (حالا چند نفر که نظرشون رو گفتن و مشکلی هم نداره) ولی بقیه مثل همیشه شامل ترول کردن مایکروسافت هست اونم تو تاپیک هایی که واقعا ربطی به سونی نداره. کی این رفتار مسخره بعضی ها میخواد تموم بشه معلوم نیست، آدم میخواد بیاد نظرش رو بگه می بینه یه مشت هیتر ریختن واسه تاپیک جهت نمک پاشی، حالم دیگه داره به هم میخوره از این وضعیت بخش اخبار.

ولشون کن بابا!بذار خوش باشن.کلا هر تاپیکی که مربوط به مایکروسافته به گند کشیدن.

"ما در E3 امسال تعداد زیادی هایپ و بازی برای معرفی کردن خواهیم داشت که برای خیلی ها شوکه کننده خواهد بود
53428872520172002966.gif

الان کجا اسپنسر این جمله رو گفته: "امسال نبرد کنسول ها به نفع ماست" ؟؟؟؟
we're in to win,100%

والا خدا کنه، ما گیمرا که از خدامونه یه چند تا هایپ خفن داشته باشیم تو این اوضاع.
این حس رقابت بین شرکت ها رو دوست دارم چون همیشه باعث پیشرفت شده و از هر جهت گیمرا سود میبرند.نه فقط بین شرکت های بازیساز بلکه بین همه ی شرکت های صنعتی دنیا.به نظر من رقابت سالم باعث پیشرفت میشه همونطور که حس رقابت باعث شد که گوشی های الان رو به هیچ عنوان نمیشه با گوشیهای 10 سال پیش مقایسه کرد!

یعنی از دیدن این عبارت E3 پارسال قرار بود سونیو بکشن دیدیم چی شد دیگه دارم کهیر میزنم:-& چقدر تکرارش میکنید...
تاپیک در مورد مایکروئه یه نفر از سمت مایکرو نمیاد پست بده اما سونی فنا کاملا فعالن من نمیدونم شما که از مایکرو و فیل اسپنسر و وان بدتون میاد مگه مجبورید اینجا نظر بدید به پیر به پیغمبر میدونیم پارسال قرار بود مایکرو سونیرو بکشه، ّPS4 یه چیز دیگست، سونی تو E3 امسالم 100 تا انحصاری معرفی میکنه و بهترین استدیوهای بازیسازیرو داره و وقتی آنچارتد 4 نشون بده کل دنیا باید به سونی تعظیم کنن و بقیه باید جمع کنن برن باور کنید همه ی اینا رو میدونیم بسه دیگه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or