فیل اسپنسر: برخی از بازی‌های خود را بر روی استیم عرضه خواهیم کرد

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

مایکروسافت برای بخش Xbox تصمیم گرفته است که پلتفرم Xbox را با ویندوز 10 یکپارچه کند و برای تحقق این امر، بازی‌های انحصاری خود را برای ویندوز نیز عرضه می‌کند که از نظر آن‌ها باعث رشد و پیشرفت اکوسیستم‌شان می‌شود. اخیرا آقای فیل اسپنسر در مورد تلاش مایکروسافت در PC گیمینگ صحبتی کرد و در این مورد، به اولین چیزی که در آغاز صحیت وی اشاره شد، شبکه قدرتمند استیم بود که مایکروسافت برخی از بازی‌های خود را برای آن عرضه خواهد کرد. استیم بزرگ‌ترین جامعه بازیکن‌های PC را در بر دارد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.
b77l_philspencer.jpg

فیل اسپنسر: «امروز من نگاهی به استیم انداختم که مسیر رشد و پیشرفت باور نکردنی را طی کرده است. این یک نیروی مثبت و عظیمی در دنیای بازی‌ها است و به نظر من، سال آینده نسبت به حال حاضر نیز بزرگ‌تر خواهد شد. سپس 5 سال آینده نیز یزرگ‌تر و عظیم‌تر می‌شود. ببینید که چقدر Valve برای ویندور ما از اهمیت بالایی برخوردار است، آن‌ها بخش مهمی از موفقیت گیمینگ در ویندور را رقم می‌زنند. من فکر نمی‌کنم که Valve با قرار دادن بازی‌های انحصاری ما بر روی فروشگاه استیم، ضرری ببیند. آن‌ها عالی عمل می‌کنند و ما دوبازه بازی‌های خود را بر روی استیم عرضه خواهیم کرد.»
در طول صحبت و مصاحبه‌ی فیل اسپنسر که اشاره کرد برخی از بازی‌هایشان را (معلوم نیست کدام بازی‌ها) برای استیم عرضه می‌کنند، همچنین متعهد شد که به ساخت یک فروشگاه Xbox بر روی PC اهمیت می‌دهد. «من می‌خواهم که یک فروشگاه را بسازم و هیچ شکی در آن وجود ندارد.»
عرضه بازی‌های Xbox بر روی فروشگاه ویندوز به خوبی عمل نکرده است. این را فیل اسپنسر نیز قبول دارد. البته او گفت که همه‌ی بازی‌ها به این صورت نبوده‌اند چرا که از نظر او، بازی «Forza 6 Apex» خوب بود اما «Quantum Break» بهترین عرضه‌ی آن‌ها بر روی PC نیود. همچنین گفت که «Killer Instinct» نیز بر روی PC خوب بود و «Gears of War Ultimate Edition» هم مشکلی نداشت. با این حال این را نیز در ادامه گفت که ما از این لحظه به بعد به خوبی درس گرفته‌ایم. یک سری از بازی‌هایی که مایکروسافت ناشر آن‌ها است بر روی استیم قرار گرفته بودند اما با نبود بازی‌های خود مایکروسافت بر روی فروشگاه استیم مانند بازی کوانتوم بریک، Valve چیزی را از دست نداده است که فیل اسپنسر گفت: «من گمان می‌کنم که استیم بدون بازی Quantum Break نیز عالی عمل می‌کند.»

علاوه بر این آقای اسپنسر خطاب به نگرانی‌های برخی از مردم، از جمله موسس Epic Games، در در مورد پلتفرم Microsoft's Universal Windows گفت: «هنوز هم نگرانی‌هایی در مورد پلتفرم Microsoft's Universal Windows و فروشگاه ما وجود دارد که از نظر برخی از مردم، نابکار و زشت است اما باید این را بگویم اصلا که این‌طور نیست.»

منبع

چند روز پیش Alan Yates از کارکنان Valve تو reddit گفت یک سوم اعضای شرکت والو مشغول پروژه ای برای VR هستند
که باعث شد شایعه بشه والو Half-Life 3 رو بیستمین سالگرد سری اول (1998) میده بیرون و تا 2018 هم کنسول ها به VR مجهز شدن
واقعا ممکنه Half-Life 3 اولین پروژه VR والو باشه 8->

z457n37fdm8mipkl7unf.jpg
یکی از W** Dream هایی که بعضی وقتا می بینم(:D) اینه که والو یه Orange Cube بده بیرون شامل HL3 و Portal 3 و L4D 3 و TF 3:D دیگه تا 2-3 سال باید صنعت رو تعطیل کنن تا هضم کنیم اتفاقی که افتاده رو:))

ماشالا، تحلیلگر اقتصادی داریم اینجا در حد.
الکی سر و کله هم نزنید باز یه سناریو تخیلی ساختید همگی با هم حمله بردید به دشمن فرضی. خدایی چیه قضیه دوست دارید همه چیز رو به جنگ بین شرکت ها تبدیل کنید؟ خودشون کاری به کار هم ندارن اینجا شدن کاسه داغتر از آش!!
شرمنده!اگه می دونستم نظرم باعث تشنج مغزی شما میشه حتما سطحش رو میاوردم پایین!

• Like
Reactions: amir nakhaee
شرمنده!اگه می دونستم نظرم باعث تشنج مغزی شما میشه حتما سطحش رو میاوردم پایین!
دشمنت شرمنده، از نظر سطحش نبود، فکر نکنم دکترا داری احساس می کنی سطح حرفات خیلی بالاس. تشنج مغزی داد چون جدی جدی انگار پیش خودت فکر کردی متخصص مسایل اقتصادی در اتحادیه اروپا هستی و سالها تو دادگاه ها خاک خوردی. کلا این احساس مسریه این، خیلی ها حس می کنن تخصص دارن تو همه چیز. دقیقا هم انگار خبر داری از وضع اقتصادی MS و می دونی چه جریمه ای میشه چجور بدبخت قراره بشه.
بیا برو اینا رو بخون حدااقل سری بعد یه سری اطلاعاات داشته باشی سناریو صادر کردی:
United States v. Microsoft Corp. - Wikipedia, the free encyclopedia.
Microsoft Corp v Commission - Wikipedia, the free encyclopedia
Microsoft litigation - Wikipedia, the free encyclopedia
Intel - Wikipedia, the free encyclopedia

این شرکت ها اینقدر بزرگن که با جریمه کله نمی شن(اینتل فقط تو یه مورد 1 ملیاد و دویست و پنجاه ملیون داد به AMD، آخ نگفت)، خود دولت ها هم نمی یان جوری جریمه کنن که شرکتی به این بزرگی، با اون همه کارمند ورشکست بشه. مالیاتی که این ها می دن خودش یه منبع درامد خوب برای دولت هاست. بدترین کار دنیا رو هم کنن تنبیه شون در حدی نیست که جمع بشن برن، تو بدترین حالت کل مدیریت ارشد رو عوض می کنن. البته شما پروفسور اقتصادی بهتر از من بی سواد سر در میاری.

دشمنت شرمنده، از نظر سطحش نبود، فکر نکنم دکترا داری احساس می کنی سطح حرفات خیلی بالاس. تشنج مغزی داد چون جدی جدی انگار پیش خودت فکر کردی متخصص مسایل اقتصادی در اتحادیه اروپا هستی و سالها تو دادگاه ها خاک خوردی. کلا این احساس مسریه این، خیلی ها حس می کنن تخصص دارن تو همه چیز. دقیقا هم انگار خبر داری از وضع اقتصادی MS و می دونی چه جریمه ای میشه چجور بدبخت قراره بشه.
بیا برو اینا رو بخون حدااقل سری بعد یه سری اطلاعاات داشته باشی سناریو صادر کردی:
United States v. Microsoft Corp. - Wikipedia, the free encyclopedia.
Microsoft Corp v Commission - Wikipedia, the free encyclopedia
Microsoft litigation - Wikipedia, the free encyclopedia
Intel - Wikipedia, the free encyclopedia

این شرکت ها اینقدر بزرگن که با جریمه کله نمی شن(اینتل فقط تو یه مورد 1 ملیاد و دویست و پنجاه ملیون داد به AMD، آخ نگفت)، خود دولت ها هم نمی یان جوری جریمه کنن که شرکتی به این بزرگی، با اون همه کارمند ورشکست بشه. مالیاتی که این ها می دن خودش یه منبع درامد خوب برای دولت هاست. بدترین کار دنیا رو هم کنن تنبیه شون در حدی نیست که جمع بشن برن، تو بدترین حالت کل مدیریت ارشد رو عوض می کنن. البته شما پروفسور اقتصادی بهتر از من بی سواد سر در میاری.
ببین دوست عزیز من اصلا نمی تونم چیزی رو که شما می خوای بگی رو درک کنم! نمی فهمم اصلا شما دنبال چی هستی که بخوام قانعت کنم درباره اش! اون دوستمون گفت مایکروسافت باید بیاد به خاطر استورش ، استیم رو بن کنه! که من گفتم این کار شدنی نیست و انحصار طلبی تو اروپا جرم هست و مایکروسافت حق همچین کاری رو نداره ( اصلا خودش به خاطر همچین کاری قبلا جریمه هم شده!)
منبع به زبان فارسی
حالا دیگه من نمی دونم! چون گفتم مایکروسافت جریمه شده قبلا و حالا هم اگه بخواد انحصارطلبی بکنه جریمه میشه ،سناریویی هست که از خودم صادر کردم؟اینکه می گم مایکروسافت توی دادگاه به خاطر مدیا پلیر و انحصارطلبیش شکست خورد، باعث میشه من دکترای اقتصاد بگیرم؟ و خودم رو مشاور اقتصادی اتحادیه ی اروپا معرفی کنم؟ اینکه اگه مایکروسافت برای استیم مشکلی به وجود بیاره جریمه ی سنگینی خواهد شد (با توجه به درآمدش) به علم غیب و دکترای اقتصاد و ... احتیاجی نداره! یه بچه ی پنج ساله هم اینو می تونه درک کنه! حالا این که شما از این حرفات می خوای به کجا برسی رو من نمی فهمم اصلا! لینک هایی رو هم که شما قرار دادی و از درگیری دولت آمریکا و مایکروسافت نوشتی رو نمی تونم ارتباطش رو به حرفام پیدا کنم! در کل فکر میکنم بدون اینکه اصلا پست من رو بخونی شروع به بدو بیراه گفتن کردی!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: saphire and SMB2VF

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or