فیل اسپنسر: برخی از بازی‌های خود را بر روی استیم عرضه خواهیم کرد

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

مایکروسافت برای بخش Xbox تصمیم گرفته است که پلتفرم Xbox را با ویندوز 10 یکپارچه کند و برای تحقق این امر، بازی‌های انحصاری خود را برای ویندوز نیز عرضه می‌کند که از نظر آن‌ها باعث رشد و پیشرفت اکوسیستم‌شان می‌شود. اخیرا آقای فیل اسپنسر در مورد تلاش مایکروسافت در PC گیمینگ صحبتی کرد و در این مورد، به اولین چیزی که در آغاز صحیت وی اشاره شد، شبکه قدرتمند استیم بود که مایکروسافت برخی از بازی‌های خود را برای آن عرضه خواهد کرد. استیم بزرگ‌ترین جامعه بازیکن‌های PC را در بر دارد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.
b77l_philspencer.jpg

فیل اسپنسر: «امروز من نگاهی به استیم انداختم که مسیر رشد و پیشرفت باور نکردنی را طی کرده است. این یک نیروی مثبت و عظیمی در دنیای بازی‌ها است و به نظر من، سال آینده نسبت به حال حاضر نیز بزرگ‌تر خواهد شد. سپس 5 سال آینده نیز یزرگ‌تر و عظیم‌تر می‌شود. ببینید که چقدر Valve برای ویندور ما از اهمیت بالایی برخوردار است، آن‌ها بخش مهمی از موفقیت گیمینگ در ویندور را رقم می‌زنند. من فکر نمی‌کنم که Valve با قرار دادن بازی‌های انحصاری ما بر روی فروشگاه استیم، ضرری ببیند. آن‌ها عالی عمل می‌کنند و ما دوبازه بازی‌های خود را بر روی استیم عرضه خواهیم کرد.»
در طول صحبت و مصاحبه‌ی فیل اسپنسر که اشاره کرد برخی از بازی‌هایشان را (معلوم نیست کدام بازی‌ها) برای استیم عرضه می‌کنند، همچنین متعهد شد که به ساخت یک فروشگاه Xbox بر روی PC اهمیت می‌دهد. «من می‌خواهم که یک فروشگاه را بسازم و هیچ شکی در آن وجود ندارد.»
عرضه بازی‌های Xbox بر روی فروشگاه ویندوز به خوبی عمل نکرده است. این را فیل اسپنسر نیز قبول دارد. البته او گفت که همه‌ی بازی‌ها به این صورت نبوده‌اند چرا که از نظر او، بازی «Forza 6 Apex» خوب بود اما «Quantum Break» بهترین عرضه‌ی آن‌ها بر روی PC نیود. همچنین گفت که «Killer Instinct» نیز بر روی PC خوب بود و «Gears of War Ultimate Edition» هم مشکلی نداشت. با این حال این را نیز در ادامه گفت که ما از این لحظه به بعد به خوبی درس گرفته‌ایم. یک سری از بازی‌هایی که مایکروسافت ناشر آن‌ها است بر روی استیم قرار گرفته بودند اما با نبود بازی‌های خود مایکروسافت بر روی فروشگاه استیم مانند بازی کوانتوم بریک، Valve چیزی را از دست نداده است که فیل اسپنسر گفت: «من گمان می‌کنم که استیم بدون بازی Quantum Break نیز عالی عمل می‌کند.»

علاوه بر این آقای اسپنسر خطاب به نگرانی‌های برخی از مردم، از جمله موسس Epic Games، در در مورد پلتفرم Microsoft's Universal Windows گفت: «هنوز هم نگرانی‌هایی در مورد پلتفرم Microsoft's Universal Windows و فروشگاه ما وجود دارد که از نظر برخی از مردم، نابکار و زشت است اما باید این را بگویم اصلا که این‌طور نیست.»

منبع
 
اوووو نبودم چه خبر شد :D
منظورم از تجاوز اين بود كه ماهيت xbox رو از دستش در اورد ( بازي انحصاري)
anyway منظورم رو بد رسوندم :D
ولي قبول كنيد به مزاغ بعضي از xbox فنها خوش نيومده اين حركت، كه حق هم دارن
 
بروبچ گل استیم نگران نباشن این اقا قراربود یسری از بازیهای وان رو برای پی سی بیاره ایکس وانو به پیسی وصل کرد.:D
وقتی میگه دارم فکر میکنم یعنی اون فکرو عملی کرده تموم شده رفته.:D
خارج از اینا بنظرم هرپلتفرمی باید یسری ویژگیهای انحصاری داشته باشه...
مثل این میمونه من طرفدار بارسام دارم بازیه بارسا منچسترو میبینم بعد بازیو ببازم رفیقم که منچستریه رو بقل کنم بگم بازیه خوبی بود.
اونم بگه اره رفیق مثل مرد بودید شما...
جفتمون از بازی لذت بردیم ولی به رفیقم بیشتر مزه داد چرا؟چون تیمش برد...
کل‌کل ماهم همینه جذابیت داره بنظرم.
الان منیکه طرفدار وان هستم نسل قبل با بازیه انحصاری و مبل با پیسی بازا کل کل میکردیم حال میداد الان چی؟
هیچ برتری نداریم یه مبل بود که اونم پیسی بازها میتونن بازی کنن:D
درکل امیدوارم ماکرو بره تو دیوار چون حال منو با این e3 بدکرد.
الان pc علاوه بر بازیهای وان بازیهای انحصاریه خودشم داره:D
متریک کجایی ببینی:D
 
آخرین ویرایش:
اونوقت اگه مثل اپل که با هرکی حال نمیکنه از سیستم عاملش بنش میکنه مایکرو تصمیم بگیره سرویس استیمو روی ویندوز ببنده اسیتم چه غلطی میخواد بکنه؟ نکنه با استیم او اسش میخواد بیاد به جنگ ویندوز که بازیو با فریم و کیفیت نصف ویندوز اجرا میکنه؟
چطور بن کنه آخه؟:))
 
همونطوری که اپل هر استوری رو که حال نکنه از روی سیستم عاملش بن میکنه هیچ کسم هیچ غلطی نمیتونه بکنه.

این که شدنی نیست و مایکروسافت هم هیچ وقت اگر هم بتونه اینکارو نمیکنه و همین کار شاید باعث به وجود آمدن یه پلتفرم جدید گیمینگ بشه و گیمرها از ویندوز مهاجرت کنن!

درسته که Steam OS در برابر ویندوز هیچ حرفی برای گفتن نداره و همه ویندوز ترجیح میدن ولی اینم در نظر بگیر که اگه طبق صحبت شما این کار نشدنی اتفاق بیفته و استیم دیگه روی ویندوز های مایکروسافت کار نکنه یه فردی مثل من که توی اکانتش کلی بازی داره مجبوره بره سراغ Steam OS با همه مشکلاتش و اینم در نظر بگیر که بالاخره اون سیستم عامل هم به تکامل خواهد رسید!

یعنی در واقع مایکروسافت کلی از مشتری هاشو از خودش رونده و ناراضی کرده!

پس بهترین راه تعامل هست و ارائه امکانات بیشتر برای جذب مخاطب

هر سرویسی هم هر چه قدر که در زمان خودش پیشتاز باشه اگه توی رقابت عقب بمونه محکوم به شکسته و از این موارد توی دنیای نرم افزار زیاد اتفاق افتاده!
 
  • Like
Reactions: Dav1d
همونطوری که اپل هر استوری رو که حال نکنه از روی سیستم عاملش بن میکنه هیچ کسم هیچ غلطی نمیتونه بکنه.
این چیزی که شما می گی اصلا امکان پذیر نیست! تو اروپا و آمریکا یه قوانینی هست که به شرکت ها اجازه نمی ده رقبا رو حذف کنن یا تو مسیر دستیابی به اهداف رقبا سنگ اندازی کنن! همین الانه مایکروسافت هر سال تو دادگاه های اروپا داره به پرداخت چند صد میلیون دلار جریمه محکوم میشه چون به صورت پیش فرض روی ویندوز ، مدیا پلیر نصب میکنه! (نصب مدیا پلیر روی ویندوز به صورت پیش فرض به وسیله ی مایکرو سافت جرمه چون وقتی یه کاربر میاد ویندوز نصب میکنه ، مدیا پلیر خود به خود نصب میشه و به صورت نا خودآگاه کاربر از خرید پلیر شرکت های دیگه بی نیاز میشه ! در واقع مایکروسافت هر ساله به واسطه ی همین انحصار طلبیش ضرر زیادی به سازنده های پلیر (رقبا) میزنه و عملا راه رو برای اونها تنگ میکنه و رقابت رو از بین میبره و خوب به طبع محکوم هم میشه! حالا بماند که بعد از این همه جریمه چرا بازم بی خیال نمی شن!) در مورد استیم هم همین طوره ! مایکروسافت حق نداره به واسطه ی انحصار طلبی استورش ، برای استیم (به عنوان رقیب) مشکلی به وجود بیاره چون این بار با توجه به درآمد استیم جریمه ی مایکروسافت در حدی خواهد بود که بیل گیتس احتمالا کارتن خواب بشه!:D
 
  • Like
Reactions: hitman68
همونطوری که اپل هر استوری رو که حال نکنه از روی سیستم عاملش بن میکنه هیچ کسم هیچ غلطی نمیتونه بکنه.
اپل خود سیستمش یه DRM داره که هر برنامه ای بخواد نصب بشه باید مجوز خودش رو داشته باشه. ویندوز هر کی حال کرد می تونه برنامه بسازه و مایکروسافت هم بدون یه Rewrite اساسی ویندوز و اضافه کردن DRM نمی تونه برنامه ای رو بن کنه، که این کار باعث مرگ سیستم عاملش هم می شه!
 
اپل خود سیستمش یه DRM داره که هر برنامه ای بخواد نصب بشه باید مجوز خودش رو داشته باشه. ویندوز هر کی حال کرد می تونه برنامه بسازه و مایکروسافت هم بدون یه Rewrite اساسی ویندوز و اضافه کردن DRM نمی تونه برنامه ای رو بن کنه، که این کار باعث مرگ سیستم عاملش هم می شه!

مرگ سیستم عامل :))
کل کاربرای ثبت نام کرده استیم رو هم یک پونزدهم کل کاربرای فعال ویندوز نمیشن فکر میکنی کسی میاد ویندوزو ول میکنه میچسبه به سیستم عامل در پیت استیم که باید سخت افزار دوبرابر ویندوز ببندی تا اندازه ویندوز فریم بده تو بازی؟ :-h
 
برای استیم (به عنوان رقیب) مشکلی به وجود بیاره چون این بار با توجه به درآمد استیم جریمه ی مایکروسافت در حدی خواهد بود که بیل گیتس احتمالا کارتن خواب بشه!:D
ماشالا، تحلیلگر اقتصادی داریم اینجا در حد.
الکی سر و کله هم نزنید باز یه سناریو تخیلی ساختید همگی با هم حمله بردید به دشمن فرضی. خدایی چیه قضیه دوست دارید همه چیز رو به جنگ بین شرکت ها تبدیل کنید؟ خودشون کاری به کار هم ندارن اینجا شدن کاسه داغتر از آش!!
 
مرگ سیستم عامل :))
کل کاربرای ثبت نام کرده استیم رو هم یک پونزدهم کل کاربرای فعال ویندوز نمیشن فکر میکنی کسی میاد ویندوزو ول میکنه میچسبه به سیستم عامل در پیت استیم که باید سخت افزار دوبرابر ویندوز ببندی تا اندازه ویندوز فریم بده تو بازی؟ :-h
اضافه کردن DRM به ویندوز باعث مرگش میشه. فکت. فقط استیم و گیمینگ هم نیست، همه ضمینه ها دچار مشکل شدید می شن و تک تک برنامه ها باید توسط مایکروسافت تایید بشن و توی استورش قرار بگیرن. تبدیل کردن PC به موبایل تنها چیزی که به دنبال داره از بین رفتن سیستم عامله.
 
ماشالا، تحلیلگر اقتصادی داریم اینجا در حد.
الکی سر و کله هم نزنید باز یه سناریو تخیلی ساختید همگی با هم حمله بردید به دشمن فرضی. خدایی چیه قضیه دوست دارید همه چیز رو به جنگ بین شرکت ها تبدیل کنید؟ خودشون کاری به کار هم ندارن اینجا شدن کاسه داغتر از آش!!
برای تو که جنگ و کاسه داغ تر از همست کافیه پست خودتو یک بار بخونی. طرف نظر داده و به شما ربط نداره میتونی با احترام راجبش نظر بدی همین طور که این نظر منم ربط نداره. یک مقدار حفط کنی بد نیست. ریپلای هم کنی جواب نمیگیری.
---
لحن اسپنسر و تعریفاتش از استیم به نظرم نشان دهنده تایید کردن استیم نه بستنش یا هر چی. نگران هرچی هستید نگران وجود استیم و همچین استور هایی رو ویندوز نباشید.:D
 
  • Like
Reactions: Lord Odin
نگاه کن یه شرکت بازی سازی به کجا رسید.عاشقشم.مایکرو با ویندوز و والو با استیم پی سی رو که رنگ به رخسار نداشت و دوباره جان دادند.و چقدر هم ترو تمیز.
این خیلی مهمه که اسپنسر میاد تعریف میکنه از والو.به نظر من از همون جایی که به استیم رسیدند به موفقیت های دیگه هم میرسند.و اصلا هم جای مایکرو رو نمیگیرن به موازات هم موفق پی سی رو به جلو میبرند یه جورایی خونه ی پی سی گیمرا شده استیم و ویندوز با هم.
تنها ایرادی که والو الان داره بازی سازی رو بوسیده گذاشته کنار گرچه شاهکار هایی که زده خودش 10 تا گیمه.
امیدوارم همکاری این دو شرکت با هم زیاد باشه تا پی سی به دوران طلایی از همیشه برگرده.
 
تنها ایرادی که والو الان داره بازی سازی رو بوسیده گذاشته کنار گرچه شاهکار هایی که زده خودش 10 تا گیمه.
چند روز پیش Alan Yates از کارکنان Valve تو reddit گفت یک سوم اعضای شرکت والو مشغول پروژه ای برای VR هستند
که باعث شد شایعه بشه والو Half-Life 3 رو بیستمین سالگرد سری اول (1998) میده بیرون و تا 2018 هم کنسول ها به VR مجهز شدن
واقعا ممکنه Half-Life 3 اولین پروژه VR والو باشه 8->

z457n37fdm8mipkl7unf.jpg
 
  • Like
Reactions: x-x and amir code
برای تو که جنگ و کاسه داغ تر از همست کافیه پست خودتو یک بار بخونی. طرف نظر داده و به شما ربط نداره میتونی با احترام راجبش نظر بدی همین طور که این نظر منم ربط نداره. یک مقدار حفط کنی بد نیست. ریپلای هم کنی جواب نمیگیری.
---
لحن اسپنسر و تعریفاتش از استیم به نظرم نشان دهنده تایید کردن استیم نه بستنش یا هر چی. نگران هرچی هستید نگران وجود استیم و همچین استور هایی رو ویندوز نباشید.:D
برو یاد بگیر جمله بندی درست کنی بعد بیا.
 
  • Like
Reactions: Hamid Payne

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or