فیل اسپنسر: اگر از تلویزیون HD استفاده می‌کنید قید خرید Scorpio را بزنید!

Cloud Strife

Loyal Member
آيا هنوز از تلویزیون‌های HD استفاده می‌کنید؟ پس باید قید خرید Scorpio را بزنید!

این پیغام فیل اسپنسر برای اشخاصی است که در این چند روز به کنسول جدید مایکروسافت علاقه‌مند شده‌اند. یوروگیمر درباری علت معرفی همزمان Xbox One S و Scorpio سوال پرسیده و اسپنسر جواب می‌دهد اگر تلویزیون 4K ندارید بهتر است به فکر خرید XOS نباشید چون Scorpio کاری برای انجام دادن نخواهد داشت.

اسکورپیو یه کنسول 4K هست و از اساس برای استفاده در این رزولوشن طراحی شده، اگه یه تلویزیون 4K نداشته باشید، نمیتونید چیزی که این کنسول به بازی‌عا اضافه میکنه رو ببینید و ازش لذت ببرید.

اما اگه یه تلویزیون 4K بخرید، و در کنارش اسکورپیو رو هم انتخاب کنید، اون وقته که قادرید از قدرت کنسول و کیفیت که به ارمغان میاره استفاده کنید و لذت ببرید. برای ماهایی که در این صنعت شاغلیم خیلی گول زننده است که تصور کنیم قدرت بیشتر یعنی موفقیت و این کنسول قوی‌تره که رقابت رو پیروز می‌شه اما اگه به نسل قبل نگاه کنیم چی می‌بینم، کی رقابت رو برد؟ Wii برنده بود! Wii از PS3 و X360 هم بیشتر فروخت در صورتی که کنسول قوی‌تری نبود. در نتیجه باید توجه کرد قیمت هم عامل مهم و تایین کننده‌ای محسوب میشه. Wii قیمت مناسبی داشت و درکنارش یه تجربه خیلی خاص و خوب رو ارایه می‌کرد.

Scorpio برای کسی هست که تلویزیون 4K خریده و آماده هست روی 4K تمرکز کنه. اسکورپیو قیمت بیشتری خواهد داشت اما در کنارش کنسول فعلی با قیمت پایین‌تر هم موجوده و گیمرها حق انتخاب خواهند داشت. کسی که می‌خواد بازی‌هارو با کیفیت بهتر 4K تجربه کنه، اسکورپیو رو انتخاب می‌کنه، چون برای چنین منظوری طراحی شده.

با توجه به مشخصات سخت‌افزاری که مایکروسافت اعلام کرده و مقایسه‌اش با PS4 Neo میشه حدس زد Scorpio کنسول گرون تره و شاید تا 100 دلار اختلاف قیمت داشته باشه.

امروز میگن اگه تلویزیون 4K ندارید قید scorpio رو بزنید (تا همه بترسن و برن همون کنسولای قدیمی که تو انبارا هست رو بخرن)؛ فردا که scorpio اومد میان میگن: نیازی نیست تلویزیون 4K داشته باشید، بیاید scorpio رو بخرید!!
یعنی رسماً هممون رو اسکول فرض کردن! هم اینا هم سونی.

• Like
Reactions: sadegh93
بالاخره که باید 4K بگیریم و چه بهتر که زودتر بسترش آماده بشه!

الان هر روز داره کیفیت تلویزیون ها و سایزشون بالا میره و به همون نسبت هم تجربه تماشا تلویزیون بیشتر میشه و این وسط همه سود کردن
هم بیننده ها،هم شرکت های سازنده

پس اینقدر در مقابل تلویزیون های 4K جبهه نگیرید و دیر یا زود باید به سمتشون برید همون طوری که به سمت 1080p و LCD , LED ها رفتید

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
آقا چرا هرکی هر حرفی زد شما باور میکنید؟کی گفته تلویزیون 4K ده ملیونه؟آره اگه برید از نمایندگی های دزد بخرید 10 ملیون تومن میدن بهتون.من همین مدل که توی نمایندگی های ال جی میدن 10 تومن رو از بانه بدونه گارانتی و کره ای اصل گرفتم 5 تومن(مدلای با گارانتی مونتاژ ایران هستن)
داداشم جنسا بانه ای که ...
البته شما شاید خوب خریدی مبارکت باشه ولی ما که هر چی گرفتیم خیری ندیدیم(کلی عرض کردم):)
ولی قیمت 10 ملیون فضایی دوستان یخورده فضاییه با رنج قیمتی 4 5 تومن شروع میشه به بالا
ولی مهم اینه من واقعا چرا باید بیام 2 تومن واسه کنسول هزینه کنم 4 5 تومن واسه نمایشگرش
این اصلا سیستم راحتی و کم خرج بودن کنسول نسبت به pc زیر سوال میبره

• Like
Reactions: Ezio96
راه حل کنسول فروختن خود زنی نیست. معرفی بازی با کیفیته.

Gears of War 4
Forza Horizon 3
Scalebound
ReCore
Halo Wars 2
State of Decay 2
Inside
Cuphead
Dead Rising 4
Sea of Thieves

من واقعا از جانب مایکروسافت عذر میخوام که این بازی های بی کیفیت رو تو کنفرانس نشون داد :( :D کسی بخواد به خاطر بازی با کیفیت کنسول بخره قطعا X1 شرایطش رو داره، حالا بستگی به خود شخص داره با این بازی ها حال کنه یا نه. ضمن اینکه اینا همشون حداکثر تا 1 سال آینده عرضه میشن.

Gears of War 4
Forza Horizon 3
Scalebound
ReCore
Halo Wars 2
State of Decay 2
Inside
Cuphead
Dead Rising 4
Sea of Thieves

من واقعا از جانب مایکروسافت عذر میخوام که این بازی های بی کیفیت رو تو کنفرانس نشون داد :( :D کسی بخواد به خاطر بازی با کیفیت کنسول بخره قطعا X1 شرایطش رو داره، حالا بستگی به خود شخص داره با این بازی ها حال کنه یا نه. ضمن اینکه اینا همشون حداکثر تا 1 سال آینده عرضه میشن.

لازم نیست بازی هاتون رو لیست کنی الکی جو بدی!:دی من اصلا نگفتم مایکرو بازی نداره. اتفاقا برعکس در جواب اون دوستمون گفتم راه حل کنسول فروختن همینه. معرفی بازی کیفیت. یه کنسول چهارتا بازی تو لول FH3 داشته باشه فروشش رو میکنه. قیمتش هم که دیگه فوق مناسبه. پس دیگه این حرف هارو نزنید که نمیدونم اپنسر این حرف رو زده تا X1 رو بفروشه... چون بازم میگم. راه حل کنسول فروختن خود زنی نیست. کسی نمیاد کنسول جدیدش رو ترول کنه تا قبلی رو بفروشه. راه حل معرفی بازی با کیفیته.

پول تی وی 4کی و از کجا بیاریم ؟ تلویزیون 4k چند هست؟
همین الان از 3 شروع میشه برو به بالا تا.......... ، باز هم پایین تر میاد بعلت بهتر شدن اوضاع اقتصادی و گرون شدن نفت البته در خوشبینانه ترین حالت 1 سال بعد!

• Like
Reactions: m49663
Gears of War 4
Forza Horizon 3
Scalebound
ReCore
Halo Wars 2
State of Decay 2
Inside
Cuphead
Dead Rising 4
Sea of Thieves

واقعا هم چه بازی هایی.

نصفشون مال کم سن و سالها بود.

واقعا هم چه بازی هایی.

نصفشون مال کم سن و سالها بود.
عجیبه اینم نظریه برا خودش
در هر صورت معلومه که اسپنسر داره تمام حرفای ممکن رو میزنه تا همه قسمت های بازار رو نگه داره اما مطمئنا اسکورپیو یه کنسول هست که باید خریداری بشه توسط هر گیمری با توجه به سخت افزارش و همین طور ارشیو نرم افزارش

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or