فیل اسپنسر: اگر از تلویزیون HD استفاده می‌کنید قید خرید Scorpio را بزنید!

Cloud Strife

Loyal Member
آيا هنوز از تلویزیون‌های HD استفاده می‌کنید؟ پس باید قید خرید Scorpio را بزنید!

این پیغام فیل اسپنسر برای اشخاصی است که در این چند روز به کنسول جدید مایکروسافت علاقه‌مند شده‌اند. یوروگیمر درباری علت معرفی همزمان Xbox One S و Scorpio سوال پرسیده و اسپنسر جواب می‌دهد اگر تلویزیون 4K ندارید بهتر است به فکر خرید XOS نباشید چون Scorpio کاری برای انجام دادن نخواهد داشت.

اسکورپیو یه کنسول 4K هست و از اساس برای استفاده در این رزولوشن طراحی شده، اگه یه تلویزیون 4K نداشته باشید، نمیتونید چیزی که این کنسول به بازی‌عا اضافه میکنه رو ببینید و ازش لذت ببرید.

اما اگه یه تلویزیون 4K بخرید، و در کنارش اسکورپیو رو هم انتخاب کنید، اون وقته که قادرید از قدرت کنسول و کیفیت که به ارمغان میاره استفاده کنید و لذت ببرید. برای ماهایی که در این صنعت شاغلیم خیلی گول زننده است که تصور کنیم قدرت بیشتر یعنی موفقیت و این کنسول قوی‌تره که رقابت رو پیروز می‌شه اما اگه به نسل قبل نگاه کنیم چی می‌بینم، کی رقابت رو برد؟ Wii برنده بود! Wii از PS3 و X360 هم بیشتر فروخت در صورتی که کنسول قوی‌تری نبود. در نتیجه باید توجه کرد قیمت هم عامل مهم و تایین کننده‌ای محسوب میشه. Wii قیمت مناسبی داشت و درکنارش یه تجربه خیلی خاص و خوب رو ارایه می‌کرد.

Scorpio برای کسی هست که تلویزیون 4K خریده و آماده هست روی 4K تمرکز کنه. اسکورپیو قیمت بیشتری خواهد داشت اما در کنارش کنسول فعلی با قیمت پایین‌تر هم موجوده و گیمرها حق انتخاب خواهند داشت. کسی که می‌خواد بازی‌هارو با کیفیت بهتر 4K تجربه کنه، اسکورپیو رو انتخاب می‌کنه، چون برای چنین منظوری طراحی شده.

با توجه به مشخصات سخت‌افزاری که مایکروسافت اعلام کرده و مقایسه‌اش با PS4 Neo میشه حدس زد Scorpio کنسول گرون تره و شاید تا 100 دلار اختلاف قیمت داشته باشه.

البته در جای دیگه ای فرمودن که سازنده ها هرجوری بخوان میتونن استفاده کنن از قدرت :D

حالا کدومه به شخصه گیج شدم

من الان دیدم مجدد حرفش رو عوض کرده. اما قطعا 4K اجباری چرتی بیش نیست. چون سونی هم برای Neo اجباری به 4K نداره، فقط کنسول به این رزولوشن آپ اسکیل میکنه. و تنها فورسی که وجود داره اینه که باید حتما 60 فریم و 1080 باشه. به نظرم مایکرو هم قطعا همین سیاست رو در پیش میگیره.

سازنده ها یه گرافیک پروردگار بسازن، اما 60 فریم و 1080 خیلی بهتر از یه چیز ضعیف تر اما 4K هست. چون این 4K یحتمل پردازش خیلی زیادی بطلبه و برای رسیدن نیتیو به این رزو، باید از خیلی چیزها زد.

حرف بلوفی هست چون اصلا این تلویزیونا به این زودیا فراگیر نمیشن با این قیمتا تو دنیا .. چه برسه به 2017
پس همون حرف درسته که هر سازنده ای هر جور بخواد میتونه بسازه فکر کنم منظورش این بوده که برای تلویزیون های 4K چیز متفاوتی هست..
وگرنه دیگه تغییر نسل تایید شده از ps4 و x1

اسپنسر اینو گفته؟
با این حرف که فروش کنسول جدیدش رو برده زیر سوال...
فکر کنم جایی خوندم نسبت دارندگان نمایشگرهای 4k به FHD درحال حاضر ۱ به ۱۰۰ هست
کی میاد رو یک درصد حساب کنه؟؟

اسپنسر اینو گفته؟
با این حرف که فروش کنسول جدیدش رو برده زیر سوال...
فکر کنم جایی خوندم نسبت دارندگان نمایشگرهای 4k به FHD درحال حاضر ۱ به ۱۰۰ هست
کی میاد رو یک درصد حساب کنه؟؟

سونی و مایکرو از اول برای سود دروغ گفتن، مگه نه اینکه اسپنسر گفت دنبال x1 ارتقا یافته نیست ؟ اما چیز دیگه ای ازش دیدیم
الآن هم برای فروش اسلیم اینطور گفته، بعداً که اسکورپیو بیاد میگه که بر روی TV full hd هم کیفیت خیلی بهتر هست برید بخرید!!
از طرفی همین حرفش هم محرک میشه برای عده ای که برن TV 4k بخرن و اینطوری سود ببرن

Sent from my iPhone using Tapatalk

با توجه به قیمت تلویزیون های ۱۰۸۰فعلی از ۱۰میلیون شروع میشه تا ۶۰میلیون.البته به نظرم هنوز وارد ایران نشده
یکم بالا گفتین قیمتو, میشه یه تلویزیون 4K رو الان با 5 تومنم خرید. خود من یه الجی قسطی خریدم 1 سال پیش حدودا 6 تومن شد الان مسلما ارزونترم شده :D
به نظرم ارزش پولی که آدم میده داره, قشنگ میشه تفاوت یه ویدیوی full hd رو با 4k با کوچکترین دقتی دید :D حیف که هنوز جا نیفتاده, البته میشه امیدوار بود با کنسولای جدید جا بیفته

اینم ما رو گیر اورده! اینا اول میخواستن روی وان بازی های 1080 و 60 فریم بدن بیرون آخری به 720 و 900 رسیدن اونم با گرافیکی که به سختی با نسل قبل میشه فرقشو دید این کنسولم اینجوری پیش بره فقط ماینکرافت رو 4K اجرا میکنه
واقعا نسل افتضاحی بود آدم خندش میگیره این کنسول ها 10 برابر قوی تر شدن ولی گرایکشون انگار یک و نیم برابر بهتر شده

یکم بالا گفتین قیمتو, میشه یه تلویزیون 4K رو الان با 5 تومنم خرید. خود من یه الجی قسطی خریدم 1 سال پیش حدودا 6 تومن شد الان مسلما ارزونترم شده :D
به نظرم ارزش پولی که آدم میده داره, قشنگ میشه تفاوت یه ویدیوی full hd رو با 4k با کوچکترین دقتی دید :D حیف که هنوز جا نیفتاده, البته میشه امیدوار بود با کنسولای جدید جا بیفته
البته اگر مانیتور بگیریم ارزونتر میشه ولی بازم ارزونش قشنگ ۴تومن میفته!
در کل فقط برای فقط گیم گرونه خیلی گرون .ولی اگر کسی عیال باره و بخواد جز گیم استفاده دیگه ای هم بکنه ارزش داره بخره

با توجه به قیمت تلویزیون های ۱۰۸۰فعلی از ۱۰میلیون شروع میشه تا ۶۰میلیون.البته به نظرم هنوز وارد ایران نشده
10 ملیون؟؟؟؟عمو جان از دنیا عقبی.با ۲ ملیون هم این روزا میشه تلویزیون 4k خرید

پول تی وی 4کی و از کجا بیاریم ؟ تلویزیون 4k چند هست؟
من یه js8980 55 اینچ سامسونگ عید خریدم 6.800 و ازش هم راضیم . شما یه فیلم 1080 رو فورکا و فول اچدی ببینی تفاوت زیاده مثلا تو خط و خطوط صورت یا حتی تارهای مو و کلا جزییات تفاوت زیاده . تو بازی ها هم حتی با ps4 که بازی میکنم شفافیت تصویر بهتره .
من خودم منتظر بودم که کنسولهای فورکا تولید بشه و حتما میخرم . حتی قیمتشون بین 500 تا 600 دلار هم باشه ارزشش رو داره . فک کن فورکا با 60 فریم برق از کله ادم میپره
امیدوارم کنسول سونی هم به اندازه کنسول مایکرو قوی باشه .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or