شایعه فیلم تبلیغاتی Mortal Kombat جدید؟

Red_Yashar

کاربر سایت
500x_mkmovie.jpg

با سلام به همه ی دوستان بازی سنتر.

این ویدیو دقایقی پیش در تعدادی از سایت های بازی منتشر شد که بیشتر شبیه فیلم کوتاه یا تریلر سینمایی بی ربط به نظر می رسه اما بازیگران آن همه حرفه ای و سینمایی / تلویزیونی هستند و نام کارکتر ها و ظاهرشون هم عینا از سری MK ریشه گرفته.
آیا این همون "خشن ترین و سیاه ترین" مورتال کامبتی یه که Ed Boon، سازندگان سری و Warner Bros وعده شو داده بودن؟
من آدم خیلی پر ادعایی نیستم ولی در مورد کامبت ادعا می کردم که همه چیز رو راجع بش می دونم اما در مورد این ویدیو فقط می تونم بگم: WTF!
I've no idea...

http://kotaku.com/5558339/if-this-is-the-next-mortal-kombat-movie-sign-us-up
http://www.vg247.com/2010/06/08/foo...al-kombat-film/comment-page-1/#comment-182425

آخرین ویرایش:
به نظرم John R. Leonetti باز خودش کارو به دست بگیره میشه مثل 98 امیدوار بود البته هزینه اون موقعه فیلم 30 میلیون دلار بود که واقعا خوش ساخت بود کارکترا هم همون قبلی ها باشن بهتر ه :biggrin1:

Robin Shou - Liu Kang
Talisa Soto - Princess Kitana
Sandra Hess - Sonya Blade
Lynn "Red" Williams - Jax

هانسوا ساشی مرده. من اسکورپین هستم. (صحنه سیاه میشه. صدای فریاد یه نفر و بعد صدای اسکورپین که میگه. GEEET OVER HEEERE )

خیلی دوست دارم گذشته اش رو بدونم که چطوری اینطوری شده. هیچ اطلاعاتی ندارم ازش.

خوب اسکارپین از اولش که اینجوری نبوده، یه زمان آدم بود و اسمش هنزو بود. ان موقع میاد با ساب زیرو مبارزه میکنه اما از ساب زیرو شکست میخوره. بعد به ساب زیرو التماس میکنه که ان رو نکشه و زنده نگرش داره اما ساب زیرو هم نامردی نمیکنه و فیتالتیش میکنه. بعد هنزو میمیره و میشه اسکارپین!:دی

هرچند از نظر ساخت فیلم خوبی بود اما من از هیچ کدوم از شخصیت هاش خوشم نیومد، یعنی حالم هم بهم خورد! خیلی مزخرف بود. انگار همشون انسان های عادی بودن. البته اگه پای یک ریبوت اساسی وسط باشه که ماجرا به کلی فرق میکنه.

البته این ریبوت کردن هم خودش خیلی خزه چون اگه قرار باشه باراکا از این به بعد این فرمی باشه و مثل میمون رو در و دیوار بپره دیگه... من تحمل ندارم گند بخوره به ملینا و ارمک!:دی

یاشار جان خوشحالم با همچین خبری بعد از مدتها می بینیمت :دی
قربان ارادتمندم :love:
به امید خدا وقتی کامبت 9 کامل معرفی شد، حسابی اینجا مزاحمتون می شم.

اولش که این کلیپ رو دیده بودم، یه جورایی بین خوشحالی و ناراحتی گیر کرده بودم مخصوصا که ظاهرا تمام المان های جادویی سری حذف شده و کلا رئال کرده بودن کار رو. این یعنی از دنیاهای فوقالعاده MK مثل Outworld و Netherrealm خبری نمی شد و دوستمون Noob-Saibot هم که اینجا پست داد تو بازی حاضر نمی شد.
اما الان که تایید شده کلا یه پروژه بی ربط بوده یه جورایی دارم حسرت می خورم. چی می شد اگه میومدن دو سری MK رو ادامه می دادن. یه سری ادامه ی MK Deception (ادامه ی قصه ی One Being و بدون در نظر گرفتن داستان شلخته MK Armageddon) و یه سری هم این Re-imagining رو با یه داستان Seven مانند و گیم پلی متفاوت و رئال تر پیگیری می کردن.

نکته ای که برام خیلی جالبه، دو گروه مسیر جدای reboot یه که تا الان نشون دادن. از یه طرف 5 تا طرح اون طراح هستن که از تیم جدا شده (آرت های Scorpion، Sub-Zero، Kano، Sonya و Raiden) و از یه طرف هم این کلیپ. همه اینها شایعه Reboot بودن MK9 را تقویت می کنن که ظاهرا قراره اسمش Mortal Kombat خالی باشه (با توجه به یکی از Trademark های اخیر وارنر). خدا که Reboot اد بون و تیمش در عین وفاداری به المان های جادویی و خاص MK، به اندازه این دو کار و مخصوصا ویدیو، سیاه و تاثیرگذار باشه.

• Like
Reactions: Dinosaur

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or