شایعه فیلم تبلیغاتی Mortal Kombat جدید؟

Red_Yashar

کاربر سایت
500x_mkmovie.jpg

با سلام به همه ی دوستان بازی سنتر.

این ویدیو دقایقی پیش در تعدادی از سایت های بازی منتشر شد که بیشتر شبیه فیلم کوتاه یا تریلر سینمایی بی ربط به نظر می رسه اما بازیگران آن همه حرفه ای و سینمایی / تلویزیونی هستند و نام کارکتر ها و ظاهرشون هم عینا از سری MK ریشه گرفته.
آیا این همون "خشن ترین و سیاه ترین" مورتال کامبتی یه که Ed Boon، سازندگان سری و Warner Bros وعده شو داده بودن؟
من آدم خیلی پر ادعایی نیستم ولی در مورد کامبت ادعا می کردم که همه چیز رو راجع بش می دونم اما در مورد این ویدیو فقط می تونم بگم: WTF!
I've no idea...

http://kotaku.com/5558339/if-this-is-the-next-mortal-kombat-movie-sign-us-up
http://www.vg247.com/2010/06/08/foo...al-kombat-film/comment-page-1/#comment-182425

آخرین ویرایش:
Jeri Ryan از طریق توییتر موضوع را روشن کرد

این تریلر ربطی به بازی نداره، بلکه برای یه فیلم جدید از سری MK ساخته شده که فعلا در حد یه " ایده و تبلیغات" هست و باید دید آیا WB استقبال می کنه یا نه. اگه به مزاج WB خوش بیاد، شاهد ساخت این فیلم خواهیم بود.

Source

Jeri Ryan از طریق توییتر موضوع را روشن کرد

این تریلر ربطی به بازی نداره، بلکه برای یه فیلم جدید از سری MK ساخته شده که فعلا در حد یه " ایده و تبلیغات" هست و باید دید آیا WB استقبال می کنه یا نه. اگه به مزاج WB خوش بیاد، شاهد ساخت این فیلم خواهیم بود.

Source
مهدی جان توی پست 18 اره تیز نکردم که:دی

بچه ها کسایی که کامل دیدن بگن....
من هم هستم:biggrin1::biggrin1:؟؟؟؟
نه شما توش نیستی :دی
کاراکترهایی که توش هستن رو با عکس میذارم :

به ترتیب :
Jax
Scorpion
Sonya
Sub Zero
Johnny Cage
Baraka
Reptile
Shang Tsung

البته یه لحظه بین عکسهایی که نشون میده یه جسد هم هست که بهش میخوره Liu Kang باشه !

جالبه که ایشون اینو گفته اما وکیل Michael Jai White ( کسی که نقش JAX بازی کرده و قبلا بازیگر فیلم Spawn بوده ) گفته که این تبلیغ برای بازی هست !! :دی
تا E3 با واکنش رسمی WB صبر می کنیم

جالبه که ایشون اینو گفته اما وکیل Michael Jai White ( کسی که نقش JAX بازی کرده و قبلا بازیگر فیلم Spawn بوده ) گفته که این تبلیغ برای بازی هست !! :دی
عجب ! ولی به نظر من بیشتر به درد فیلم میخوره تا بازی ! کلآ اساس MK تخیل هست ولی اینجا خواستن همه چی علمی و منطقی باشه :دی

و همینطور از spoiler ها! لول
خب مرد مومن شاید یکی بخواد 7 دقیقه ویدئو رو ببینه و یکی یکی با کاراکترها و ظاهر جدیدشون آشنا بشه ! این طوری 90% لذت ویدئو از بین میره !

عجب ! ولی به نظر من بیشتر به درد فیلم میخوره تا بازی ! کلآ اساس MK تخیل هست ولی اینجا خواستن همه چی علمی و منطقی باشه :دی
اخه این طوری که Jeri Ryan گفته انگار هزینه ساخت این فیلم خودشون دادند که اصلا با عقل جور در نمیاد :دی
با اینکه 7 دقیقه است اما معلومه 2-3 میلیون دلاری براش خرج کردند. همه بازیگر ها هالیوودی با اون فیلم برداری معرکه. کلا عجبیه برام این مدل سه بعدی هم کاره عجیب تر می کنه. خدا کنه WB بیاد بازی و فیلم با هم معرفی کنه کارگردان فیلم رو هم همین کسی که این تبلیغ ساخته بکنند چون واقعا معرکه بود. Matt Mullins هم گفته این تبلیغ برای این هست که فیلم احتمالی MK چه طوری در میاد اما گفته نمی دونم سازنده های بازی هم از این قضیه خبر داشتند یا نه.
پ.ن : چه قدر این جانی کیج منفور هست نصف ملت اومدند گفتند چه قدر خوب شد که جانی کیج کشتند :دی

کلا معلوم نیست چه خبره! چند وقت پیش هم یکی از طراح های شخصیت های MK که از Midway جدا شده بود یسری ارت عجیب از Kano و Sonya و Scorpion و Rayden منتشر کرد که واقعا خشونت ازشون میبارید و گفت این ارتارو خودش کشیده و مربوط به همون نسخه از MK هست که Ed boon قولشو داده بود ... که چون دیگه اونجا کار نمیکنه دلیلی نداره اونارو نگه داره و ...!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or