شایعه فیلم تبلیغاتی Mortal Kombat جدید؟

Red_Yashar

کاربر سایت
500x_mkmovie.jpg

با سلام به همه ی دوستان بازی سنتر.

این ویدیو دقایقی پیش در تعدادی از سایت های بازی منتشر شد که بیشتر شبیه فیلم کوتاه یا تریلر سینمایی بی ربط به نظر می رسه اما بازیگران آن همه حرفه ای و سینمایی / تلویزیونی هستند و نام کارکتر ها و ظاهرشون هم عینا از سری MK ریشه گرفته.
آیا این همون "خشن ترین و سیاه ترین" مورتال کامبتی یه که Ed Boon، سازندگان سری و Warner Bros وعده شو داده بودن؟
من آدم خیلی پر ادعایی نیستم ولی در مورد کامبت ادعا می کردم که همه چیز رو راجع بش می دونم اما در مورد این ویدیو فقط می تونم بگم: WTF!
I've no idea...

http://kotaku.com/5558339/if-this-is-the-next-mortal-kombat-movie-sign-us-up
http://www.vg247.com/2010/06/08/foo...al-kombat-film/comment-page-1/#comment-182425

آخرین ویرایش:
جانی کیج واسه چی منفوره ؟ مگه چه کار کرده ؟

این بابا هیچ جاش به جانی کیج نمی خورد.....

----------------------

حالم داشت از reptile بهم می خورد.....

واقعا به قول اقای ذولفقاریان این اون چیزیه که بعد اون کار قبلی وعده دادن؟؟؟؟؟؟

ترجیه میدم برم mkp از اینترنت دان کنم و با همون arcade ها خاطراتم را زنده نگه دارم....

----------------------

چند تا پست قبل تر به شوخی گفتم من بینشون نیستم....حالا میگم همون بهتر که نیستم....

جانی کیج واسه چی منفوره ؟ مگه چه کار کرده ؟
تو هر چی فروم و سایت که من رفته بودم بیشترشون از جانی کیج بدشون می اومد. معمولا توی نظر سنجی های سایت های طرفدار MK هم میشه منفور ترین شخصیت. حالا دلیلش نمی دونم :دی
عزیزان اگه این اطلاعات درست باشه برای بازی یعنی اد بون داره Reboot سری درست می کنه و همین تغییر ممکنه دوباره سری MK به اوج برسونه.

عزیزان اگه این اطلاعات درست باشه برای بازی یعنی اد بون داره Reboot سری درست می کنه و همین تغییر ممکنه دوباره سری MK به اوج برسونه.

این چه جور ریبوتی بود؟؟؟

ببخشید منظورتون کدوم اطلاعاته؟؟؟

همین فیلم میگم. در مورد همین فیلم 7 دقیقه ای الان همه سایت های سینمایی و بازی گفتند این بهترین فیلم تاریخ MK هست و کلا اینترنت پریشب بحثش فقط مربوط به MK بود :دی
قبل از این هم یک ارتیست که از Midway اخراج شده بود یک سری ارت ورک گذاشته بود که برای Reboot سری بود و اونجا مثلا اسکورپین یک روح بود و سونیا یک دختر کشاورز. احتمالش زیاد هست که MK 9 یک ریبوت کلی باشه.

با اینکه انتقادات دوستان وارده (!) ولی این چیزی که من دیدم در برابر فیلم های mk قبلی امپراتور بود !!! همین اش رو هم بسازن جای شکر داره !

من دو تا حدس میزنم:1.قراره یه فیلم بسازن و قراره اون بازی جدید مثلا از روی فیلم باشه یا یه چیزی مثل prince of persia هم یه فیلم هم یه بازی با هم بدن که از نظر من احتمالش 20% هستش
2.با توجه به نوع نورپردازی تو این فیلم کوتاه من یاد اون سری فیلمهایی (البته به عنوان trailer های بازی بود) که از evil5 اومده بود و کریس رو نشون میداد ببین سربازا وایساده و یه نفر داره سخنرانی میکنه و...(من خودم اون trailer رو کامل ندیدم نمیدونم چی بود قضیش) خلاصه نوع فیلم برداری و تم تاریکش شبیه به اون بود پس 80% یه بازی جدیده که اون یه فیلم تبلیغاتی براش بوده
تازه تا حالا فیلم به این بی سر و صدایی نیومده چون انقدر از این ادمای بیکار هست که از سر صحنه های فیلم برداری خبر جمع میکنن و تو نت میزارم پس باید تا حالا یه عکسی چیزی از این فیلم میومد ولی خیلی ساکت بوده.

به به . من با داداشم وقتی این ویدئو رو دیدیم اشکمون در اومد . خیلی توپ بود . ما کلا طرفدار Scorpion و Subzero بودیم با دیدن این کلیپ بسی لذت بردیم مخصوصا صحنه اخر
!!!!!!!!!!!!Get Over Here

این Sub-Zero چرا اینقدر قیافش همچین شده بود ؟؟
خیلی تغییر کرده بود !
اصلا نقاب نداشت و مثل عکس هاش نبود !!

انتظار نداشتی که وقتی دستگیر شده و لباس زندانی پوشیده بیاد برات ماسک همیشه گیش رو صورتش باشه با لباس SUB-ZERO اما برام سوال فقط پیش امده اون چیزی که تو دستش بود کجا روفته در یه حالت میتنست همشون رو تو اون اتاق بکشه .

انتظار نداشتی که وقتی دستگیر شده و لباس زندانی پوشیده بیاد برات ماسک همیشه گیش رو صورتش باشه با لباس SUB-ZERO اما برام سوال فقط پیش امده اون چیزی که تو دستش بود کجا روفته در یه حالت میتنست همشون رو تو اون اتاق بکشه .
چی میگین شما؟ حالتون خوبه؟ اون بنده خدا که تو اتاقه Scorpion هست نه Subzero یعنی انقدر فهمیدنش سخته؟ 2 ساعت جکس با سونیا دارن فک میزنن میگن اگه Subzero رو میخوای پاشو برو تو تورنومنت ترتیبه همرو بده . اخرم جکس میگه حسن علی رفتی گند نزنیا . اونم میگه حسن مرد من اسمم Scorpion هست .

اما برام سوال فقط پیش امده اون چیزی که تو دستش بود کجا روفته در یه حالت میتنست همشون رو تو اون اتاق بکشه .
خوب قرار نبود اونجا بکش بکش راه بندازه که. هر عقل بالغی میگه وایسم ببینم جریان چی میشه. اگر تهدید بود براش خوب مطمئن باش وارد عمل میشه. در ضمن جکس وسونیا رو دست کم نگیرین :دی

آخرشم که دید با اسکورپین معامله کردن و دوست شدن :دی

از جمله آخر اسکورپین خیلی حال کردم.

هانسوا ساشی مرده. من اسکورپین هستم. (صحنه سیاه میشه. صدای فریاد یه نفر و بعد صدای اسکورپین که میگه. GEEET OVER HEEERE ) :x

خیلی دوست دارم گذشته اش رو بدونم که چطوری اینطوری شده. هیچ اطلاعاتی ندارم ازش.

خوب قرار نبود اونجا بکش بکش راه بندازه که. هر عقل بالغی میگه وایسم ببینم جریان چی میشه. اگر تهدید بود براش خوب مطمئن باش وارد عمل میشه. در ضمن جکس وسونیا رو دست کم نگیرین :دی

آخرشم که دید با اسکورپین معامله کردن و دوست شدن :دی

از جمله آخر اسکورپین خیلی حال کردم.

هانسوا ساشی مرده. من اسکورپین هستم. (صحنه سیاه میشه. صدای فریاد یه نفر و بعد صدای اسکورپین که میگه. GEEET OVER HEEERE ) :x

خیلی دوست دارم گذشته اش رو بدونم که چطوری اینطوری شده. هیچ اطلاعاتی ندارم ازش.

میدونم سوال برام پیش امده که اسکورپیون چجوری اصلا دستگیر شده اون چیزی که همیشه از دستش در میومد و GEEET OVER HEEERE. کجا بود .:biggrin1:

چی میگین شما؟ حالتون خوبه؟ اون بنده خدا که تو اتاقه Scorpion هست نه Subzero یعنی انقدر فهمیدنش سخته؟ 2 ساعت جکس با سونیا دارن فک میزنن میگن اگه Subzero رو میخوای پاشو برو تو تورنومنت ترتیبه همرو بده . اخرم جکس میگه حسن علی رفتی گند نزنیا . اونم میگه حسن مرد من اسمم Scorpion هست .

خودم میدونم امدم بگم اسکورپیون نوشتم SUBZERO اشتباه بود(چون داشتم در حال تایپ کردن به فکر فیلم نسخه سومش بودم که یه SUBZERO دیگه هم بود اما برای شما خیلی راحت تر هستش درست صحبت کنی برای خودت بهتر هستش چون کار بر جدید هستی اینم که شما فهمیدی کار خیلی سختی نبود زیاد به خودت فشار نیار که فهمیدی یه همچین چیزی رو .;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or