jose-mourinho
کاربر سایت
تو که به کاستا میگی باگ یعنی......:d:dاگر اینجوری پس کاستا باگه والا!:d یعنی اگر 2نفر تو کله این فروم گفتن دفاع بارسا از دفاع چلسی قویتر من کلا فیفا میبوسم میذارم کنار!
یعنی اگر من حتی پدرو بذارم نوک و با منیر(!) گل بزنم تو میگی باگه:d...یعنی انتظار داری من تک به تک با مسی,نیمار و سوارز چه کار کنم؟ پاس بدم متئو بره جلو دروازه چیپ بزنه؟... اصلا 1تعریف کلی از باگ توی فیفا بکن من ببینم تو به چی میگی باگ! و به چی میگی واقعیت!
یعنی تو جدا بازیای بارسا این چندوقته نمیبینی یا میای 1چیزی بگی که همینجوری گفته باشی؟ یعنی مسی و نیمار الان تو واقعیت دارن شلغم میکارن و زوج ماسکرانو و پیکه توی هربازی دارن هتریک و دبل میکنن دیگه؟! الان به نظرت شب سفیده یا روز سیاهه؟
mhrهم من میگم داره شبیه 1نفر دیگه که سرعتش توی بازی بالاست بازی میکنه بعد تو میگی من مثل عبدلله ندیم و فکر نکنم ببینم خخخخخخ الان این 2تا چه ربطی به هم دارن؟ خب اگر اینقدر15 باگه و بده چرا نمیری روی14 با ادمای حرفه ای بازی کنی!؟:d
اینقدرم با ما نوبها و اماتورها() بازی نکن تا سطح بازیت بیاد پایین:d بذار ماها با باگ بازی کنیم و در جهل بمونیم و خودتو به پای ما نسوزون:crying1::d
الان بحثه داوری توی فیفا و بارسا میکشه وسط:d
بعد خودت حرفاتو نقض میکنی داری همه چی رو با واقعیت میسنجی!همین کاستا تو واقعیت تک به تک گیر میاره رحم نمیکنه
اما تو فیفا فقط مسی رو اینطوری ساختن!من با ریالی ها هم زیاد بازی کردم یه بار نگفتم تیمشون باگه!
در ضمن اگه با واقعیت میسنجی,چرا تو فیفا اورال دفاع بارسا 2_3 تا بیشتر از چلسیه!!!
مسی خودشو پاره کرد هنو نتونست به چلسی گل بزنه:dاصلا تا قبل خوزه بیاد ریال به تیم های خوزه هم گل نزده بود خخخخخخ
باگ یعنی اینکه یکی 10 تا حمله جدی میکنه گل نمیشه ولی مسی دو تا ۳۰% رو گل میکنه!اصلا ربطی به خوب زدن ضربه نداره چون موقعیکه خودتم تیم غیر بارسا ورمیداری اصلا .....چند بارهم بهت گفتم اینهایی که میگم از ارزش بازی خوبت چیزی رو کم نمیکنه!ولی ۶۰_۷۰% تاثیر میزاره
خودت میگی آماتوری دیگه من چی بگم:d:d اونم اگه با تو بازی میکنم و بازیم ضعیف شده رفتم تو نسل جدید قویها هستن درست میشه:d:d
راجع به عبدالله هم منظورم این بود انقدر هوشش بالا واسش فرقی نداره با چه تیم هایی بازی کنه!مثل خیلی ها که تیمشون عوض میشه ادم بازیشون رو میبینه یاد لیگ ازادگان میوفته:d,خیلی ها متکی به بازیکنن دیگه کاریشم نمیشه کرد