فکری ترین بازی

• Thread starter Thread starter lotos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
salam khasteh nabashid man az darinos eghamatghahe sheytane 4 ro ghereftam be avvalin dar ke miresam mehalod mishe mondam chikar konam. sistemam ertegha dadam cpu 2hasteyo gherafikiye 256va..... vali dighe mondam chikar konam komakam konid aghe mishe daghigh beghid chikar konam chon man ziyad az injor chiza sardar nemiyaram aghe komak kardin ba adrese daghigh beghid koja beramo chikar konam dar zemn man yebar mojadadan nasb kardam vali dorost nashod.plz rahnemaye daghigh konid

فكري ترين يه بازي قديمي كه مي شه گفت اولين بازيي بود كه خريدم به اسم دراكولا 2 نمي دونم بازي كرديد يا نه
ولي خيلي ترسناك و فكري بود . مخصوصا مرحله دماسنج!!!!

سلام به نظره من دراکولا یکی از فکری ترین و قشنگ ترین بازی هایی هست که من تموم کردم (البته خیلی قدیمیه) .واقعن بازیش فکری بود و همچنین داستانه جالبی هم داشت.البته سایبریا هم نسخه یه 1 جالب بود.

بابا همه ی این بازیهارو میشه بدون دفترچه راهنما رفت ولی عمرا {استیل لایف} نشه بدون دفترچه رفت.
هر کی بازی کرده باشه میدونه من چی میگم.

به نظر من استیل لایف اصلاً فکری نیست چون شما هر چی فکر کنی نمیتونی دستور پخت یک غذا رو بدست بیاری.:biggrin1: به نظر منم silent hill خیلی فکریه/.

شما بهتره بگين كسي زبانش خوب نباشه نميتونه Still Life رو بازي كنه چون بازي به صورت معما گونه تمام موارد لازم و مقاديري كه بايد براي درست كردن كيك استفاده كنين رو بهتون ميگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or