شایعه فيلم Metal Gear Solid با حضور Craig و Bale

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
فيلم Metal Gear Solid مدت هاست كه مراحل اوليه ساخت خود را مي گذراند. امروز يك عكس از محل رسمي دفتر Sony Pictures در Culver City لو رفته است كه نشان مي دهد سوني قصد ساخت اين فيلم را به صورت جدي دارد.

1245240344.jpg

در اين پوستر عكس و اسم دو بازيگر معروف سينما يعني Christian Bale(The Dark Knight, Terminator Salvation) و Daniel Craig(Quantum of Solace) ديده مي شود كه به نظر مياد اين دو در نقش Solid Snake و Liquid Snake ظاهر خواهند شد. همچنين در اين پوستر تاريخ عرضه فيلم در جولاي 2011 قرار داده شده است. اين موضوع هنوز يك شايعه است و در صورتي درست بودن ان مطمئنا طرفدارن MGS خوشحال خواهند شد.

95 درصد فیکه:دی فیلمی که هنوز آنونس نشده چطوری پوسترم براش ساختن؟ در ضمن وقتی یه بازیگری قرارداد رسمی مینویسه اخبار رسمیش تو کنفرانس کمپانی اعلام میشه، تا وقتیم قرارداد نبندن پوستر نمیسازن!

95 درصد فیکه:دی فیلمی که هنوز آنونس نشده چطوری پوسترم براش ساختن؟ در ضمن وقتی یه بازیگری قرارداد رسمی مینویسه اخبار رسمیش تو کنفرانس کمپانی اعلام میشه، تا وقتیم قرارداد نبندن پوستر نمیسازن!
خو 95% با 100% فرقی هم مگه میکنه ؟:biggrin1:
این صحبت های عماد از 95 درصد به بعد کاملا صحیحه یعنی به همین دلایلی که گفت بنده هم میفرمایم فیک است !
خوشمان امد از پوستر فیکد شده :d

آخرین ویرایش:
از این همه فیلمی که تا حالا بیل بازی کرده یدونه فقط Terminator بوده که بیل توش خوب عمل نکرده
من نمیدوم چرا هر کسی میخواد یجوری به دیگران بفهمونه که بارشه
[SPOILER] یاشار کجایی که نیستی ببینی چجوری دارن کارای بیل رو زیر سوال میبرن :((:biggrin1:[/SPOILER]

تو Reign of Fire هم افتضاح بود.
ولی دوستان خدایی به نا حق دارن زیر سوالش می برن.
حتی ماورای ماشینیست، تو فیلم American Psycho واقعا محشر بود و همین فیلم باعث شد تا توجه نولان و خیلی های دیگه بهش جلب بشه. تو Prestige هم عالی بود. تو یکی از بهترین فیلم های اکشن مدرن یعنی Equalibrium هم به نسبت نوع فیلم و کارکتر خوب بود. از فیلم های خوب دیگش هم میشه به Rescue Dawn و I'm not There و New World اشاره کرد.

خیلی ها با کارکتر بروس وین و صداش تو بتمن مشکل دارن اما حداقل به نظر من دقیقا شخصیت بروس باید اون طوری باشه. نمی دونم. البته یکم داره تکراری می شه ولی هنوز بازیگر خوبیه.

در مورد نقش اسنیک به نظرم انتخاب خوبی نیست. شاید چهره ش بخوره اما بازیگر شخصیت نمادین اسنیک نباید چهره ی خیلی شناخته شده ای باشه. الان همه بیل رو به عنوان بتمن می شناسن. نمی دونم.
به هر حال فعلا که خبری نیست و تا انتخاب بازیگر و غیره هم خیلی مونده. خدا کنه فقط جرارد باتلر رو اسنیک نکنن...

. خدا کنه فقط جرارد باتلر رو اسنیک نکنن...

ياشار نمي دونم چرا منم همين احساسو داشتم:biggrin1: . (راستي اين هيو جكمنم اسنيك نكن)
--
Bale بازيگر خوبيه ولي بعد از دارك نايت اين نقش بروس وين كمي روش مونده بايد تا ريليز Public Enemies صبر كرد.(اين بابا سليقيه خوب داشته Bale,‍Craig :biggrin1:)

آخرین ویرایش:
تو Prestige هم عالی بود. تو یکی از بهترین فیلم های اکشن مدرن یعنی Equalibrium هم به نسبت نوع فیلم و کارکتر خوب بود. از فیلم های خوب دیگش هم میشه به Rescue Dawn و I'm not There و New World اشاره کرد.

در مورد Reign of Fire باهات موافقم یاشار ! البته من از کارهای کرسیتین بیل ، The Machinist رو خیلی قبول دارم ! در مرود عکس هم من هم فکر میکنم فیک باشه .

سلام دوستان

من نمیدونم حالا میخوان بسازن نمیخوان بسازن دوست دارن بسازن دارن فکر میکنن که بسازن ولی حالا که بحث ساخت فیلم هست به نظرم برد پیت(امیدوارم درست نوشته باشم)رو میشه با گریم به اسنیک نزدیک کرد و جای ocelot هم به نظرم از بازیگری که تو سریال lost نقش ساویرو داره(josh holloway) استفاده کنن اما خوب حالا که از من نظر نخواستن:biggrin1:

آخرین ویرایش:
بچه ها این عکس رو یادتون هست؟!!!!

اگه به قیافه بخواهیم بگیم که واسه اسنیک هیچ کس بیشتر از تام کروز شباهت نداره و به درد این نقش نمی خوره!!!!!

trailer_nextgen.jpg

امیدوارم واقعی نباشه میترسم بلایی که سر هیتمن و مکس پین بیاد سر اینم بیاد!
بهتره کارگردان این فیلم(اگر قراره ساخته بشه ) خود کوجیما باشه :biggrin1:

دوستان بنظر من بهترین گزینه برای solid-snake کسی جز karl urban نیست.
q53n12vwtvbhuiknf452.jpg

715885.jpg

و البته اینم یک عکس از چهره ی میکس شدهی کریستین بیل و بیگ باس.
christianbalesolidsnakegw9.jpg
با تمام احترامی که برای نظر دوست عزیزم قائل هستم اما به نظر من نکته مشترکی بین چهره ایشون و اسنیک پیدا نمیشه
فکر میکنم نظر دوستمون که گفتن تام کروز قابل قبول تر باشه

آخرین ویرایش:
مرسی از دوستی که ادب و شعورش رو به رخ ما کشید :دی با ایشون حرفی ندارم جز اینکه قرار نیست از هرچی شما خوشت میاد منم خوشم بیاد :دی
ولی یاشار؛
من کلا بیل رو خیلی دوست دارم و فیلماش رو بیشتر از خودش دوست دارم؛ اما همه شخصیت‌هاش یه تیپ ثابت دارن؛ تن صدا، نوع نگاه، نوع بیان دیالوگ اگه نگیم دقیقا مثل همن؛ خیلی به هم شباهت دارن. من با این یه مشکل تو بازیای بیل نمی‌تونم کنار بیام. یه مثال عامیانه بخوایم بزنیم میشه نقش‌های جمشید هاشم‌پور :دی لول

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or