شایعه فيلم Metal Gear Solid با حضور Craig و Bale

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
فيلم Metal Gear Solid مدت هاست كه مراحل اوليه ساخت خود را مي گذراند. امروز يك عكس از محل رسمي دفتر Sony Pictures در Culver City لو رفته است كه نشان مي دهد سوني قصد ساخت اين فيلم را به صورت جدي دارد.

1245240344.jpg

در اين پوستر عكس و اسم دو بازيگر معروف سينما يعني Christian Bale(The Dark Knight, Terminator Salvation) و Daniel Craig(Quantum of Solace) ديده مي شود كه به نظر مياد اين دو در نقش Solid Snake و Liquid Snake ظاهر خواهند شد. همچنين در اين پوستر تاريخ عرضه فيلم در جولاي 2011 قرار داده شده است. اين موضوع هنوز يك شايعه است و در صورتي درست بودن ان مطمئنا طرفدارن MGS خوشحال خواهند شد.

عکس یه نمه تابلو میزنه اما اگه راست باشه چیز جالبی باید از آب در بیاد دو تا از بزرگترین بازیگران هالیوود توش نقش دارن.

متاسفانه زمان عرضش اگه درست باشه
خیلی دیره

میشه بگید چرا دیره ؟ مگه اکران فیلم هم دیر و زود داره ؟!!

خوب اگه bale باشه که میشه امیدوار بود بهش چون دیگه حدا اقل یه هنر پیشه درست داره :love: این بابا هم که فیلم بد بازی نمیکنه:biggrin1:
photoshoped....
اون قسمت بالاشو که اسمشونو نوشته به من میدادن بهتر درست میکردم :biggrin1:
نه شوخی کردم . خدا کنه واقعیت داشته باشه:love:

فقط اون تیکه کریستین بیلش اخرت خندست:laughing:از فیلف حیثیت(همون تیریپ شعبد بازیه-شاید اسمش رو اشتپ گفته باشم) پیچوندن

به جون خودم فوت شاپ خیلی بهتر از اینا هم میتونن باهاش کار کنند

اصلا به اسم Metal Gear نمیاد که فیلم بشه !!!
چرا نمیادش؟ اتفاقا به نظر من این قدر داستان عالی داره این بازی که وافعا با یک تلاش خوب میتونه به یکی از بزرگترین فیلم های تاریخ سینما هم تبدیل بشه. همون جوری که بازیش هم به همین عنوان دست پیدا کرد

liquid و solid دوقلو هستن و قیافه شون شبیه همه.
الان Daniel Craig و Bale چه شباهتی به هم دارن؟
اگر قضیه ی فیلم جدی باشه فکر کنم یکیشون نقش Ocelot بازی رو کنه
البته امیدوارم فیلم رو نسازن.

انشالله فیکه. کلا بازی‌های Bale روی اعصاب چاچا میرقصه، خيلی دیگه تکراری شده

میشه لطفا بازم از این نظرهای استادانتون بدین تا دوباره فیض ببریم ؟ :laughing:

بازی Bale تو همه فیلماش ستودنی و بی نظیر بوده
ببخشید ولی الان بیل تو کدوم نقشش تکراری بوده مثلا ؟ :laughing:
نقشش بجای الفرد تو پرستیژ چقدر واقعا شبیه بازیش تو Machinist هست :laughing:
Bale تا بحال برای فیلم هایی که بازی کرده سنگ تموم گذاشته و حتی از جون خودشم حاضر بوده بگذره تا حدی که مثلا تو فیلم Machinist انقدر لاقر کرده بود که اندرسون بهش اخطار داد که اگه همینجوری ادامه بدی ممکنه بمیری ;) اونوقت شما میای این همه تلاش یک هنرپیشه رو با این جمله خودتون به باد میدین ;)
از این همه فیلمی که تا حالا بیل بازی کرده یدونه فقط Terminator بوده که بیل توش خوب عمل نکرده
من نمیدوم چرا هر کسی میخواد یجوری به دیگران بفهمونه که بارشه
یاشار کجایی که نیستی ببینی چجوری دارن کارای بیل رو زیر سوال میبرن :((:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or