اصلا گیریم پول سونی رو کشیده بالا حالا چرا شما انقدر ناراحتی؟
خود سونی انقدر ناراحت نشد
همین که دغدغه فکری یه عده باشی خیلیه که بشینن تو محافل خودشون هم راجع بهت حرف بزنن
معمولا اینجور عکسا واقعی نیستن ولی این خیلی واقعی بنظر میرسه. متن در مورد عدم حضور سونی تو ای3 ست ربطی به عکسا ندارهپس کجا میخواد این سلطانو معرفی کنه؟
دوستانی که انگلیسیشون خوبه ببینن واقعا ps5 همینه؟
مدیونید فکر کنید از یه محصول موفقی کپی کردهمعمولا اینجور عکسا واقعی نیستن ولی این خیلی واقعی بنظر میرسه. متن در مورد عدم حضور سونی تو ای3 ست ربطی به عکسا نداره
خوب گویا در کمپ سونی خبرایی هست. سونی پتنت یه جور کاتریج جدید رو ثبت کرده. اینجور که بوش میاد باید منتظر کنسول دستی جدید باشیم. اگر همون فرمول همیشگی رو بخوان اجرا کنن ویتا 2 زودتر از PS5 میاد
Sony patents a new cartridge for games
البته این پتنت مربوط به خود کنسول رو 2015 ثبت کرده قبل از رلیز سوییچ. و اینکه یک سال قبل از نینتندو هم یه شرکتی چیزی شبیه سوییچ رو تولید کرده. پتنت نه ها تولیدمدیونید فکر کنید از یه محصول موفقی کپی کرده
الهامه الهام
پ.ن: امیدوارم این ایده در حد پتنت بمونه
البته این پتنت مربوط به خود کنسول رو 2015 ثبت کرده قبل از رلیز سوییچ. و اینکه یک سال قبل از نینتندو هم یه شرکتی چیزی شبیه سوییچ رو تولید کرده. پتنت نه ها تولید
وای نه ، امیدوارم در همین حد عقیم مونده باشه !!! حالا که 3rd party ها کنسول های سونی رو ساپورت نمکنن (انحصاری) ! و سونی هم ثابت کرده که نمیتونه دو تا کنسول رو مدیریت کنه ، از طرفی اعتماد خریدارا هم به کنسول دستی سونی از بین رفته ، فکر کن یکی مثل من ۸۰۰ هزار تومن داده کنسول ۴۰۰. هزار تومن داده رم !!! بعد شش ماه بعد یوشیدا میاد میگه ویتا هوتوتو بیرید ایندی بازی کنید، چه حسی داره ! شک ندارم کنسول دستی بعدی سونی هم شکست میخوره!معمولا اینجور عکسا واقعی نیستن ولی این خیلی واقعی بنظر میرسه. متن در مورد عدم حضور سونی تو ای3 ست ربطی به عکسا نداره
خوب گویا در کمپ سونی خبرایی هست. سونی پتنت یه جور کاتریج جدید رو ثبت کرده. اینجور که بوش میاد باید منتظر کنسول دستی جدید باشیم. اگر همون فرمول همیشگی رو بخوان اجرا کنن ویتا 2 زودتر از PS5 میاد
Sony patents a new cartridge for games
اینجوری که بوش میاد باید بار هایپ اینو خودم بتنهایی به دوش بکشم.وای نه ، امیدوارم در همین حد عقیم مونده باشه !!! حالا که 3rd party ها کنسول های سونی رو ساپورت نمکنن (انحصاری) ! و سونی هم ثابت کرده که نمیتونه دو تا کنسول رو مدیریت کنه ، از طرفی اعتماد خریدارا هم به کنسول دستی سونی از بین رفته ، فکر کن یکی مثل من ۸۰۰ هزار تومن داده کنسول ۴۰۰. هزار تومن داده رم !!! بعد شش ماه بعد یوشیدا میاد میگه ویتا هوتوتو بیرید ایندی بازی کنید، چه حسی داره ! شک ندارم کنسول دستی بعدی سونی هم شکست میخوره!
اگه هیبریدی هم باشه که تاسف به حالشون !!!
البته میگن ds5 جای تاچش یه صفحه نمایش لمسی داره
این چیزی که گفتی شبیه داستان های علمی تخیلی میمونهمن نمیدونم صحبتایی که در مورد فردی در خارج فروم میشه چه ربطی به بحث داره؟ یا اینکه اصلا چرا باید بخاطر چند تا شرکت به دیگری توهین بشه. واقعا متاسفم فضای فروم داره بد میشه جدیدا. منظورم هم با فرد خاصی نیست کلا جو عمومی رو میگم
در مورد صحبتایی هم در رابطه با سونی و راکستار شد بگم که یه شایعاتی در اینترنت وجود داره که قرار بوده GTA IV تا یکسال انحصاری PS3 باشه. ( مثل GTA های قبلیش) منتها بدلیل فروش نسبتا پایین PS3 در اونموقع سونی و راکستار توافق میکنن این مسئله منتفی بشه بجاش راکستار یه بازی انحصاری برای PS بسازه که همون Agent باشه. بعدا گویا کنسل میشه بازی قرار میشه L.A Noir انحصاری باشه که اونم منتفی میشه. حالا نمیدونم این شایعات تا چه حد درست باشه نباشه یا پشت صحنه چه اتفاقی افتاده. فقط میدونم بعیده بحث کلاه برداری یا همچین چیزی مطرح باشه الانم راکستار و سونی خیلی روابط خوبی دارن دو تا بازی قبلیشونم تبلیغاتشون با سونی بوده و کانتنت انحصاری زمانی هم داشتن. شاید در نهایت اینجوری به توافق رسیدن
البته این پتنت مربوط به خود کنسول رو 2015 ثبت کرده قبل از رلیز سوییچ. و اینکه یک سال قبل از نینتندو هم یه شرکتی چیزی شبیه سوییچ رو تولید کرده. پتنت نه ها تولید
برعکس امیدوارم تولید شه. خیلی به شخصه اهمیتی نمیدم کپی باشه یا نباشه. همیشه از کنسول دستی سونی استقبال میکنم همونطور که اولین بار تاپیک شایعات مربوط به سوییچ رو خودم زدم و خیلی هم هیجان زده بودم
علمی تخیلی چرا؟ تا قبل از اون همیشه GTA انحصاری حداقل زمانی PS بود. اینکه تو نمایش مایکرو معرفی بشه هم چیز عجیبی نیست مگر غیر از اینه که دستینی برای اولین بار توی نمایش سونی معرفی شد. بانجی تا قبل از اون فرست پارتی مایکرو بود. منم اگر بازیم رو بخوام از انحصاری در بیارم سعی میکنم ببرمش توی نمایش حریف که فن بیس اونورم بتونم جذب کنم.این چیزی که گفتی شبیه داستان های علمی تخیلی میمونه
gta iv که تو کنفرانس مایکرو معرفی شد و پیتر مور هم خالکوبی کرده بودش، یادت میاد؟! چقدر هم جک بودش
بعدش هم که اگر قرار بود راکستار به سونی حال بده نمیومد DLC هارو برای Xbox360 انحصار زمانی کنه!
اخه مساله اینکه اون تتو رو مور دوس داشتنی تو E3 2006 رونمایی کرد ینی وقتی سونی تازه کنسول لانچ میخاد بکنه و فروشی نداشته ک بکنهعلمی تخیلی چرا؟ تا قبل از اون همیشه GTA انحصاری حداقل زمانی PS بود. اینکه تو نمایش مایکرو معرفی بشه هم چیز عجیبی نیست مگر غیر از اینه که دستینی برای اولین بار توی نمایش سونی معرفی شد. بانجی تا قبل از اون فرست پارتی مایکرو بود. منم اگر بازیم رو بخوام از انحصاری در بیارم سعی میکنم ببرمش توی نمایش حریف که فن بیس اونورم بتونم جذب کنم.
کلا این چیزی که گفتم در حد شایعست. نه میشه اثباتش کرد و نه رد مگر اینکه روزی یکی از سران بیاد اصلشو بگه ببینیم چه خبر بوده