فلگ نشدهxbox360 elite

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

B!G BOSS

کاربر سایت
Rating - 100%
24   0   0
سلام

من دنبال 360 الایت هستم تمیز باشه اپدیتش قدیمی باشه تا مطمیا باشم که فلگ نشده اگر ال تی 2روش بود نمی خوام چون حتما بازی 97 درصدی رفته توش من کلا می خوام اپدیت قدیمی روش بوده 1.1 ویا قبلا تا مطمیا باشم فلگ نشده چون می خوام باهاش برم لایو وبیشتر اوریجینال بازی کنم واسه همین واسم خیلی مهم است

منتظرم

سلام ...

من یه کنسول 360 الیت دارم مادربورد فالکون آخرین آپدیتشم ماله 1.9 بوده حدودا 7 ماهه که آپدیت نکردم و بازی اوریج درت 3 و گرز دارم (اگه خواستی).
مطمئن باش فلگ نشده این اواخرم آپدیتش کردم و هفته ای دوبار کمتر روشنش می کنم و با اینکه 3 ساله داره کار می کنه اما هیچ وقت به مشکل بر نخورده سعی می کنم فردا عکس هم ازش بگیرم.

اگه خریداری قیمت بده .

سلام ...

من یه کنسول 360 الیت دارم مادربورد فالکون آخرین آپدیتشم ماله 1.9 بوده حدودا 7 ماهه که آپدیت نکردم و بازی اوریج درت 3 و گرز دارم (اگه خواستی).
مطمئن باش فلگ نشده این اواخرم آپدیتش کردم و هفته ای دوبار کمتر روشنش می کنم و با اینکه 3 ساله داره کار می کنه اما هیچ وقت به مشکل بر نخورده سعی می کنم فردا عکس هم ازش بگیرم.

اگه خریداری قیمت بده .

سلام دوست عزیز من دنبال الایت با مادبرد جاسپر هستم

ممنون اگر قمیتی در نظرت هست بگو تا به یکی ازد وستانم بگم اونم دنبال دستگاهی است مال شما از کدوم سری فالکون ها است تاریخ ساخت پشت دستگاه رو بگو

سلام دوست عزیز من دنبال الایت با مادبرد جاسپر هستم

ممنون اگر قمیتی در نظرت هست بگو تا به یکی ازد وستانم بگم اونم دنبال دستگاهی است مال شما از کدوم سری فالکون ها است تاریخ ساخت پشت دستگاه رو بگو

تاریخ تولید 2008/07/13 .
تمامی لوازم جانبی کنسول همراش هست و همگی کاملا تمیز هستن و جعبشم سالمه.

سلام ایکس باکس

بچه ها منم دنبال ایکس باکس هستم سالم باشه تازه عضو شدم نمیتون پست بزنم وتاپیک خرید کسی داره پیام بده

scofield007

جناب اقا چرا تلفن رو بر نمیدارید

من از موقعی که پولرو ریختم جواب نمیدید زنگ زدم با خطه دیگه ای برداشتید فهمیدید منم قطع کرددید

اگر نمی خواهید بفروشید پولم رو برگشت بدید

من دوست ندارم از کار شما منظور دیگه ایرو در ذهنم درست کنم

فقط این رو تصور می کنم که نمی خواهید بفروشید وداریدفکرمی کنید که بفرشوید یا نه تا بعدا پولم رو برگشت بدید

دعا می کنم هدف دیگه ای نباشد ازاین کار

پس برای اینکه تفکر دیگه ای ایجاد نشه سریع زنگ بزنید

دوستان عزیز در معامله هاشون دقت کنند تا مثل من نشن

scofield007

من از موقعی که پولرو ریختم جواب نمیدید زنگ زدم با خطه دیگه ای برداشتید فهمیدید منم قطع کرددید

فقط این رو تصور می کنم که نمی خواهید بفروشید وداریدفکرمی کنید که بفرشوید یا نه تا بعدا پولم رو برگشت بدید

ایشالا که چیزی نیست ماهم دعا میکنیم خیلی ناراحت شدم این پست رو دیدم

---------- نوشته در 12:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:04 AM ارسال شده بود ----------

آقایون این کاربر scofield007 یه جا میگه اسلیم دارم یه جا میگه الایت دارم یه جا یه چیز دیگه میگه ......
مراقب باشید..................

ایشالا که چیزی نیست ماهم دعا میکنیم خیلی ناراحت شدم این پست رو دیدم

---------- نوشته در 12:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:04 AM ارسال شده بود ----------

آقایون این کاربر scofield007 یه جا میگه اسلیم دارم یه جا میگه الایت دارم یه جا یه چیز دیگه میگه ......
مراقب باشید..................

بچه ها ایشون مثل اینکه و......

ممنون از پستتون

اقای scofield007

اگر نیایید اینجا پست بدید افکار بدی نسبت به شما پیدا خواهد شد سرع با پست دادن وزنگ زدن پایان بدید این کار ها رو

scofield007

داداش به نظر من سریع به مدیر بازارچه گزارش بده که کمکت کنه و سریع پی گیر شو که خدایی نکرده این پول شما نپره.

اقا گفتم به اقای
[h=1]sa_sa[/h]
دیدم چون انلاین هستند زود تر پیگیری می کنند وبه شون گفتم به مدیربازارچه بگن

الان مدیر بازارچه کیه من شماره اقای نوید رو دارم زنگ میزنم خاموشه

آقای scofield007 بهت توصیه میکنم پول این بنده خدا رو بهش بدی مملکت اینقدرم کشکی نیست پلیس فتا ((پلیس سایبری )) سه سوته پیدات میکنه برات خیلی بد میشه اونوقت اگه این آقا رضایت نده میری آب خنک نوش جان میکنی

راستی شما B!G BOSS چقدر بهش پول دادی آخه با کسی که تاریخ عضویتش 2011 فقط 12 تا نوشته هم داره کاربر معمولی هم هست معامله میکنن حداقا میگفتی یک از بچه های با سابقه معرفش بشه

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or