فكر ميكنيد تا چند سالگي بازي كنيد؟

• Thread starter Thread starter test84
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
کاش این حرف ها رو می نوشتین 10 سال دیگه که مزدوج شدین می خوندین و می خندیدین چی فکر می کردیم چی شد !!!!!!

هه رهامو :biggrin1: میگم من همون اول شرط کردم
اول بازی
دوم فیلم
سوم خودش:biggrin1:
ای وای لو رفتم که :eek: :blushing: آره داداش تو هم برو شرط کن :biggrin1:

درست و قبول اصلا آدم تا آخر عمرش هم بازی کنی قبول کنید کیف این دوران رو دیگه هرگز نخواهبم داشت مخصوصا کیف بازی کردن های شب امتحانی !!!!
-------------------------------
آمدی جانم به فدایت ولی حالا چرا من آخه شرط و شروطام رو کردم تموم شده رفته :biggrin1:

کاش این حرف ها رو می نوشتین 10 سال دیگه که مزدوج شدین می خوندین و می خندیدین چی فکر می کردیم چی شد !!!!!!

نمونه ی زندش همین هادی (که نمیدونم میشناسیش یا نه)
الان زن داره 360 خریده بازی میکنه و به کارش هم میرسه تازه این اخرا میخواست hd tv هم بخره واسه بازی:)

پس حواسم باشه برم سراغ دختر بیل گیتس :biggrin1:
تازه پدر زنمم خوشحال می شه همیشه دعام می کنه:p
راستی به سوال آقا علی ((مجرد)) چند سالشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ هنوز بازی خوره ؟؟؟؟؟؟؟؟
پدر بزرگ بازی سنتر کیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

علی هم باید 23 - 25 سالش باشه:)
ایشون ps3 میخواد بخره(الان نه ها هر موقع کپی خور شد و ....)
ولی تا جایی که میدونم بازی میکنه ولی نه به اون شدت!

هه رهامو میگم من همون اول شرط کردم
اول بازی
دوم فیلم
سوم خودش
ای کلک اخه چرا الکی میگی؟سه حالت داره:
1.اون خانوم خیلی مهربونه و خیلی دوستت داره که قبول کرده سومی باشه.
2.شما زورت بهش نرسیده و داری اینجا تلافی میکنی:biggrin1:
3.یا خودش یه بازیخور خفنه و درکت میکنه.
در هر حال هر 3 این خصوصیات بر میگرده به یه دختر خوب:p و از خود گذشته

ای کلک اخه چرا الکی میگی؟سه حالت داره:
1.اون خانوم خیلی مهربونه و خیلی دوستت داره که قبول کرده سومی باشه.
2.شما زورت بهش نرسیده و داری اینجا تلافی میکنی:biggrin1:
3.یا خودش یه بازیخور خفنه و درکت میکنه.
در هر حال هر 3 این خصوصیات بر میگرده به یه دختر خوب:p و از خود گذشته
خوب یه حالت دیگه هم داره;)
باید ببینیم طرفش چه شرط هایی گذاشته :p:p
1-مامان بابات حق ندارن از 100 کیلو متری اینجا رد شن
2- هفته ای سه بار میریم تمام ایران رو میگردیم هر چی خواستم برام میخری
3-.....
اگه اینطوری باشه دیگه خبری از به دختر خوب و از خود گذشته نیست :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
اتفاقا خیلی هم قابل باورتره ;)

من خودم داشتم گیر یه گیمر می افتادم که خوشبختانه نیافتادم! :):);)

رهام ، ناقلا اینجا خیلی پست میزنی ها
نکنه خبر هاییه؟;););)

آخرین ویرایش:
خوب یه حالت دیگه هم داره;)
باید ببینیم طرفش چه شرط هایی گذاشته :p:p
1-مامان بابات حق ندارن از 100 کیلو متری اینجا رد شن
2- هفته ای سه بار میریم تمام ایران رو میگردیم هر چی خواستم برام میخری
3-.....
اگه اینطوری باشه دیگه خبری از به دختر خوب و از خود گذشته نیست :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
اتفاقا خیلی هم قابل باورتره ;)

من خودم داشتم گیر یه گیمر می افتادم که خوشبختانه نیافتادم! :):);)

رهام ، ناقلا اینجا خیلی پست میزنی ها
نکنه خبر هاییه؟;););)

:biggrin1: حالا من یه چیزی گفتم بهش اونم قبول کرد :biggrin1: شما برید یه فکری واسه خودتون بکنید .:biggrin1: که کاری از پیش نمی تونید ببرید

در ضمن گیمر نیست .

در هر حال
یه دختر خوب و از خود گذشته چقدر یه آدم میتونه فداکار باشه:biggrin1:

من تا وقتی که دستام قدرت فشار دادن دکمه های دسته ی کنسولو داشته باشه بازی میکنم

من تا وقتی که دسته ی کنسول ، تحمل فشار انگشت های منو داشته باشه بازی میکنم ! :biggrin1:

( "دسته ی کنسول" رو بخونید "کیبرد" . ;) )

.
.
.
خیلی دوست دارم بابابزرگ شم و نوه هام بیان ازم طریقه ی رد کردن فلان مرحله ی فلان بازی رو بپرسن ! :love:

یعنی خلاصه خیلی دوست دارم از این پیرمرد باحالا شم . . .

در کل دوست دارم گیمر بمیرم.

ولی همین الان که این حرفو میزنم ، با یک نگاه عاقلانه تر ، میدونم که حداکثر تا 24 ، 25 سالگی بازی میکنم. :(

خیلی دوست دارم بابابزرگ شم و نوه هام بیان ازم طریقه ی رد کردن فلان مرحله ی فلان بازی رو بپرسن ! :love:

وقتی پیر بشی مغزت تحلیل میره و در نتیجه نمیتونی بازیهای سال 2070 رو رد کنی:biggrin1:

چه کلیک کردین رو من ها :biggrin1:
اخه اصلا به این قیافه ی پاک و مظلوم من با اون هاله ی دور سرم می آد ناقلا باشم ؟؟؟
بگین کجا پست بزنم تا بزنم :cheesygri
حالا 4 تا پست زدم این جا بی خیال من یکی بشین :p
در ضمن چه دختر باید فداکار باشه چه پسره چه هر دو چه بازی ساز چه بازی فروش چه امین از ما که گذشت.....
راستی یه چیزی ببینین این جوری که الان داره پیش می ره 10 سال دیگه واسه ی کارت گرافیک و رم و سی پی یو و .... که باید بازی ها رو بکشن باید چند برابر الان پول بدیم درست هست که تا اون موقع سیستم الانمون هم افت می کنه بر منکرش لعنت اما ارزون نمی شه هیچ وقت قطعات کامپیوتر شاید حتی رم 10 گیگ چند سال دیگه لازم شه پس کامپیوتر گرون تر می شه و در نتیجه بازی سازی گرون تر می شه در نتیجه خیلی از گروه ها کنار می زنن چون دیگه نمی شه به راحتی بازی ساخت و شاید حتی دیگه همه یرن سراغ کنسول ها.......

درود
تا روزی که نفس میکشم و بعدش هم تو اون دنیا هر وسیله بازی که گیرم بیاد باهاش بازی میکنم:biggrin1:

چه کلیک کردین رو من ها :biggrin1:
اخه اصلا به این قیافه ی پاک و مظلوم من با اون هاله ی دور سرم می آد ناقلا باشم ؟؟؟
بگین کجا پست بزنم تا بزنم :cheesygri
حالا 4 تا پست زدم این جا بی خیال من یکی بشین :p
در ضمن چه دختر باید فداکار باشه چه پسره چه هر دو چه بازی ساز چه بازی فروش چه امین از ما که گذشت.....
راستی یه چیزی ببینین این جوری که الان داره پیش می ره 10 سال دیگه واسه ی کارت گرافیک و رم و سی پی یو و .... که باید بازی ها رو بکشن باید چند برابر الان پول بدیم درست هست که تا اون موقع سیستم الانمون هم افت می کنه بر منکرش لعنت اما ارزون نمی شه هیچ وقت قطعات کامپیوتر شاید حتی رم 10 گیگ چند سال دیگه لازم شه پس کامپیوتر گرون تر می شه و در نتیجه بازی سازی گرون تر می شه در نتیجه خیلی از گروه ها کنار می زنن چون دیگه نمی شه به راحتی بازی ساخت و شاید حتی دیگه همه یرن سراغ کنسول ها.......
icon_violon.gif
icon_violon.gif
icon_violon.gif
icon_violon.gif
violon.gif
icon_violon.gif
icon_violon.gif
icon_violon.gif
icon_violon.gif

در جواب بعضی ها باید بگم 1001 راه هست تا 50 سالگی و بیشتر گیمر بمونی:cool2::cheesygri
1. حتما باید بچه داشته باشی:biggrin1: چون بهونت اینه که من آدم خونواده دوستی هستم و نمیخوام بچم عاطفه پدر وفرزندی براش عقده بشه پس خودم میشینم باهاش بازی میکنم:gunner:
2. زمانی که همه خوابن میشینی بازی میکنی اگه کسی پرسید چیکار میکنی میگی: میخوام ببینم بچم چه بازی های میکنه یه وقت بازیش ..........:cheesygri نباشه.
3. 1000 تا ادم میشناسم که به بهونه بچه خودشون میشینن بازی میکنن و حتی نمیزاره:boxing: بچش بازی کنه:baby:

برگرفته از کتاب 1000 روش برای گیمر ماندن:cheesygri

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or