Dr.XJ
Loyal Member
)

ببخشید اونقت WoW یعنی : God od Wars یا Guil of Wars یا Gears of Wars یا می خواستی بگی Warrior Whitin اشتباهی دستتون خورده روی o شده wow
تازه می تونه World of Warcraft هم باشه
انصافا سرچ کنین WoW game ببینین چند تا می آره اما سرچ کنین PoP فقط یکی هست :biggrin1:
به دل نگیرین شوخی کردم![]()
![]()
... ای لعنت بر این Blizzard با این بازی ساختنش ...این حرف که تا کی میخوای بازی کنی ؟!
دیگه بزرگ شدی بازی کردن مال بچه هاست !
بازی کردن ادم رو از زندگی دور میکنه و باعث میشه از همه چیز عقب بمونی!
شدیدا منو ازار میده![]()
به نظر من هر چیزی زیادش خوب نیست ولی در حد متعادل اشکالی نداره مخصوصا بازی![]()
در ضمن اونائی که میگن بازی کردن مال بچهاست سخت در اشتباهن چون بازی کردن به نظر من تا وقتی که به زندگی ادم لطمه نزنه هیچ اشکالی نداره !
اخه خداییش یه بچه ی مثلا 10 ساله کجا میتونه بازیهای ادونچر پیچیده رو انجام بده ؟
یا مثلا بازیهائی که خشونت بالائی دارن یا ..... اصلا به درد بچها نمیخورن !
و..... که الان حسش نیست توضیح بدم![]()
و در مورد خودم فکر کنم تا وقتی که وقت داشته باشم یعنی توی مسائل زندگی گرفتار نشم بازی میکنم به عبارتی اگه اهورای ایران زمین بنده رو یاری کنند تا اخر عمر بازی میکنم :cheesygri
میگفت نه بازی ماله بچه هاست...!
ورزش دشمن اعتیاد :smoke1:
:cheesygri کسی که نفهمید؟:biggrin1: ببین کلمه ای هست بنام تحجر که در رابطه با این افراد صدق میکنه حالا تو هر چقدر بهشون توضیح بده تو کلشون نمیره که ! بهترین کار اینه که به کسی رو ندی تو کارت فوضولی کنه ... برا همینه که در اتاق من همیشه بستست ...سلام
ای گفتی !!
منم حالم بهم میخوره از این نوع حرف زدن!
بعد خودتون واسشون میکشی کسی که نمیفهمه
من هر چی توضیح دادم که 360 واسه بچه ها نیست مگه به خرج خالم میرفتمیگفت نه بازی ماله بچه هاست...
خوبختانه تو سایت از این نوع ادم ها نداریم:biggrin1: