A-L-I El amor es la fuerza más poderosa del mundo, amant Loyal Member Jan 8, 2012 #47 باید بخرید برنامه رو ...
F fmirdamadi کاربر سایت Jan 8, 2012 #48 من یه جایی رو میشناسم که ۱۲۰۰۰میده و مشکلی نداره و قابل اطمینانه کسی خواست پ.خ کنه تا براش پ.خ کنم
A-L-I El amor es la fuerza más poderosa del mundo, amant Loyal Member Jan 8, 2012 #49 من برای هر کسی خواست میخرم با قیمت 11 هزار تومان ، اگر کسی خواست به بنده پیام خصوصی بدید .
asir38 کاربر سایت Jan 17, 2012 #50 اقا من که از این روش رفتم و نشد کلا بی خیال شدم همه مراحل رو پاک کردم اما این گزینه BT stackهر کاری می کنم از settigs پاک نمی شه لطفا کمک کنید
اقا من که از این روش رفتم و نشد کلا بی خیال شدم همه مراحل رو پاک کردم اما این گزینه BT stackهر کاری می کنم از settigs پاک نمی شه لطفا کمک کنید
A-L-I El amor es la fuerza más poderosa del mundo, amant Loyal Member Jan 17, 2012 #51 خوب باید برنامه BTStack رو از سیدیا پاک کنید
asir38 کاربر سایت Jan 18, 2012 #52 نوشته شده توسط A-L-I: خوب باید برنامه BTStack رو از سیدیا پاک کنید بیشتر... مشکل همینه که این رو پیدا نمی کنم!!!!!!!!!که پاکش کنم
نوشته شده توسط A-L-I: خوب باید برنامه BTStack رو از سیدیا پاک کنید بیشتر... مشکل همینه که این رو پیدا نمی کنم!!!!!!!!!که پاکش کنم
A-L-I El amor es la fuerza más poderosa del mundo, amant Loyal Member Jan 18, 2012 #53 شما توی قسمت Manage برید ستینگ و به جای User هکر رو بزنید ...
asir38 کاربر سایت Jan 19, 2012 #54 نوشته شده توسط A-L-I: شما توی قسمت Manage برید ستینگ و به جای User هکر رو بزنید ... بیشتر... ممنون این کاررو کردم و رفتم تو سرچ که پیداش کنم و پاکش کنم باز هم نبود و نشد
نوشته شده توسط A-L-I: شما توی قسمت Manage برید ستینگ و به جای User هکر رو بزنید ... بیشتر... ممنون این کاررو کردم و رفتم تو سرچ که پیداش کنم و پاکش کنم باز هم نبود و نشد