Persian-Masoud Intelligent Innovation کاربر سایت Jun 25, 2011 #31 متاسفانه توی گوگل هم سرچ کردم چیزی نبود! فعلا صبر کنید برای ورژن جدید پس...
A-L-I El amor es la fuerza más poderosa del mundo, amant Loyal Member Aug 4, 2011 #34 بله میشه ، اما به قول معروف بگیر نگیر داره ، برای همه همه نمیشه .
A-L-I El amor es la fuerza más poderosa del mundo, amant Loyal Member Aug 12, 2011 #35 ايكون بلوتوث روشن نميشه ؟ چرا اخه؟ بیشتر... به دلیل اینکه برنامه celeste فعال نشده .
SOAP MACTAVISH کاربر سایت Aug 14, 2011 #36 نوشته شده توسط A-L-I: به دلیل اینکه برنامه celeste فعال نشده . بیشتر... من هر كاري كردم فعال نميشه در ضمن Spring Board رو هم كرش ميكنه بايد پاكش كنم
نوشته شده توسط A-L-I: به دلیل اینکه برنامه celeste فعال نشده . بیشتر... من هر كاري كردم فعال نميشه در ضمن Spring Board رو هم كرش ميكنه بايد پاكش كنم
Ἁlireza کاربر سایت Aug 14, 2011 #37 نوشته شده توسط SOAP MACTAVISH: من هر كاري كردم فعال نميشه در ضمن Spring Board رو هم كرش ميكنه بايد پاكش كنم بیشتر... نسخه ی جدیدش برای 4.3.3 شانسی هست بگیر نگیر داره ! اگه خیلی دوس داری بلوتوث داشته باشی برو بخرش 10$ هست فک کنم !
نوشته شده توسط SOAP MACTAVISH: من هر كاري كردم فعال نميشه در ضمن Spring Board رو هم كرش ميكنه بايد پاكش كنم بیشتر... نسخه ی جدیدش برای 4.3.3 شانسی هست بگیر نگیر داره ! اگه خیلی دوس داری بلوتوث داشته باشی برو بخرش 10$ هست فک کنم !
A-L-I El amor es la fuerza más poderosa del mundo, amant Loyal Member Aug 14, 2011 #38 دوست عزیز ، این برنامه کرک ـش برای بعضی ها کار نمیکنه ، اگه حتما میخوای مثل بنده باید بری بخری .
H hoomanph کاربر سایت Jan 5, 2012 #39 سلام آقا ممنون برای من اکتیو شده ،از ای فایل دستگاه طرف رو پیدا میکنه ، ولی تو کانکتینگ گیر میکنه چکار کنم؟ ممنون میشم اگه کمکم کنی
سلام آقا ممنون برای من اکتیو شده ،از ای فایل دستگاه طرف رو پیدا میکنه ، ولی تو کانکتینگ گیر میکنه چکار کنم؟ ممنون میشم اگه کمکم کنی
A-L-I El amor es la fuerza más poderosa del mundo, amant Loyal Member Jan 5, 2012 #40 با همه گوشی ها این مشکل رو دارید ؟
H hoomanph کاربر سایت Jan 6, 2012 #41 اره با sony ericson k510 ,nokia c5 , 5530 2700 امتحان کردم دستگاه طرف رو میشناسه pair هم میشه ولی میخوای بفرستی رو کانکتینگ گیر میکنه
اره با sony ericson k510 ,nokia c5 , 5530 2700 امتحان کردم دستگاه طرف رو میشناسه pair هم میشه ولی میخوای بفرستی رو کانکتینگ گیر میکنه
A-L-I El amor es la fuerza más poderosa del mundo, amant Loyal Member Jan 6, 2012 #42 برنامه رو خریدید یا کرک شده ؟
H hoomanph کاربر سایت Jan 6, 2012 #43 کرک شده از همین جا گرفتم ---------- نوشته در 11:50 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:49 AM ارسال شده بود ---------- از sinfuliphone
کرک شده از همین جا گرفتم ---------- نوشته در 11:50 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:49 AM ارسال شده بود ---------- از sinfuliphone
Silent Storm کاربر سایت Jan 6, 2012 #44 این برنامه کرک بشو نیست . خودتو زحمت نده . به نظر من هم پاکش کن برو اوریج بخر . تا اینجا هم شانس اووردی به رستور نخوردی...!!!! :d الان فک کنم 15 تومن باشه .
این برنامه کرک بشو نیست . خودتو زحمت نده . به نظر من هم پاکش کن برو اوریج بخر . تا اینجا هم شانس اووردی به رستور نخوردی...!!!! :d الان فک کنم 15 تومن باشه .