اینم یه حرفیه:dبابا خودتون فکر کنید اگه قرار باشه هک بشه و بازی iso یا cso رو اجرا نکنه پس چرا هکش رو می خوان جمعه ساعت 12 بدن بیرون؟؟؟؟
ببیند من درست متوجه شدم؟.اقای total noob یه فریمور "حالا لایو یا غیره؟"به pspgen داده بعد اون ها هم قراره با اون هر برنامه ای دلخوشن خواست اجرا کنن. مثل isoloader .یا نصب cfw6.20 "مثلا"یکی کمی توضیح بدهاینکار هم میشه کرد؟
when i get 6.20 tn hen im going to install the 5.03 cfw enabler and play iso i cant wait
نه گروه gen فقط می خواد امتحان کنه که درست کار می کنه یا نه اگه درست کار نمیکنه درستش کنن.ببیند من درست متوجه شدم؟.اقای total noob یه فریمور "حالا لایو یا غیره؟"به pspgen داده بعد اون ها هم قراره با اون هر برنامه ای دلخوشن خواست اجرا کنن. مثل isoloader .یا نصب cfw6.20 "مثلا"یکی کمی توضیح بده
کلمه ی hen یعنی homebrew enablerببیند من درست متوجه شدم؟.اقای total noob یه فریمور "حالا لایو یا غیره؟"به pspgen داده بعد اون ها هم قراره با اون هر برنامه ای دلخوشن خواست اجرا کنن. مثل isoloader .یا نصب cfw6.20 "مثلا"یکی کمی توضیح بده
تا اونجا که من میدونم tn میخواد به هسته فریمور دست پیدا کنه که پیدا کرده.حالا اینhbl که اومده بود فقط تا حدی از امنیت این دستگاه کم میکرده ولی میشد باهاش ور رفت و به جاهایی رسید و کار دلخواه رو روی دستگاه انجام داد.بازم میگم تا اونجاییکه من میدنمکلمه ی hen یعنی homebrew enabler
اونا میخوان با اجرای homebrew و همچنینiso loaderبازی های isoرو اجرا کنن.
در واقع اونطور که ما خوندیم این کپی خور یه واسطه برای اجرای بازی هستش.
من خودم به شخصه اینو قبول ندارم.اگه اینطور باشه دیگه واسه چی t-nبیاد یه کپی خور جدید بده.
چه کاریه؟
از همون روش پست اول تاپیک استفاده میکنیم.:d
اون کسی که این حرفو زده یا با t-n مشکل داشته یا ...:d
آره.درسته.تا اونجا که من میدونم tn میخواد به هسته فریمور دست پیدا کنه که پیدا کرده.حالا این hen که اومده بود فقط تا حدی از امنیت این دستگاه کم میکرده ولی میشد باهاش ور رفت و به جاهایی رسید و کار دلخواه رو روی دستگاه انجام داد.بازم میگم تا اونجاییکه من میدنم
آره مطمئن هست!قضیه دیگر از پیچوندن گذشته.tn کار خودشو کرده .دستش درد نکنه .حالا مونده گروه جن"عجب اسمی داره" که اصلاحات یا تست های لازم رو انجام بده. درضمن درمورد ساعت عرضه فریمور یا هرچی معتبر هست دیگه ؟آره!
با این کار بیریک شدنتون 100% هست!اینکار هم میشه کرد؟
when i get 6.20 tn hen im going to install the 5.03 cfw enabler and play iso i cant wait