فريمور 6.20 هك شد حتي روي PSP GO! (پست اول ویرایش شد: 89.9.28)

یه 3000 با فرمور 5.50 گرفتم ، میدونم که هنوز هک نشده ، میخواستم بدونم که میتونم به 6.20 ارتقاء بدم که اگر این فرمور هک شد بتونم این دستگاه رو هک کنم یا نه دست نزنم و صبر کنم تا 5.50 برای 3000 هک بشه ؟ اگر منو تو این زمینه روشن کنید ممنون میشم .
شما فعلا هیچ کاری نکنید!شما هر موقع فریم ویر جدید هک شد آپدیت کنید!البته هکر ها دارن روی فریم ویر 6.20 و 6.20 به بالا کار می کنن!ولی در هر صورت شما دست نگه دارید!و بذارید 5.50 بمونه!

پس اینطور که من متوجه شدم اگر 6.20 و یا بالاتر هک شد من ابتدا باید به 6.20 یا بالاتر ارتقاء بدم بعد هک کنم ؟ حالا بنظر شما من اگر فرمور دستگام 6.20 بود بهتر بود یا همین 5.50 هم خوبه ؟ منظورم از نظر هک شدن هست . با تشکر

پس اینطور که من متوجه شدم اگر 6.20 و یا بالاتر هک شد من ابتدا باید به 6.20 یا بالاتر ارتقاء بدم بعد هک کنم ؟ حالا بنظر شما من اگر فرمور دستگام 6.20 بود بهتر بود یا همین 5.50 هم خوبه ؟ منظورم از نظر هک شدن هست . با تشکر

دوست عزيز منم يه پي اس پي 3000 با ورژن 5.50 دارم. شما سعي كنيد فعلا آپديت نكنيد تا total_noob كاستم فريمور 6.20 يا 6.31 رو كمتر از 1ماهه ديگه بيرون بده.:d

omg

یکی اینو ترجمه میکنه؟؟! مثل اینکه خبر بدیه....

Seems so according to a Japanese source over at pspslimhacks… It’s reported that said firmware — PSP Firmware 6.36 — is secured so tight that plugins like Prometheus or Torky’s will not work, which means any games requiring 6.36 you’re shit out of luck. That’s of course until someone cracks the new keys, which probably won’t take all that long. Or wait… Has Sony introduced some crazy new method in shutting us down? Nothing that couldn’t be hacked I’m sure… I think the real question is: Does 6.36 patch TN’s kernel exploit? 6.35 doesn’t. But it seems too soon for that seeing as Monster Hunter Portable 3rd ships December 1st. What do you think?

http://www.psp-hacks.com

یکی اینو ترجمه میکنه؟؟! مثل اینکه خبر بدیه....

Seems so according to a Japanese source over at pspslimhacks… It’s reported that said firmware — PSP Firmware 6.36 — is secured so tight that plugins like Prometheus or Torky’s will not work, which means any games requiring 6.36 you’re shit out of luck. That’s of course until someone cracks the new keys, which probably won’t take all that long. Or wait… Has Sony introduced some crazy new method in shutting us down? Nothing that couldn’t be hacked I’m sure… I think the real question is: Does 6.36 patch TN’s kernel exploit? 6.35 doesn’t. But it seems too soon for that seeing as Monster Hunter Portable 3rd ships December 1st. What do you think?

http://www.psp-hacks.com

گویا سونی تو فریم ور جدید 6.36 از متد جدیدی برای جلوگیری از هک استفاده کرده که شکوندنش خیلی سخته و به بیان دیگه غیر ممکن.
خودمونی داره میشه مثل ps3 حالا معلوم نیست چرا تو این آخرا این کار رو کرده؟؟؟؟احتمالا این تستی هست برای psp 2 که اگه جواب داد رو اون پیادش کنن چون گویا psp 2 طراحی و ... تموم شده فقط مونده بود رفع مشکل حرارتیش که گویا اونم رفع کردن و دنبال نکات امنیتیشن.

راستی یه چند تا عکس از psp 2 دارم .:d:d
فردا میزارم:d

چند شبه این 6.35 رفته رو عصابم!
شیطونه می گه بزنم آپدیت کنم ها!
یه قسمت به نام مدیا گو اضافه شده توش ملیون ها آهنگ فنتی :dتوش هست(البته باید به اینترنت وصل باشید!)
این یارو توتل نوب هم که گفت تا فریم ویر جدید بیاد می دم بیرون که!!!!!!)xهنوز خبری نیست!)x

TN HEN Will be Released for PSP Firmware 6.35

دوستان این گروه TN گفته که به زودی این فریم ویر رو می دم بیرون و این خبر خوشحال کننده ای برای کسانی هست که به 6.35 آپدیت کردند!
ولی فعلا دست نگه دارید نرید به 6.35 آپدیت کنید!

دوستان هکر گفتند که 6.20 رو می دیم بیرون و پشت سرش(با اختلاف)6.35 هم می دیم بیرون مهم این هست که گفتند شاید قبل از کریسمس نتونیم آمادش کنیم!:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or