فريمور 6.20 هك شد حتي روي PSP GO! (پست اول ویرایش شد: 89.9.28)

سلام من تو وبلاگه total noob بودم دیدم نوشته نمی خواد واسه 6.20 بده بیرون فقط واسه 6.31
خیلی ها اعتراض کردن نمیدونم چرا در مورد gold exploit , kernel exploit گفتن همه ناراحتن یکی که زبانش خوبه و اطلاعاتش در مورد پی اس پی خوبه بره این لینک برای همه توضیح بده
Ofw cfw اینه چین؟
http://total-noob.blogspot.com/2010/11/631-tn-hen-porting-to.html
این گروه گفته وقتی سونی آپدیت جدید رو برای PSP بده بیرون ما هم آپدیت رو می دیم بیرون!

حالا چرا همه انقدر ناراحتن میگن واسه 6.2 بده بیرون ؟

حالا یه چیزی گفتن دور همی بخندیم شما زیاد به دل نگیر وگرنه واسه همون آخری بیاد خوبه چون به درد همه ( اون بدبختایی که 6.30 یا 6.31 کردن ) می خوره

کیه ..... کیییییییییییییییییییییییییییییییییه .................................

یکی از اساتید لطف میکنه بگه که کی به طور قطع این psp go هک میشه؟ما بخریم؟ احتمالش هست اصلا هک بشه؟
بابا من دارم می گم دیگه ، این رفیق هکر ما گفته تا SONY آپدیت جدیدش رو بده بیرون منم کاستم فریم ویرمو می دم بیرون!

طاهر سرکاری نیستش؟ من دارم پی اس پی گو میخرم به امید اینکه چند وقت دیگه کپی خور بشه :دی! خودت میدونی که اگه کپی خور شه راحت 50 60 میاد رو قیمت حال حاضرش :دی!

:(( دارم روانی می شم :((
الآن مشکل total noob چیه؟؟؟؟
ماجرای فریم ویر رو میشه یه نفر توضیح بده؟؟:(:(
مشکلی نداره فقط می گه من دیگه حوصله ندارم هی سونی فریم ویر بده من(ما)هک کنم(کنیم) صبر می کنم سونی اخرین فریم ویرش رو بده بیرون من اون هک می کنم و تمام!میره تا چند وقته دیگه تا دوباره سونی فریم ویر بده بیرون که فکر نکنم دیگه بده چون دیگه رفته نو کار PSP2!

پس از 24 ساعت از انتشار خبر FW جدید PSP یعنی 6.35 گروه هک ـــه HB Loader اعلام کرد که اولین استارت روی برای هک این فرمور زده ولی فعلا گفته به هیچ وجه به 6.35 هیچکس آپ نکنه!
در ضمن باید ببینیم بالاخره به قول خودشون عمل میکنن یا نه!چون قبلا گفته شده بود که با انتشار فرمور جدید از طرف سونی ,فرمور 6.20 هک شده رو برای عموم قرار میدن!
Source

we are almost there(98%):D

یکی توضیح میده hen چیه توو سایت woololo که با TN همکاری میکنه گفته:

from http://wololo.net/wagic/2010/11/23/tn-hen-almost-there

"Note that although Total_Noob announced that his Hen will not have ISO support, several teams are already actively working on game Loaders (such as Open Idea Iso Loader by dridri, which supposedly loads ISO/CSO and PSX games")s

متن کامل هست ببینید

دوستان من ازین فریم ور سر در نمیارم.. من اومدم umd متال گیر تو دستگام گذاشتمو دستگام شد 6.20
می خوام بدونم حالا این 6.20 هک می شه یا نه و ما این psp و بندازیم دور؟

دوستان من ازین فریم ور سر در نمیارم.. من اومدم umd متال گیر تو دستگام گذاشتمو دستگام شد 6.20
می خوام بدونم حالا این 6.20 هک می شه یا نه و ما این psp و بندازیم دور؟
نه بابا صبر کن قرار به زودی این فریم ویر یا فریم ویر های بالاترش هک بشه!

یه 3000 با فرمور 5.50 گرفتم ، میدونم که هنوز هک نشده ، میخواستم بدونم که میتونم به 6.20 ارتقاء بدم که اگر این فرمور هک شد بتونم این دستگاه رو هک کنم یا نه دست نزنم و صبر کنم تا 5.50 برای 3000 هک بشه ؟ اگر منو تو این زمینه روشن کنید ممنون میشم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or