SOL!D 5NAK3
کاربر سایت
دوستان يه دسته بندي كنيد كه كدوم بازي ها برا چه امولاتوريه ، بعد يه توضيحي خك مثلا درباره امولاتور Snes ميديد!
دوستان دقت کنند که اون لینک ها توی فروم سایت هست که کاربرها خودشون لینک برنامه ها رو گذاشتند شما میتونید اسم برنامه ای رو که می خواید توی ینترنت سرچ کنید راحت پیدا می کنید یا توی همین سایت www.psp-hacks.comدوستان يه دسته بندي كنيد كه كدوم بازي ها برا چه امولاتوريه ، بعد يه توضيحي خك مثلا درباره امولاتور Snes ميديد!
منظور شما از این چیه ؟من PSP3004 با ورژن 6.20 دارم، دو تا سوال داشتم، اون قبلی خیلی خوب اجرا شد ولی توی این یکی به محض اینکه دکمه RB رو میزنم از بازی میپره بیرون و دوباره توی دشبورد خود PSP میاد.
توی همون سایت یه دستورالعمل گذاشته که بشه بازیهای مختلف را هم اجرا کرد ولی فقط یکی از اون برنامه ها توی ویندوز قابل اجرا هستش و بقیه پسوند prx دارند، چطوری میشه اونها رو اجرا کرد؟
نحوی اجرای این هک هم به صورت زیر است:
1-اول دموی patapon 2 رو دانلود کنید!
2-psp رو با کابل usb به pc وصل کنید
3-فایل Hbl رو که دانلود کردید مستقیما توی root مموری psp کپی کنید!
4-save game دمو بازی patapon 2 رو توی قسمت mso/psp/savegameکپی کنید!
5-فایل برنامه مورد نظر خودتون روی ms0/psp/Game کپی کنید!
6-بعد وارد دمو بازی شده و save game بازی رو لود کنید و بعد از اون برنامه ی مورد نظرتون اجرا خواهد شد (البته هنوز خودم تست نکردم:biggrin1 منبع
GOOD LUCK
شما یه جای کارتون حتما اشتباه هست وگرنه مطمئن باشید این هک 100% اجرا میشه!شرمنده، میدونم سوالم رو خیلی بد پرسیده بودم، سوال اولم مربوط به این هک بود، همه کارها رو همینطوری انجام دادم ولی وقتی RB رو میزنم میاد توی دشبورد PSP
سوال دومم هم مربوط به این لینک بود، فکر میکردم که اینطوری بشه بازیهای جدیدتر رو هم بازی کرد ولی الان که درست خواندم دیدم که برای اجرای بازیهایی که به فیرم ویر 6.20 احتیاج دارند بر روی فیرم ویرهای 5 است.
فرقي نميكنه با چي بريزي توش ، وقتي اجرا ميكني آپديت رو چي ميگه ؟سلام
من یه سوال ازتون داشتم برای upgrade کردن psp باید حتما با کابل usb این کارو بکنم یا
با ram reader هم میشه.
چون من فریمور 6.20 را دانلود کردم و در مموری کارت در شاخه زیر کپی کردم ولی کار نداد.
psp\game\update\eboot.pbp
میخواستم ببینم درسته یا نه
سلام. من PSP 3004 با فریمویر 5.51 دارم الان دمو پاتاپون رو اجرا کردم کاملا بالا امد سیوش رو اجرا کردم الان بدون شبیه ساز بازی tetris hbl رو اجرا کردم ولی وقتی میخای بیای بیرون از بازی یا کل برنامه هنگ میکنه وباید باتری رو دربیاری! شاید از فریمویر باشه؟