Mr.adams
کاربر سایت
شما جايي رو سراغ دارين كه psn بفروشه؟چند؟
konj
فقط حواست باشه اکانتی که درست میکنی باید رجین دبی باشه...
شما جايي رو سراغ دارين كه psn بفروشه؟چند؟
خبر خوبیه ولی چجوری و از کجا باید هکش رو پیدا کنیم ؟سلام به همه ي دوستان اميدوارم تاپيك قبلن ايجاد نشده باشه:biggrin1:اگه اره كه همين الان پاكش كنيد بره
خبر اينكه فريمور 6.20 هم هك شد و فردي بنام joke در يك بازي كه به تازگي umd و نسخه ي psn اون هم اومده يه باگ و exploit پيدا كرده كه روي تمامي مدل هاي psp از جمله psp 1000 .psp 2000 .psp 3000 و حتي psp go كار كرده و در حال حاضر توانسته emoulator ها و Hombrew ها رو هم اجرا كنه و در كل بايد گفت كه كار psp go هم تمام شده است!
فرد هكر و تمامي سايت ها اعلام كردند كه اين به هيچ وجه fake نيست و تاكيد همه ي اونا رو همين قضيه هست.در این سایت اعلام شده است که ممکن است سونی در صورت پیدا کردن این بازی و پی بردن به این جریان این بازی رو از روی شبکه ی PSN بردارد پس در این صورت این save game exploit کاملا واقعی و مهم به حساب میاد چون که از واکنش جدی سونی در این مورد کاملا معلوم است!
و موضوع ديگه اين است كه فرد هكر گفته كه قراره با استفاده از همون روش hen يا با استفاده از Eloader به اجراي برنامه ها و ..... psp رو هك كنه!
و اين هكر هيچ نامي از بازي اي كه درش exploit رو پيدا كرده نبرده!
و در آخر هم اعلام كرده در حال حاضر حقيقت ها اينهاست!
: known facts
- Its a working save game exploit
- Works on all PSP’s FW 6.20
- Its not a fake, proven by respected PSP scene dev’s
- The game is on PSN and UMD
- User-mode level exploit (Emulators, homebrew etc)
اسمش روشه! ببين 2000 ها هم مثل 1000 ها دائم كپي خور ميشن ! اين هك موقت وقتي ميپره كه دستگاه رو كامل خاموش كني يا باتريت تموم شه ، ولي كپي دائم هيچ وقت اين اتفاق براش نميفته. يعني كپي خورش نميپره.دوستان وقتی میگن کپی خور موقت یا دائم یعنی چی ؟
fat مثلا دائمه یعنی هر چی آپدیتش کنی بازم کپی خور میمونه
البته توی موقتا اگه باطریت تموم شه کپیخور نمیپره.مال من که اینجوریه.دستگاه خاموش میشه ولی اگه دوباره شارژ کنم می بینم که کپی خور سره جاشهاسمش روشه! ببين 2000 ها هم مثل 1000 ها دائم كپي خور ميشن ! اين هك موقت وقتي ميپره كه دستگاه رو كامل خاموش كني يا باتريت تموم شه ، ولي كپي دائم هيچ وقت اين اتفاق براش نميفته. يعني كپي خورش نميپره.
البته توی موقتا اگه باطریت تموم شه کپیخور نمیپره.مال من که اینجوریه.دستگاه خاموش میشه ولی اگه دوباره شارژ کنم می بینم که کپی خور سره جاشه
سلامدوستاني كه پي اس پياشون كپي نميشه به اين فروما http://advancedpsp.tk/foro_es/viewforum.php?f=41 يه سر بزنن اخرين اخبار اينجا هستش در ضمن اخرين ورژن برنامه hbl رو بگيرين امولاتور سگا و ميكرو رو جواب ميده ويرايش:تازه با ورژن r77 سوپر نينتندو رو هم اجرا كردم عالي بعد 2 ماه يه final fantasy بزنيم بر بدن
سلام
اين شبيه سازها رو رو 3000 غير كپي خور چطوري بايد بريزيم؟