فروشXBOX 360 ARCADE FALCON 2008

AlirezaLesan

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
سلام من يه360 اركيد فالكون 2008 يك ماه پيش گرفتم از پرتو 175 ولت و 65 نانومتري كنسول هيچ مشكلي نداره خواستين حاضرم هر چقدر خواستين جلوتون بازي كنم كاملا در حد اك همهي بر چسب هاشم دارم همراه با 25 بازي از پرتو و يك بازي اصل شامل بازي ها اركيد يك ماه اشتراك رو هم داره اصلا به لايو وصل نشده 13 بازي اخيرم تازه گرفتم بيشتر بازي ها يه باربيشتر داخل كنسول نرفتن اونم براي 5 دقيقه فقطم CALL OF DUTY4 , FIFA STREET3 رو تموم كردم با يه مموري 256 و همهي وسايلي كه داخل پك اركيد است شامل كابل AV وغيره علت فروشم راستش رو بخواين از اين كنسول خوشم نيومد يعني فكر مي كدم مثل PS2 بهم حال ميده اما اين طور نبودانگار دارم پير ميشم حالا مي خوام برم سراغ كنسولهاي نينتندو ,WII بگيرم شايد DS هم گرفتم راستي كنسول PAL هست با درايور BENQ كنسول هيچ مشكلي نداره وزيادم باهاش بازي نكردم روزي يه ساعتيا كمتر روز هاي قبل امتحانم اصلا كنسوا اصلا داغ نمي كنه قبل از خريد مي تونيد چند ساعت بازي كنيد و امتحانش كنيد
قيمت 550 تومان كسي خريدار بود با هاش راه ميام تخفيف زيادي هم داره اگه خواستين بخرين عجله اي هم ندارم برا فروش ليست بازي ها رو هم ميذارم با تشكر
CALL OF DUTY 4
DEVIL MAY CRY 4
PES 2008
CONDEMEND2 BLOOD SHOT
PGR4
BURNOUT PARADISE
SEGA SUPER STARS TENNIS
ARMY OF TWO
GRAND THEF AUTO IV
GEARS OF WAR
HALO3
ASSASSINS CREED
FIFA STREET 3
اين ها رو هنگام خريد كنسول خريدم
اين ها رو هم همين هفته با هم خريدم
LOST PLANET COLONIES EDITION
GUITAR HERO 3
BOURNE CONSPIRANCY
LEGO INDIANA JONES
ALONE IN THE DARK
TOP SPIN 3
NINJA GAIDEN 2
GRID
C&C KANS WARTH
HELL BOY THE SCIENCE OF EVILBIOSHOCK
DIRT
همه مال پرتو است
اين بازي ORIGIINAL
XBOX LIVE ARCADE COMPILATION DISK 5 GAMES
راستي شنبه قيمت گرفنم اركيد رو پرتو J رو ميداد 520 قيمت رو هنگام خريد بازي ها گرفتم
راستي با DS و WII هم تعويض مي كنم

الان نو=370 /80 تومن الان میگی 580 یعنی 200 تومن گرون تر بخاطر چند تا بازی که بخای جدا بفروشی دونه ای 1000/2000 تومن بیشتر نمی خرن!
من که دیگه با شما مشکلی ندارم عزیز من گرون داری میگی دیگه

ببين اقاي nkoقيمت كنسول در پرتو 520 است مي توني تماس بگيري ديروزشنبه اونجا بودم و 1 كنسول بيشتر نداشت و مي گفت به شدت ناياب شما مي توني با پرتو و بقيه مغازه هاتماس گرفته و قيمت رو بپرسيد بيشتر بازي هاي منم بيشتر از 1 بار داخل درايور نشدن همشونم يه بار هنگام خريد يه بارم هفته ي گذشته گرفتم من هيجا نديدم بازي اين قيمت بدن شما ديدن بگين ما هم مشتري شيم در ضمن جلد هاي كنسول هنوز بهش هست و شما ناراحتي برو از همون جا هايي كه اين قيمت مييدن بخر راستي من كي گفتم 580 من گفتم 520 ارزونترم ميدم

باشه میرم میخرم ولی میگم که دیگران رو هم اگاه کنم که یه وقت ضرر نکنن در ضمن من میگم شما بازی ها رو به چه قیمت داری میدی که 520 خریدی میخای 520 یا کمتر بفروشی !؟
بازی ها رو جایی به این قیمت نمیدن ولی همه جا این قیمت اگه لطف کنن میخرن دستگاهو چه 1 ساعت چه 100 ساعت باهاش بازی کنی به یه اندازه موقع فروش ضرر میکنه حدود 100 150 یا بیشتر . حالا شما میخای بدون اینکه کمترین ضرری کنی بفرشی الان premium 480 تومن با یه هارد 20 و hdmi واقعا که داری سر میبری

سلام من نه پرميوم اين قيمت ديدم نه اركيده راستي برا من 620 در اومد 520 كنسول وبازيها رو هم 100 تومان گرفتم قيمتم الان همينه تو پرتو البتهj منم دارم 100 ضرر ميدم بيشترم حاضرم ضرر بدم

باشه مثلا الان کسی که 360 رو اون اولا که 700 تومن بود گرفته باشه باید بده 600 تومن
خوب دیگه حوصله جر وبحث ندارم دوست من انشا... که با قیمت دلخواهت بفروشی دیگه همینجا من تموم میکنم لطفا برا پاسخ دادن به من دیگه پست نده که تمومش کنیم

دوست عزيز يهت بر نخوره ولي من ديروز پايتخت بودم كنج 360 premium با برد falcon رو ميداد 520. media هم ميداد 510 حالا حساب بقيه ي جا ها رو بكن. راستي psp slim با يه umd ميداد 205. همه چيز نميدونم چرا ييهويي ارزون شد.

سلام دوست عزيز منم 530 ديدم پرميوم رو همونجا اركيد ميداد 520 گفتم كه قيمت ها به هم نزديك شده قيمت هاي اين فروشگاه عالي به خصوص psp slim كه گفتي نمي دوني wii داشت يا نه؟ يا چند ميداد؟ شماره اي ازش نداري ؟ راستي اركيد اصلا داشت يا چند ميداد من كه زياد نديدم ميگن نا ياب شده هر جا هم ديدم گرون بوده شانس من هم همين قيم خريدم راستي كسي نمي خواد ؟ قيمت 510 با 26 بازي 1 ماه كار كرده فالكون 2008 بدون مشكل كاملا نو خيلي كمم باش بازي كردم با wiiهم تعويض مي كنم
با تشكر

دوست عزیز این تنها نظر منه و امیدوارم ناراحت نشید ...
اوایل تابستون قیمتا بدجوری گرون شد و مثلا حتی psp slim هم به 300 رسید ولی الان قیمتها در حال افته ... یه زمانی آرکید قیمتش تو تهران 400 بود و الان 500 ... مطمئنا کسی حاضر نمی شه به خاطر اینکه الان اوج گرونیه بیاد و کنسول دست دوم رو 520 بخره (البته با بازیهاش)چون می دونه بالاخره قیمتها افت می کنه ...
نظر من اینه که با توجه به اینکه کنسول شما تقریبا نوس بدون بازیها بیاید و بدون بازیها با یه قیمت معقول بفروشید و بعدا مطمئن باشید بازیها هم می تونید تو همین بازارچه راحت تر بفروشید .
با تشکر

من نمي دونم چرا همه مي گن اميدوارم ناراحت نشي نه اصلا ناراحت نميشم از نظر شما دوست عزيز هم تشكر ميكنم و رو پيشنهادتون فكر ميكنم دوست عزيز اقاي پرنس خواهش ميكنم مهم نيست من فقط برا اين گفتم كه تاپيك قاطي نشه و هركدوم يه تاپيك جدا داشته باشيم

قيمت كنسول با بازي ها 510
بيشتر بازي ها هم هنوز بيشتر از يك بار داخل درايور نشدن به جز2 fifa street3 call of duty 4 ninja gaiden فقط با اينا بازي كردم و كمي جلو رفتم البته اينام كاملا تميز و سالم هستند

شما من رو گرفتی اصلا اقا
کنسول الان حداقل 620 براتون در میاد با بازی ها منم 25 روز ÷یش همین قیمت خریدم وکاملا نو است و این قیمت خیلی کمه شما حداکثر قیمنی رو که حاصری واسه کنسول حاضری رو بگو منم نناراضی نمی زارمت
با تشکر
بابا اگه مردم 530پول می خواستن بدن که میرفتن از پیام یه الایت نو می خریدن.می خوان ارزون بخرن که اومدن تو این سایت واسه خرید.
چون 600 پات در اومده باید بالا هم فروش بره؟؟؟
من برا خودت میگم اینجوری نمیره.منم یه وی که با 17 تا بازی پام 450 در اومده بود و 1 ماه هم بیشتر کار نکرده بود دادم یکی از دوستان 320 یعنی 130 تومن ضرر.حالا دیگه آرکید چیه که دست دوش 530!!!!!!!!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or