فروشXBOX 360 ARCADE FALCON 2008

AlirezaLesan

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
سلام من يه360 اركيد فالكون 2008 يك ماه پيش گرفتم از پرتو 175 ولت و 65 نانومتري كنسول هيچ مشكلي نداره خواستين حاضرم هر چقدر خواستين جلوتون بازي كنم كاملا در حد اك همهي بر چسب هاشم دارم همراه با 25 بازي از پرتو و يك بازي اصل شامل بازي ها اركيد يك ماه اشتراك رو هم داره اصلا به لايو وصل نشده 13 بازي اخيرم تازه گرفتم بيشتر بازي ها يه باربيشتر داخل كنسول نرفتن اونم براي 5 دقيقه فقطم CALL OF DUTY4 , FIFA STREET3 رو تموم كردم با يه مموري 256 و همهي وسايلي كه داخل پك اركيد است شامل كابل AV وغيره علت فروشم راستش رو بخواين از اين كنسول خوشم نيومد يعني فكر مي كدم مثل PS2 بهم حال ميده اما اين طور نبودانگار دارم پير ميشم حالا مي خوام برم سراغ كنسولهاي نينتندو ,WII بگيرم شايد DS هم گرفتم راستي كنسول PAL هست با درايور BENQ كنسول هيچ مشكلي نداره وزيادم باهاش بازي نكردم روزي يه ساعتيا كمتر روز هاي قبل امتحانم اصلا كنسوا اصلا داغ نمي كنه قبل از خريد مي تونيد چند ساعت بازي كنيد و امتحانش كنيد
قيمت 550 تومان كسي خريدار بود با هاش راه ميام تخفيف زيادي هم داره اگه خواستين بخرين عجله اي هم ندارم برا فروش ليست بازي ها رو هم ميذارم با تشكر
CALL OF DUTY 4
DEVIL MAY CRY 4
PES 2008
CONDEMEND2 BLOOD SHOT
PGR4
BURNOUT PARADISE
SEGA SUPER STARS TENNIS
ARMY OF TWO
GRAND THEF AUTO IV
GEARS OF WAR
HALO3
ASSASSINS CREED
FIFA STREET 3
اين ها رو هنگام خريد كنسول خريدم
اين ها رو هم همين هفته با هم خريدم
LOST PLANET COLONIES EDITION
GUITAR HERO 3
BOURNE CONSPIRANCY
LEGO INDIANA JONES
ALONE IN THE DARK
TOP SPIN 3
NINJA GAIDEN 2
GRID
C&C KANS WARTH
HELL BOY THE SCIENCE OF EVILBIOSHOCK
DIRT
همه مال پرتو است
اين بازي ORIGIINAL
XBOX LIVE ARCADE COMPILATION DISK 5 GAMES
راستي شنبه قيمت گرفنم اركيد رو پرتو J رو ميداد 520 قيمت رو هنگام خريد بازي ها گرفتم
راستي با DS و WII هم تعويض مي كنم

برو ایکس کلمپش کن بشین روزی 6ساعت باهاش بازی کن مثل کنسول3چراغ شده من که بافالکون نوهم عوضش نمیکنم:biggrin1:
برای تعمیر نکستجن پیشنهاد میشه:biggrin1:
اتصالات پردازنده های گرافیکیش صدمه ی زیادی خورده;)یه بار روی کنسول انجام شده ولی 1 هفته بعد...... من تو شهرستانم اگه هر کس اینو بفرستم براش ببره اونجا ممنونش میشم:love:

قبلا یه بار x-clamp کردی ؟مال من هم بعد از دو هفته پس از x-clamp اینجور شد(هی هنگ میکنه)،اون هم توسط نکست جن که پول خون پدرشون رو میگیرن.یه آشنا دارم تهران کارش درسته اخر هفته میرم میدم بهش(بهم گفته بود با 15 تومن x-clamp و 12 ولت انجام میده دیر پیداش کرده بودم).اگر فرجی شد دستگاهت رو بفرست بدم بهش.مال کجایی راستی؟

قبلا یه بار x-clamp کردی ؟مال من هم بعد از دو هفته پس از x-clamp اینجور شد(هی هنگ میکنه)،اون هم توسط نکست جن که پول خون پدرشون رو میگیرن.یه آشنا دارم تهران کارش درسته اخر هفته میرم میدم بهش(بهم گفته بود با 15 تومن x-clamp و 12 ولت انجام میده دیر پیداش کرده بودم).اگر فرجی شد دستگاهت رو بفرست بدم بهش.مال کجایی راستی؟
مثل من:) من بعد از50000 باسه x-clamp هی تو بازی هنگ میکرد اخرشم تو بازی بودم یه دفعه صفحه سیاه شدو وقتی خاموش روشن کردم 3 چراغ:-"این مشکلو میشه ازش بپرسی ببین باx-clampحل میشه یا نه؟مال بندر عباسم :biggrin1:بپرس اگه شد بفرستم:-"

مثل من:) من بعد از50000 باسه x-clamp هی تو بازی هنگ میکرد اخرشم تو بازی بودم یه دفعه صفحه سیاه شدو وقتی خاموش روشن کردم 3 چراغ:-"این مشکلو میشه ازش بپرسی ببین باx-clampحل میشه یا نه؟مال بندر عباسم :biggrin1:بپرس اگه شد بفرستم:-"
چی شد؟تو هم 3 چراغ شد یا فقط هنگ؟ به احتمال زیاد مال تو هم مثل من میشه. پرسیدی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or