فروش Xperia Arc S مشکی 10 روز کارکرده (طبق فاکتور)

MK SOLTAN

کاربر سایت
Rating - 100%
8   0   0
سلام به همه دوستان عزیز
یک گوشی آرک اس مشکلی رنگ موجوده که 7 فروردین خریداری شده(فاکتورش هم موجوده و به خریدار تحویل داده میشه) و فروشنده به علت خرید گوشی دو هسته ای میخواد گوشی رو بفروشه که هرچی هم نصیحتش کردم اصلا گوش نمیده
گوشی کلا آک هستش(2 بار شارژ شده کلا)
هندزفریش هنوز استفاده نشده
کابل HDMI فابریک موجود
کابل کامپیوتر
شارژ
رم 8 گیگ
کلا گوشی در حد آک هستش و هیچ مشکلی هم نداره خدا رو شکر
محافظ صفحه هم روشه
کسی که میخره نو میخره زیر قیمتش
قیمت هم بر این اساس میزارم که مصرف کننده بر میداره 70 تومن زیر قیمت دارم میدم کسی که میخره 70 تومن سود کرده
قیمت مقطوع مقطوع 700 هزار تومن هستش
هزینه پست بر عهده خریدار
دوستان کرمانشاهی هم میتونن حضوری تحویل بگیرند
این هم از عکس های گوشی متاسفانه دوربین با کیفیت نداشتم در کل چون آکه فقط برای رعایت قوانین دارم عکس میزارم

تعویض با ایکس باکس 360 و باقی مانده دریافت میگردد

اسپم رو حتما گزارش میدم دوستان نیان در مورد قیمت کارشناسی کنن.اصلا فکر کنن آکش 700 تومنه.پس نیاید بگین این قیمته
ممنون از همه اگه به این قیمت فروش رفت که هیچی اگه نرفت هم مشکلی نیست

آخرین ویرایش:
سلام به همه دوستان عزیز
یک گوشی آرک اس مشکلی رنگ موجوده که 7 فروردین خریداری شده(فاکتورش هم موجوده و به خریدار تحویل داده میشه) و فروشنده به علت خرید گوشی دو هسته ای میخواد گوشی رو بفروشه که هرچی هم نصیحتش کردم اصلا گوش نمیده
میشه این قسمتو توضیح بدی.
شما گوشیرو خریدی اونوقت فروشنده میخواد گوشی رو(که شما خریدی)بفروشه؟؟؟

نه آقا اون دوست عزیز پول از ما گرفت که بفرسته کلی سر کار گذاشت مارو میگفت گوشی رو تو راه ازم زدنو
الان پول ندارمو دادم جای بدهکاریو این حرفا
(شاید هم بنده خدا راست میگه من نمیدونم)
منم با پیگیری هام از طریق بانک . مراجع مربوط سریع آدرس تلفن و همه چیرو گیر آوردم بهش زنگ زدم گفتم داداش میریزی یا اقدام کنم
گفت نه آقا میریزم
ساعت 2 بعد از طهر پولو ریخت به حسابم .نمیدونم نمیخوام مدیون بشم اما گوشی برای بنده ارسال نشد(در ضمن دوستان رنگ اون گوشی که اون آقا برای فروش گذاشته بود سفید بوده)(اگه کلاه بردار بود میتونست خطشو خاموش کنه یا هر کار دیگه ولی خوب ریخت)
بحث نکنید دیگه در مورد اون به اندازه کافی مشکل داشتم در مورد این آقا و پولی که به بدبختی برگشت خورد...

---------- نوشته در 11:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:36 AM ارسال شده بود ----------

میشه این قسمتو توضیح بدی.
شما گوشیرو خریدی اونوقت فروشنده میخواد گوشی رو(که شما خریدی)بفروشه؟؟؟

عزیز فروشنده پسر دایی بنده هستند.من کی این گوشی رو خریدم اصلا شما چی میگی الان؟یه سر به تاپیک اون پی تی بزن بعد بیا اینجا کاراگاه بازی در بیار جون خودت

آخرین ویرایش:
عزیز فروشنده پسر دایی بنده هستند.من کی این گوشی رو خریدم اصلا شما چی میگی الان؟یه سر به تاپیک اون پی تی بزن بعد بیا اینجا کاراگاه بازی در بیار جون خودت[/QUOTE]

از اول درست توضیح بده تا سو تفاهم نشه.

عزیز فروشنده پسر دایی بنده هستند.من کی این گوشی رو خریدم اصلا شما چی میگی الان؟یه سر به تاپیک اون پی تی بزن بعد بیا اینجا کاراگاه بازی در بیار جون خودت

از اول درست توضیح بده تا سو تفاهم نشه.[/QUOTE]
میخوای گوشی بخری یا شجره نامه توضیح بدم داداش؟
از اون گیرای الکی بودا
الان دیگه توضیح دام خدا رو شکر شما هم قانع شدی.......

[/QUOTE]
میخوای گوشی بخری یا شجره نامه توضیح بدم داداش؟
از اون گیرای الکی بودا
الان دیگه توضیح دام خدا رو شکر شما هم قانع شدی.......[/QUOTE]
نه داداش خودتم میدونی قصد گیر دادان و خراب کردن تاپیک نیست.توضیح نامفهوم بود.خواستم بدونم.شما هم بهتره حوصله داشته باشی و خوب توضیح بدی
در ضمن به دوستان بگم که این گوشی بسیار عالیه.خودم یه سفیدشو دارم.از خریدش پشیمون نمیشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or