سلام به همه دوستان عزیز
یک گوشی آرک اس مشکلی رنگ موجوده که 7 فروردین خریداری شده(فاکتورش هم موجوده و به خریدار تحویل داده میشه) و فروشنده به علت خرید گوشی دو هسته ای میخواد گوشی رو بفروشه که هرچی هم نصیحتش کردم اصلا گوش نمیده
گوشی کلا آک هستش(2 بار شارژ شده کلا)
هندزفریش هنوز استفاده نشده
کابل HDMI فابریک موجود
کابل کامپیوتر
شارژ
رم 8 گیگ
کلا گوشی در حد آک هستش و هیچ مشکلی هم نداره خدا رو شکر
محافظ صفحه هم روشه
کسی که میخره نو میخره زیر قیمتش
قیمت هم بر این اساس میزارم که مصرف کننده بر میداره 70 تومن زیر قیمت دارم میدم کسی که میخره 70 تومن سود کرده
قیمت مقطوع مقطوع 700 هزار تومن هستش
هزینه پست بر عهده خریدار
دوستان کرمانشاهی هم میتونن حضوری تحویل بگیرند
این هم از عکس های گوشی متاسفانه دوربین با کیفیت نداشتم در کل چون آکه فقط برای رعایت قوانین دارم عکس میزارم

تعویض با ایکس باکس 360 و باقی مانده دریافت میگردد
اسپم رو حتما گزارش میدم دوستان نیان در مورد قیمت کارشناسی کنن.اصلا فکر کنن آکش 700 تومنه.پس نیاید بگین این قیمته
ممنون از همه اگه به این قیمت فروش رفت که هیچی اگه نرفت هم مشکلی نیست
یک گوشی آرک اس مشکلی رنگ موجوده که 7 فروردین خریداری شده(فاکتورش هم موجوده و به خریدار تحویل داده میشه) و فروشنده به علت خرید گوشی دو هسته ای میخواد گوشی رو بفروشه که هرچی هم نصیحتش کردم اصلا گوش نمیده
گوشی کلا آک هستش(2 بار شارژ شده کلا)
هندزفریش هنوز استفاده نشده
کابل HDMI فابریک موجود
کابل کامپیوتر
شارژ
رم 8 گیگ
کلا گوشی در حد آک هستش و هیچ مشکلی هم نداره خدا رو شکر
محافظ صفحه هم روشه
کسی که میخره نو میخره زیر قیمتش
قیمت هم بر این اساس میزارم که مصرف کننده بر میداره 70 تومن زیر قیمت دارم میدم کسی که میخره 70 تومن سود کرده
قیمت مقطوع مقطوع 700 هزار تومن هستش
هزینه پست بر عهده خریدار
دوستان کرمانشاهی هم میتونن حضوری تحویل بگیرند
این هم از عکس های گوشی متاسفانه دوربین با کیفیت نداشتم در کل چون آکه فقط برای رعایت قوانین دارم عکس میزارم
تعویض با ایکس باکس 360 و باقی مانده دریافت میگردد
اسپم رو حتما گزارش میدم دوستان نیان در مورد قیمت کارشناسی کنن.اصلا فکر کنن آکش 700 تومنه.پس نیاید بگین این قیمته
ممنون از همه اگه به این قیمت فروش رفت که هیچی اگه نرفت هم مشکلی نیست
آخرین ویرایش: