فروش XBOX360 With HDMI آکبند

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
Rating - 100%
2   0   0
درود
دوستان یکی از بروچ یه کنسول از این جدیدا خریده و میخواد زیر قیمت بده بره. کنسول کپی خور نشده و 100% سالمه.
قیمت 480 چوق :biggrin1:.

مشخصات بیشتری بده. چه مدلی هست؟ تاریخ ساختش کی هست ؟مادربوردش چیه؟ در ضمن چرا میخواد بفروشه ?
دوست عزیز اولا برای من نیست که تمام چیک و پیکش رو بدونم و بگم. فقط میدونم Uc هست با درایو Lg 79 که ... .
چرا میخواد بفروشه؟ چون دارن براش لیت میارن از دوبی. البته به گفته خودش :)

دوست عزیز اولا برای من نیست که تمام چیک و پیکش رو بدونم و بگم. فقط میدونم Uc هست با درایو Lg 79 که ... .
چرا میخواد بفروشه؟ چون دارن براش لیت میارن از دوبی. البته به گفته خودش :)

گرون ميده حاجی ...... اين آقا پيام با 2 تا بازی داره ميده : 480 !!!
تازه اکبند هست... مال دوست شما حتماً باز شده. نه ؟

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=292780&postcount=16

پ.ن : تا تو باشی تو تاپکيم نيای قيمت بپرونی !:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

گرون ميده حاجی ...... اين آقا پيام با 2 تا بازی داره ميده : 480 !!!
تازه اکبند هست... مال دوست شما حتماً باز شده. نه ؟

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=292780&postcount=16

پ.ن : تا تو باشی تو تاپکيم نيای قيمت بپرونی !:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
این کنسولی که سعید نوشته از خود پیام خریداری شده، کاملا نو هم هست.
مشخصاتشم اینکه می نویسم:
تاریخ ساخت: 7/2007
مادربرد: zephyr با heatsink
درایو: hitachi 79fl
به همراه دو تا بازی اورجینال: forza2 - ultimate alliance
ریجن: ntsc/uc

با تشکر از اشکان عزیز
کاری به این حرفا ندارم. فقط خواستم کمک دوستمون بکنم. همین. نه سر پیازم و نه ته پیاز و نه از این ماجراها خبری داشتم.
خلاصه :cheesygri. کسی نبود.

اقا سعید سلام این همان کنسول xbox 360 arcade است این مدل مثل مدلهای premium هارد داره یا نه و ایا کپی خور شده یا نه در ضمن مشکل گرمای زیاد که در مدلهای premium وجود داشت در این مدل برطرف شده اگر هارد داره وکپی شده و مشکل گرمایی نداره من خریدارم لطفا جواب بده

اقا سعید سلام این همان کنسول xbox 360 arcade است این مدل مثل مدلهای premium هارد داره یا نه و ایا کپی خور شده یا نه در ضمن مشکل گرمای زیاد که در مدلهای premium وجود داشت در این مدل برطرف شده اگر هارد داره وکپی شده و مشکل گرمایی نداره من خریدارم لطفا جواب بده
فک کنم. مدل Premium هست،مدل جدید، بدون کوچکترین مشکل گرمائی، کپی هم نشده و ... .

علي جان (HotGoal) مال منه اگه خواستي به من pm بده من بن بودم گفتم فريدون باز كنه .
اين xbox360 هموني كه اقا اقا پيام ميفروشه من از اون خريدم هيچ استفاده ازش نشده و كپي خور هم نشده . اقا طاهر گفته اخر هفته كه هنوز خبري نيست .
دوتا بازي اورجينال هم داره كه اقا پيام گفتن .
من 20 تومان با ضرر ميفروشم هركي خواست برام پيغام بده .

اقا ببخشيدا ايني كه شما گفتي اصلا نيست ميتوني از اين جا ببينيد اين كنسول چه هست ... :-"
http://www.kingdark.com/story-49.html

من ميخوامش .. من بردش چيه ؟ درايوش چيه ؟

اشكان بالا توضيح داد .
مادربوردش zephyr و heatsink اضافه هم داره .
از نام تاپيك هم معلومه كه پورت hdmi هم داره .
درايوش هم هيتاچي 79fl
دوتا بازي اورجينال هم داره forza2 و ultimate alliance
ريجن هم uc .
با اداپتور 110 .
اينو هم بگم از اقا پيام خريدم به قيمت 500 تومان و همش يه هفته هست خريدم ولي به دليل اينكه ميخوام بفروشم اصلا بازي نميكنم و همينطوري داره خاك ميخوره يعني اكبند .
قيمتي كه ميخوام بفروشم هم 480 تومان اگه كسي خواست پيغام بده برام .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or