دوست عزیز اولا برای من نیست که تمام چیک و پیکش رو بدونم و بگم. فقط میدونم Uc هست با درایو Lg 79 که ... .
چرا میخواد بفروشه؟ چون دارن براش لیت میارن از دوبی. البته به گفته خودش![]()
این کنسولی که سعید نوشته از خود پیام خریداری شده، کاملا نو هم هست.گرون ميده حاجی ...... اين آقا پيام با 2 تا بازی داره ميده : 480 !!!
تازه اکبند هست... مال دوست شما حتماً باز شده. نه ؟
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=292780&postcount=16
پ.ن : تا تو باشی تو تاپکيم نيای قيمت بپرونی !:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
فک کنم. مدل Premium هست،مدل جدید، بدون کوچکترین مشکل گرمائی، کپی هم نشده و ... .اقا سعید سلام این همان کنسول xbox 360 arcade است این مدل مثل مدلهای premium هارد داره یا نه و ایا کپی خور شده یا نه در ضمن مشکل گرمای زیاد که در مدلهای premium وجود داشت در این مدل برطرف شده اگر هارد داره وکپی شده و مشکل گرمایی نداره من خریدارم لطفا جواب بده
اقا ببخشيدا ايني كه شما گفتي اصلا نيست ميتوني از اين جا ببينيد اين كنسول چه هست ...اقا سعید سلام این همان کنسول xbox 360 arcade است این مدل مثل مدلهای premium هارد داره یا نه و ایا کپی خور شده یا نه در ضمن مشکل گرمای زیاد که در مدلهای premium وجود داشت در این مدل برطرف شده اگر هارد داره وکپی شده و مشکل گرمایی نداره من خریدارم لطفا جواب بده

من ميخوامش .. من بردش چيه ؟ درايوش چيه ؟