سلام . دوستان ميخوام 360 خودم را بفروشم .با تعدادي بازي .
اول از كنسول بگم كه تاريخ ساختش مال 2007/7 هست كه داري مادربورد Zephyr كه داري HeatSink
اضافه هست و داراي پورت hdmi . درايو كنسول هم هيتاچي هست و ريجن كنسول هم uc هست .
تا حالا شرافتي هيچ مشكلي كنسولم نداشته و كوچكترين اذيتي كنسول برام نداشته و كاملا راحت و خنك كار ميكنه .
تا حالا حتي شده 8 ساعت مداوم كنسول روشن و بازي كرده باشم و بدون هيچ موردي .
يعني خيالتون از بابت چراغ قرمز راحت باشه .
از نظر فزيكي با وسواسي كه من روي وسايلم دارم ميتونم براتون تضمين كنم كه كنسول بسيار تميز و سالم و در حد نو هست .
من اين كنسول را همراه يه كنترل ريموت از نوع كامل به فروش ميرسونم كه فقط كنترلش اگه اشتباه نكنم 25 تومان قيمتش هست .
همراه با چندتا بازي به شرح زير :
assassins creed
virtua fighter 5
burnout paradise
rainbowsix vegas2
unreal tornament 3
nba ballers
devil may cry 4
colin mcrea dirt
crash of the titans:biggrin1:
mass effect
call of duty 4
forza 2 به صورت اورجينال داخل كنسول همراه با بازي ultimate alliance
قيمت پايه كنسول 440 تومان كه فكر كنم با بازي ها و همراه با كنترل ريموت بسيار خوبه اگه كسي خواست يا اينجا بگه و يا پست خصوصي .
فقط لطفا قيمت پايينتر نديد و اگه خواستيد ميتونيد منو در جريان بزاريد تا راه بيام در نهايت اينه كه پول پست با خودم .
اول از كنسول بگم كه تاريخ ساختش مال 2007/7 هست كه داري مادربورد Zephyr كه داري HeatSink
اضافه هست و داراي پورت hdmi . درايو كنسول هم هيتاچي هست و ريجن كنسول هم uc هست .
تا حالا شرافتي هيچ مشكلي كنسولم نداشته و كوچكترين اذيتي كنسول برام نداشته و كاملا راحت و خنك كار ميكنه .
تا حالا حتي شده 8 ساعت مداوم كنسول روشن و بازي كرده باشم و بدون هيچ موردي .
يعني خيالتون از بابت چراغ قرمز راحت باشه .
از نظر فزيكي با وسواسي كه من روي وسايلم دارم ميتونم براتون تضمين كنم كه كنسول بسيار تميز و سالم و در حد نو هست .
من اين كنسول را همراه يه كنترل ريموت از نوع كامل به فروش ميرسونم كه فقط كنترلش اگه اشتباه نكنم 25 تومان قيمتش هست .
همراه با چندتا بازي به شرح زير :
assassins creed
virtua fighter 5
burnout paradise
rainbowsix vegas2
unreal tornament 3
nba ballers
devil may cry 4
colin mcrea dirt
crash of the titans:biggrin1:
mass effect
call of duty 4
forza 2 به صورت اورجينال داخل كنسول همراه با بازي ultimate alliance
قيمت پايه كنسول 440 تومان كه فكر كنم با بازي ها و همراه با كنترل ريموت بسيار خوبه اگه كسي خواست يا اينجا بگه و يا پست خصوصي .
فقط لطفا قيمت پايينتر نديد و اگه خواستيد ميتونيد منو در جريان بزاريد تا راه بيام در نهايت اينه كه پول پست با خودم .
آخرین ویرایش: