فروش xbox360 premium كاملا سالم مدل Zephyr

Gartall

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام . دوستان ميخوام 360 خودم را بفروشم .با تعدادي بازي .
اول از كنسول بگم كه تاريخ ساختش مال 2007/7 هست كه داري مادربورد Zephyr كه داري HeatSink
اضافه هست و داراي پورت hdmi . درايو كنسول هم هيتاچي هست و ريجن كنسول هم uc هست .
تا حالا شرافتي هيچ مشكلي كنسولم نداشته و كوچكترين اذيتي كنسول برام نداشته و كاملا راحت و خنك كار ميكنه .
تا حالا حتي شده 8 ساعت مداوم كنسول روشن و بازي كرده باشم و بدون هيچ موردي .
يعني خيالتون از بابت چراغ قرمز راحت باشه .
از نظر فزيكي با وسواسي كه من روي وسايلم دارم ميتونم براتون تضمين كنم كه كنسول بسيار تميز و سالم و در حد نو هست .

من اين كنسول را همراه يه كنترل ريموت از نوع كامل به فروش ميرسونم كه فقط كنترلش اگه اشتباه نكنم 25 تومان قيمتش هست .

همراه با چندتا بازي به شرح زير :

assassins creed

virtua fighter 5

burnout paradise

rainbowsix vegas2

unreal tornament 3

nba ballers

devil may cry 4

colin mcrea dirt

crash of the titans:biggrin1:

mass effect

call of duty 4

forza 2 به صورت اورجينال داخل كنسول همراه با بازي ultimate alliance

قيمت پايه كنسول 440 تومان كه فكر كنم با بازي ها و همراه با كنترل ريموت بسيار خوبه اگه كسي خواست يا اينجا بگه و يا پست خصوصي .

فقط لطفا قيمت پايينتر نديد و اگه خواستيد ميتونيد منو در جريان بزاريد تا راه بيام در نهايت اينه كه پول پست با خودم .

آخرین ویرایش:
ميخوام همش را يكجا بفروشم تا برام صرف كنه تنها نميفروشم بلاخره به نظر من مناسبه . اگه بخوام اونها را كسر كنم از 425 پاينتر نميام . به نظرم همه را باهم بخريد خوبه .

البته اينم توجه كنيد چون كنسول uc هست من فقط 40 توماني خرج ترانس كنسول كردم تا 220 كنم و هزينه خريد ترانس از شما كسر ميشه .
به نظرم قيمتي كه دادم منصفانه هست .
بالاخره در خدمتيم .

بچه ها كنسول با كنترل ريموت 410 تومان و بدون بازي ها ميدم .
قيمت پيشنهاديم خيلي خوبه با توجه به uc بودن كه ترانس را هم خودم خريدم و روش ميدم .

بازيهاي اورجينال روي خوده كنسول بوده و من نخريدم . گفتم كه يعني اونها هم روي كنسول هستند .
من قيمت بدون بازيها هم گفتم براتون 410 تومان البته بازيهاي اورجينال را روش ميذارم و برام فرقي نميكنه كه روش بزارم يا نه چون همراه با خوده كنسل بوده .

بالاخره يكي نيست مشتري باشه براي كنسول ما ؟ من پول لازممه و گرنه اصلا نميفروختم من فكر نكنم گرون گفته باشم كنسول را مناسب دارم ميفروشم .
البته بازم ميگم كنسول من uc هست و الان هم طرفدارش زياده با توجه به اينكه uc ها همشون از ترانس 110 استفاده ميكنند من 220 كردم و اونم روي كنسول ميدم كه الان شما ترانس اكبندش را حتي فكر كنم نميتونيد 50 تومان هم پيدا كنيد . بالاخره با اين حساب من كنسولم خيلي مناسب دارم ميدم .

آخرین ویرایش:
اقا شد 400 تومان كسي نيست بخره . خدايي ديگه كمتر نميتونم بدم .
انصافا براي uc و با ترانس قيمت خيلي خوبيه ميدم .

آخرین ویرایش:
سلام . دوستان ميخوام 360 خودم را بفروشم .با تعدادي بازي .
اول از كنسول بگم كه تاريخ ساختش مال 2007/7 هست كه داري مادربورد Zephyr كه داري HeatSink
اضافه هست و داراي پورت hdmi . درايو كنسول هم هيتاچي هست و ريجن كنسول هم uc هست .
تا حالا شرافتي هيچ مشكلي كنسولم نداشته و كوچكترين اذيتي كنسول برام نداشته و كاملا راحت و خنك كار ميكنه .
تا حالا حتي شده 8 ساعت مداوم كنسول روشن و بازي كرده باشم و بدون هيچ موردي .
يعني خيالتون از بابت چراغ قرمز راحت باشه .
از نظر فزيكي با وسواسي كه من روي وسايلم دارم ميتونم براتون تضمين كنم كه كنسول بسيار تميز و سالم و در حد نو هست .

من اين كنسول را همراه يه كنترل ريموت از نوع كامل به فروش ميرسونم كه فقط كنترلش اگه اشتباه نكنم 25 تومان قيمتش هست .

همراه با چندتا بازي به شرح زير :

assassins creed

virtua fighter 5

burnout paradise

rainbowsix vegas2

unreal tornament 3

nba ballers

devil may cry 4

colin mcrea dirt

crash of the titans:biggrin1:

mass effect

call of duty 4

forza 2 به صورت اورجينال داخل كنسول همراه با بازي ultimate alliance

قيمت پايه كنسول 440 تومان كه فكر كنم با بازي ها و همراه با كنترل ريموت بسيار خوبه اگه كسي خواست يا اينجا بگه و يا پست خصوصي .

فقط لطفا قيمت پايينتر نديد و اگه خواستيد ميتونيد منو در جريان بزاريد تا راه بيام در نهايت اينه كه پول پست با خودم .
سلام
اقا اگه burnout paradise رو می دی تکی من ازت می خرم اگه اون یه بازی رو بدی چیزی از قیمت کنسولت کم نمیشه

اخه يدونه بازي چيه كه من بخوام بفروشم هزنه پستش از خود بازي بيشتر ميشه !

اقا كسي نخواست كنسولمون را . شرط ميبندم يكي پيدا نميشه كه كنسول uc را با اين شرايط بفروش برسونه .

اخه يدونه بازي چيه كه من بخوام بفروشم هزنه پستش از خود بازي بيشتر ميشه !

اقا كسي نخواست كنسولمون را . شرط ميبندم يكي پيدا نميشه كه كنسول uc را با اين شرايط بفروش برسونه .

رفیق اگه به ریجنش هست که پال بهتره

قیمتت خیلی بالاست. به تاپیک های دیگه نگاه کن.

کجا .کدوم تاپیک ؟!
مثلا همین تاپیک بدونک کپی خور شده و بدون هیچ بازی و با ترانس فکر کنم 110 میده 450 . بعد میگی خیلی بالاست قیمت .
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=16556

من دارم این کنسول را کپی خور که شده که خرجش میمونه جیبت با ترانس 220 که بازم یه 40 ال 50 تومانی میمونه جیبت و با یه کنترل ریموت 25 تومانی تحویلت میدم با کلی بازی . بعد میگی گرنه .

من کسی را مجبور نکردم که بخره ولی اینو میدونم خیلی دار م مناسب میدم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or