فروش xbox 360 با کلی وسایل اضافی

™Meysam

کاربر سایت
Rating - 100%
16   0   0
دوستان یه دستگاه xbox 360 core هست ماله من نیست صاحبش یکی از دوستامه می خواد بفروشه قیمتش هم به نظر من خوبه تمیز هم هست با کلی چیز اضافی روش/:)
1 -دسته اضافی
2 -کابل hd
3-هارد20 گیگ
4-5 تا بازی توپ
فکر کن می خوای پریمیوم بخری البته پریمیوم فقط هاردش 20 گیگه دیگه هیچی روش نیست این دسته و کابل وبازی روشه :eek:به منم گفته زیر 370 380 نمیدمش اگه خواستید زود جواب بدید:love:

آخرین ویرایش:
الان Core نوش 340 تومنه ! تازه اونم با رجیون J ! (فکر نمیکنی داری گرون میدی !؟) 380 تومن برای Perimum دست دوم هست نه برای Core ! شما زدی خود این کنسول ی هارد 20 گیگ هم داره ولی توی دلیل فروش زدی میخواد بفروشه ی Perimum بگیره چون هارد 20 گیگ داره !!

آخرین ویرایش:
;)پرمیوم این چیزا روش نیست دسته با بازی کابل ایچ دی این هارد هم روشه مثله پرمیوم
اگه بخوام حساب کنیم 30 تومن کابل 50 هزار هم دسته 20 تومن هم بازی 60 70 هزار هم هاردش خوبه قیمتش به نظر من
id:meysam_8070
mobil:09161619908

الان Core نوش 340 تومنه ! تازه اونم با رجیون J ! (فکر نمیکنی داری گرون میدی !؟) 380 تومن برای Perimum دست دوم هست نه برای Core ! شما زدی خود این کنسول ی هارد 20 گیگ هم داره ولی توی دلیل فروش زدی میخواد بفروشه ی Perimum بگیره چون هارد 20 گیگ داره !!
تو نمی دونم از کجا دلیلشو گیر اوردی کی گفته میخواد پرمیوم بخره:blushing:

نه جدا نمیفروشه
اقا رضا امدی 360 بخری نه بز
;)

من خودم یه پرمیوم در حد آکبند رو با یه دسته وایرلس اضافه فروختم 390 .
50 تومن دستشه . یعنی خود دستگاه 340 میفته.
به نظر شما با توجه به این ، یه دستگاه کر با هارد و به دسته و یه کابل چند میرزه ، بازی دست دوم هم که قیمتی نداره. تازه پرمیوم یه هدست و یه کابل اترنت اضافه داره.

در ضمن این دستگاه یه کمی مشکوک میزنه !
چون دلیلی وجود نداره که دوست شما بخواد اینو بفروشه و یه پرمیوم بخره ، چون همه لوازم پرمیوم به غیر از یه هدست و کابل شبکه روش هست.

من فکر کنم دستگاه یه ایرادی داره : یا بن شده ، یا مشکل حرارتی داره و ...

من خودم یه پرمیوم در حد آکبند رو با یه دسته وایرلس اضافه فروختم 390 .
50 تومن دستشه . یعنی خود دستگاه 340 میفته.
به نظر شما با توجه به این ، یه دستگاه کر با هارد و به دسته و یه کابل چند میرزه ، بازی دست دوم هم که قیمتی نداره. تازه پرمیوم یه هدست و یه کابل اترنت اضافه داره.

در ضمن این دستگاه یه کمی مشکوک میزنه !
چون دلیلی وجود نداره که دوست شما بخواد اینو بفروشه و یه پرمیوم بخره ، چون همه لوازم پرمیوم به غیر از یه هدست و کابل شبکه روش هست.

من فکر کنم دستگاه یه ایرادی داره : یا بن شده ، یا مشکل حرارتی داره و ...
خوبه خودتم میگی 390 من میدم 380 با 5 تا بزی منم یکیشون بیسیمه کاراگاه هیچ مشکلی نداره کی گفته می خواد بره پرمیوم بخره فکر کنم اونا هم روش باشه نمی دونم من خودم دیدمش نو نو هست به خدا تو حالا دادیش 390 ما بدیم 380 گرونه :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or