فروش xbox 360 با کلی وسایل اضافی

™Meysam

کاربر سایت
Rating - 100%
16   0   0
دوستان یه دستگاه xbox 360 core هست ماله من نیست صاحبش یکی از دوستامه می خواد بفروشه قیمتش هم به نظر من خوبه تمیز هم هست با کلی چیز اضافی روش/:)
1 -دسته اضافی
2 -کابل hd
3-هارد20 گیگ
4-5 تا بازی توپ
فکر کن می خوای پریمیوم بخری البته پریمیوم فقط هاردش 20 گیگه دیگه هیچی روش نیست این دسته و کابل وبازی روشه :eek:به منم گفته زیر 370 380 نمیدمش اگه خواستید زود جواب بدید:love:

آخرین ویرایش:
خوبه خودتم میگی 390 من میدم 380 با 5 تا بزی منم یکیشون بیسیمه کاراگاه هیچ مشکلی نداره کی گفته می خواد بره پرمیوم بخره فکر کنم اونا هم روش باشه نمی دونم من خودم دیدمش نو نو هست به خدا تو حالا دادیش 390 ما بدیم 380 گرونه :biggrin1:

دقت نکردیها ، من گفتم پرمیوم رو با یه دسته اضافه فروختم 390 نه کر رو.

من 325 تومن یا نهایت330 تومن خریدارم اگه ریجنش جی باشه درایوش سامسونگ باشه و تاریخ ساختش هم اواخر 2006 یا 2007 باشه بدون اون کابل های اضافی

ازین ول خر جیا تون نکنید ضرر میکنید 380 کمتر نمی ده:laughing:کر الان قیمتش 330 هست بدون هارد بدونه دسته بدونه کابل اچ دی و بدونه بازی هاردشو به من گفت خریده 110 هزار دسته 50 کابل 30 هزار بازی هم15 نمی ارزه 170 هزار چیز روشه عزیز

ازین ول خر جیا تون نکنید ضرر میکنید 380 کمتر نمی ده:laughing:کر الان قیمتش 330 هست بدون هارد بدونه دسته بدونه کابل اچ دی و بدونه بازی هاردشو به من گفت خریده 110 هزار دسته 50 کابل 30 هزار بازی هم15 نمی ارزه 170 هزار چیز روشه عزیز

من باست با 360 تومن ی Core با تاریخ ساخت سال 2007 و ی دسته میارم ! ..... (اون کسی اون قیمت رو به شما داده خیلی خیلی داره گرون میده ! )

من باست با 360 تومن ی Core با تاریخ ساخت سال 2007 و ی دسته میارم ! ..... (اون کسی اون قیمت رو به شما داده خیلی خیلی داره گرون میده ! )
ببیخشد فضولی میکنم
بابا این آقا داره میگه با هارد با کابل با دسته اضافی با 5 تا بازی:((
اونوقت یه نفر میاد میگه من primium فروختم 390
خوب اینم پریمیوم است با یه دسته و 5 بازی اضافه و یه کابل:biggrin1:
اون یکی میاد میزنه تو سرش میگه 100% بنه
آقا نمیخوای بخری پست الکی نده
واقعا اگه من جای این آقا بودم...(صبرش خیلی زیاده:biggrin1:)
ببخشید

آخرین ویرایش:
360 آکبند رو این قیمت میدی؟ دستش بی سیمه؟

آره اکبند هست ! من میگم Core اونوقت دو میگی دستش بی سیمه ! اگر هم میخوای خودت برو بخر : پایتخت . مغازه صوتی و تصوریه پایتخت (پاناسونیک)

ببیخشد فضولی میکنم
بابا این آقا داره میگه با هارد با کابل با دسته اضافی با 5 تا بازی:((
اونوقت یه نفر میاد میگه من primium فروختم 390
خوب اینم پریمیوم است با یه دسته و 5 بازی اضافه و یه کابل:biggrin1:
اون یکی میاد میزنه تو سرش میگه 100% بنه
آقا نمیخوای بخری پست الکی نده
واقعا اگه من جای این آقا بودم...(صبرش خیلی زیاده:biggrin1:)
ببخشید

من هم قبول دارم این آقا قیمتش خیلی خوب هست .... من هم اون پست رو دارم چون ایشون میگفت کر (فقط کنسول ) 330 تومن ... ولی من بهش گفتم که این قیمت بالاست ! (فقط همین) و من جایی رو میشناسم که قیمتش از این بهتر هست ! (خودم هم از اون مغازه کنسول گرفتم و هیچ مشکلی نداشت )

عزیزم کسی به من قیمت نداده من خودم قیمت میدم:laughing:تازه ماله من یکی از دسته هاش بیسیمه ماله من هم هارد داره حالا پوله هاردو بازی دسته کابل رو بزاری روش 380 خیلی گرونه خیلی هم ارزونه:love:

من دستگاه دسته 2 بدون هارد خریدم
300 تومن 5 تا بازی توپ دستگاه ÷ریمیوم بود بدون هارد
خدایش فن داشت
اصلا خدا رو شکر داغم نمی کنه
مگه ادم عقلشو از دست داده بیاد 380 بفروشه

من دستگاه دسته 2 بدون هارد خریدم
300 تومن 5 تا بازی توپ دستگاه ÷ریمیوم بود بدون هارد
خدایش فن داشت
اصلا خدا رو شکر داغم نمی کنه
مگه ادم عقلشو از دست داده بیاد 380 بفروشه

داداش من میگم 380 هارد هم روش دسته هم روش بازی هم روش کابل اچ دی هم روش:eek:
تو فقط 5 بازی روشه و اسمه پرمیوم داداش اصل کاری پرمیوم هاردشه :laughing: