فروش iPhone 4 , N8 , Galaxy tab P1010

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Sweeney Todd

کاربر سایت
Rating - 100%
15   0   0
سلام

این سه تا گوشی برای فروش موجوده به قیمت ثابت و مقطوع ، مزایده تو محیط مجازی جواب نمیده ...

یه آیفون 4 برای فروش هستش با شرایط زیر :

مشکی رنگ ، 32 گیگ حافظه داخلی ، پارت نامبر امارات ، آنلاک ، جیل بریک شده ، نسخه iOS 4.2.1 ، جلو و پشت گوشی محافظ درجه یک more ، بدون هیج مشکل ظاهری و خط و خش ، دکمه هوم یکم سفت شده ، وسایل داخل جعبه همه آکبندن و استفاده نشدن همون طور که در عکس معلومه ، یه قاب کیپدیس با پایه و کیف پارچه ای و محافظ هم همراهش هستش .
کمترین قیمت روز بازار برای گوشی 1090 ، برای قاب و کیف کپدیس 25 و برای محافظ پشت و رو 15 هستش ... روی هم میشه 1130 ...

من قیمت فروش رو به صورت ثابت و مقطوع میزارم 80 درصد قیمت نوش ... فقط 899 هزار تومان ...

yimdthhxj75nyq5a0nha.jpg

یه نوکیا N8 مشکی برای فروش هستش با شرایط زیر :

مشکی رنگ ، 16 گیگ حافظه داخلی ، ساخت فلاند ، وسایل کامل شامل کابل ها و شارژر و هدفون همگی سالم و درحد آک ، بدون کوچکترین مشکل ظاهری و خط و خش ، 10 ماهه خریداری شده و 4 ماه از گارانتیش مونده ، یه قاب کپدیس با محافظ و یه کیف چرم a-case همراهش هستش .
کمترین قیمت روز بازار برای گوشی 525 ، برای کیف چرم 15 ، برای قاب کپدیس 20 هستش ... گوشی و لوازمش یکجا فروخته میشن ...

من قیمت فروش رو به صورت ثابت و مقطوع میزارم فقط 399 هزار تومان ...

53encmak1rrk700wif2m.jpg

یه گالاکسی تب 16 گیگ وای-فای برای فروش هستش با شرایط زیر :

16 گیگ ، فقط وای-فای هستش و سیم کارت نمیخوره ، ساخت کره ، تمام وسایل آکبند و سالم همان طور که در عکش معلومه ، بدون کوچکترین مشکل ظاهری ، کارکرد در حد تست ، 2 بار شارژ شده ، زیر 15-20 ساعت کرده ، برچسب های پشتش هنوز کنده نشده ، برچسب روش رو هم چسبوندم سر جاش و ریست فکتوریش هم کردم میشه جای آکبند فروختش !!! ، گارانتی پارس مایکروتل که 6 ماهش حداقل مونده ، یه کیف اورجینال سامسونگ همراهش هستش .
کمترین قیمت روز بازار برای تبلت 430 ، برای کیف 65 تومن هستش ... تبلت و کیف با هم فروخته میشن ...

من قیمت فروش رو به صورت ثابت و مقطوع میزارم فقط 399 هزار تومان ...

owaek01ghqyy0yj8od65.jpg

فروش به صورت حضوری در تهران ، ارسال برای کل ایران بعد از پرداخت وجه ...

لطفا به هیچ وجه قیمت دیگه ای پیشنهاد ندید ... قیمت ها مشخص و مقطوع هستند ...

ممنون

N8 فروخته شد ... دوتای دیگه موجود هستند ... قیمت ها هم مقطوع و بدون تخفیف ...

آیفون کاهش قیمت نداره؟

اینا 4 تا گوشی بودن ... یه اس 2 بود که 685 فروخته شد و یه ان 8 که 400 فروخته شد ... هر دو خریداراشون وقتی ازشون پرسیدم بعد از تححویل گوشی که تا چقدر قیمت بالاتر بود میخریدید بازم با توجه به وضعیت گوشی ، به ترتیب 700 و 420 گفتن ... هر دوشون هم کاربرای پرشین تولز هستن ... اینو گفتم تا بگیرین تا چقدر وضعیت وسایل در حد هستش ... بنابراین کاهش قیمت هم ندارم فعلا ، چون همین الانش هم قیمت ها عالیا ...

شما صاحب جنسی عزیز .حق با شماست.

اینا 4 تا گوشی بودن ... یه اس 2 بود که 685 فروخته شد و یه ان 8 که 400 فروخته شد ... هر دو خریداراشون وقتی ازشون پرسیدم بعد از تححویل گوشی که تا چقدر قیمت بالاتر بود میخریدید بازم با توجه به وضعیت گوشی ، به ترتیب 700 و 420 گفتن ... هر دوشون هم کاربرای پرشین تولز هستن ... اینو گفتم تا بگیرین تا چقدر وضعیت وسایل در حد هستش ... بنابراین کاهش قیمت هم ندارم فعلا ، چون همین الانش هم قیمت ها عالیا ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or