تعدادی وسایل و لوازم مازاد بر نیاز - آکبند و در حد نو

Sweeney Todd

کاربر سایت
Rating - 100%
15   0   0
سلام بر دوستان در این روز عیدی و از سر بیکاری و صد البته فشار های والده گرامی مجبور شدم این اتاق امن خودم رو یه مرتبی بکنم .. در حین این کار طاقت فرسا به این نتیجه رسیدم که لوازمی دارم که خریشون برای من اشتباه بوده و مدت هاست وجود دارن و استفاده نمی شن و خاک میخورن ... این شد که این تاپیک رو زدم که به جای اینکه الکی نگهشون دارم بفروشمشون ... حقیقتش من سرگرمیم گجت بازیه (مثلا 4 تا گوشی هوشمند دارم الان با سیستم عامل های مختلف) ... برای همین زیاد وسایل الکترونیکی شخصی می خرم و تست میکنم بعد هم می فروشمشون ( 5 تا گوشی و یه آیپد و 2 تا نوت بوک تو این 1-2 ساله اومدن و رفتن ) ... این وسایل هم اکثرا از همین گجت ها هستند که واقعا در حد نو هستند و در حد تست باهاشون کار شده که توضبحاتش میاد ... یه سری هم لوازم جانبی برای همین وسایل و وسایل دیگه ای که دارم هستش که یا خریدشون از اول اشتباه بوده یا الان دیگه نمی خوامشون ( یه قسمت دیگه این سرگرمی بالای همین خرید لوازم جانبیه ، مثلا الان من حدود 11 تا کیف و قاب برای گوشیهام دارم که با پولشون می تونستم یه گوشی دیگه هم بخرم !!! ، فقط 6 تا کیف و قاب برای آیفون 4 گرفتم که الان سه تاش رو برای فروش تو این تاپیک گذاشتم :d ) خب توضیحات هر کالا رو در پایین میارم و قیمت پایه اش رو ... اگه احیانا کالایی رو چند نفر خواستن فروشش مزایده ای میشه و بالاترین پیشنهاد ، برای همین قیمت ها قیمت پایه هستش ... هر کالایی اگه کسی خواستش ( به قیمت پایه و یا بالاتر از آخرین قیمت پیشنهادی) و 24 ساعت پبشنهاد بالاتری نیومد فروخته میشه ... یه توضیح کلی دیگه هم بدم ، اونم اینکه این وسایلی که اکبند نیستن وقتی میگم در حد ، یعتی واقعا با نو مو نمیزنن ، کسایی که من رو می شناسن میدونن وسایل چجوری نگه میدارم ، لای پر قو ، در ای حد که تو موبایلستان یکی از کاربرا بهم پیغام داده بود که گوشی اندرویدی دست دوم نداری ، گفتم نه چطور مگه ، گفت آخه بچه ها میگن وسایلت رو وقتی می فروشی ، طرف انگار جنس آکبند خریده قیمت دست دوم ، گوشی داشتی برای فروش خبرم کن !!! :d راستی به سرگرمی منم گیر نمیدین :d ... پول خودمه و نه بابام ، کار میکنم هرجوری هم دوست داشته باشم خرجش می کنم ، هرچی هم که باشه از دختر بازی خیلی بهتره ، دلایلشم موجوده :d

Samsung Galaxy Tab wi-fi only P-1010

توضیحات : این تبلت کلا 3 بار شارژ شده ، کمتر از 30 ساعت روشن بوده ... ساخت کره هستش ، 16 گیگ و فقط وای فای داری و سیم کارت نمی خوره ... سلفون محافظ پشتش هنوز باهاشه و کنده نشده ... برچسب جلوش رو هم هنوز دارم !!! ( من وقتی وسیله ای میخرم برچسب ها و طلق های دورش رو نگه میدارم ، می چسبونم روی یه کیسه فریزر ، الان اگه بخوام می تونم دوباره بچسبونمش سر جاش و دستگاه بشه آکبند ... برچسب پیشتش رو هم که اصلا نکندم ... از اول هم تو کیف اورجینال سامسونگ بوده که الان هم با همون فروخته میشه ، کیف شکیل و خوبی هستش و سگش شرف داره به این کیف های متفرقه موجود تو بازار ... هدفون اش هم آکبنده هنوز ... خط و خش هم اگه پیدا کردی مجانی مال خودت ... گارانتی پارس مایکروتل هم هستش ... قیمت پایه رو هم با توجه به قیمت روز بازار که کفش 450 تومنه ( بدون گارانتی 410 ) و قیمت کیف که 65 تومنه و کارکرد کم و واقعا درحد نو بودنش قیمت رو برای دستگاه و کیفش با هم میزارم 419 هزار تومان ... جدا هم فروخته نمیشن قعلا ...

Speck ShieldVeiw Anti-Glare Matte for iPad

توضیحات : مارک اسپک رو که همه اپل بازار میشناسن ، از معروف ترین تولید کنندگان لوازم جانبی برای محصولات اپل هستش ، این پکی که برای فروش هستش شامل دوتا برچسب مات و آنتی گلر برای آیپد هستش ( فکر کنم به هر دو آیپد می خوره ، اگه اشتباه میکنم تصحیح کنید) و یه دستمال مخصوص تمیز کردن و فیلم برای چسبوندن محافظ ها ... من از این پک 3 تا دارم که حاجی با خودش از آمریکا آورد و نمیدونم چرا آورد ، چون من آیپدم رو فروخته بودم قبلش ... قیمت پایه رو با توجه به قیمتی که از پایتخت گرفتم ( پکش 70 ، یدونه برچسب 45 ) و گوشه نظر به قیمت دلاریش 44 هزار تومان میزارم برای پک ... اگر کسی 3 تا پک رو با هم ورداره ( احتمالا کارش مربوط به آیپد باید باشه ) تخفبف هم میگیره ... اگر کسی هر سه بسته رو برداره باهاش 119 هزار تومان حساب میکنم ...

Griffin Reveal for iPhone 4/4S

توضیحات : اصل هستش و استفاده شده و پشتش هم خش داره چند تا .... قیمت پایه رو با توجه به قیمت نوش که حدود 40 تومن هستش ، 25 هزار تومان میزارم ...

Apple Black Bumper for iPhone 4/4S

توضیحات : اورجیناله و از اپل استور در اروپا سفارش داده شده و آکبند هم هستش ... قیمت پایه رو باور نکردنی گذاشتم ، قیمتش تو بازار بالای 60-70 هستش ، 29 یورو هم که خریداری شده به نرخ ارز روز میشه 53 هزار تومن ، ولی من قیمت پایه رو میزارم 45 هزار تومان ...

Capdase Xpose for iPhone 4/4S

توضیحات : این پک هم اصل هستش و شامل یه قاب شفاف و منعطف ، یه کیف پارچه ای مشکی ، یه پایه و یه محافظ صفحه میشه ... فقط یه مدت از قابش استفاده شده و باقی لوازم اکبند و استفاده نشده هستش ... قیمت پایه رو میزارم 25 هزار تومان ولی اعلام میکنم که از قیمت روز بازار خبر ندارم ، اگه با توجه به قیمت روز بازار قیمتم اشتباهه لطفا بهم اطلاع بدید ...

Capdase ScreenGuard

توضیحات : اینا رو یه بار برای گوشی هام خریدم ولی بعدا از چسبوندن محافظ پشیمون شدم و اینا استفاده نشده موندن ... برای گوشی های Galaxy SII و Sensation و N8 موجوده ... قیمت پایه رو هم خودتون پیشنهاد بدید ، فکر نکنم بیشتر از 7-8 تومن بیارزن ... من دونه ای 5 هزار تومان میزارم قیمت رو ...

Anathema Judgement and Hindsight Original Album
توضیحات : این دو تا آلبوم رو از نروژ برام آورد داییم و از اول هم آکبند نبودن و الان هم نیستن مسلما ، ولی دیسک و بوکلت اشون بودن هیچ مشکلیه ...
قیمت پایه رو برای هر کدوم میزارم 29 هزار تومان ... برای خودم هرکدوم 170 کرون آب خوردن که اون موقع میشد 33 تومن و الان میشه 40 تومن !!! ... کسی هر دو رو بردار باهاش 55 هزار تومان حساب می کنم ...

Forza 3 Limited Edition
توضیحات : آکبند هستش و دور قاب بازی هم سلفون هستش هنوز ... ریجن پال هم هستش ... قیمت پایه رو هم میزارم 79 هزار تومان ... برای خودم 299 درهم آب خورد ، اون موقع میشد 85 تومن ، الان هم که میشه 105 تومن !!! ....
همینا بود فقط :d .... لطفا در تاپیک زیر قیمت پایه پیشنهاد ندید ، به قیمت ها اگه گرونه گیر ندید ( اگه غیر منطقی قیمتی به نظرتون پ.خ بدید تا من اصلاحش کنم ... هزینه ارسال با خریداره ... در تهران می تونیم حضوری معامله کنیم ... در نت بوک و تبلت ترجیحم بر اینه که حضوری معامله کنیم تا بعدا مشکی پیش نیاد ... اول پول بعد ارسال ... چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد فعلا ... ممنون
ehehv6dwv71j0ya64wjq.jpg
مدیران محترم ، اسم کاربری رو لطفا گیر ندید ... این پتو مهر منه ... بعدشم یه عکس از تو نت پیدا نکردم بیام وسایل توش رو آگهی کنم ...

آخرین ویرایش:

Asus External Slim DVD-RW
به قیمت پایه مشتری داره ... تا آخر امشب کسی بالاتر پیشنهاد نده فروخته میشه ...
Forza 3 Limited Edition
به قیمت پایه مشتری داره تا فردا ظهر کسی کسی بالاتر پیشنهاد نده فروخته میشه ...

راستی گام افزایش برای اجناس زیر 100 تومن 2 تومن ، برای بقیه اجناس گام افزایش 5 تومن هستش ...

Asus External Slim DVD-RW
به قیمت پایه مشتری داره ... تا آخر امشب کسی بالاتر پیشنهاد نده فروخته میشه ...
Forza 3 Limited Edition
به قیمت پایه مشتری داره تا فردا ظهر کسی کسی بالاتر پیشنهاد نده فروخته میشه ...

راستی گام افزایش برای اجناس زیر 100 تومن 2 تومن ، برای بقیه اجناس گام افزایش 5 تومن هستش ...

قرار برای این تو کالا با خریداران گذاشته شد ، الان فروخته شده حساب میشن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or