فروش یک کارت گرافیک 8800

اوکی میگن با مدعی مگویید اسرار عشقی و مستی :: تا بی خبر بمیرد در درد خودپرستی

اصلان shader را شما اختراع کردی بیخیال.دیگه با کسی که marvel's engine را بنچ خودش انتخاب می کنه حرفی ندارم.

در ضمن الان کسی کارت 8800 500M را نداره.... بیخودی دروغ نگو که رفیقم داره 280 میده..زنگ زدم شرکت سازه به آقای ناجی گفتش که الان هیچ کدوم از نماینده های سازگار ارقام کارت 8800 ندارن و فقط مدل های 320 مگ اور شده یا 580M و 640 مگ و GTX موجوده.

آخرین ویرایش:
اوکی میگن با مدعی مگویید اسرار عشقی و مستی :: تا بی خبر بمیرد در درد خودپرستی

اصلان shader را شما اختراع کردی بیخیال.دیگه با کسی که marvel's engine را بنچ خودش انتخاب می کنه حرفی ندارم.

در ضمن الان کسی کارت 8800 500M را نداره.... بیخودی دروغ نگو که رفیقم داره 280 میده..زنگ زدم شرکت سازه به آقای ناجی گفتش که الان هیچ کدوم از نماینده های سازگار ارقام کارت 8800 ندارن و فقط مدل های 320 مگ اور شده یا 580M و 640 مگ و GTX موجوده.

فقط مي خواستي تايپيكه دوستمونو به هم بريزي اره؟ عجب اشتباهي كردم با تو وارد مذاكره شدما اقا من از دوستمون پوزش مي خوام كه تايپيكش به هم ريخت
من كي حرفي از 8800 500m زدم مگه همچين چيزي تو دنيا هست خاصتي بگي منم هستم:laughing:
در ضمن درست صحبت كن و الا خوب بلدم جوابتو بدم من دروغ مي گم و يا تو بچه مي توني پول بدي تا برات بيارم اما 5 تا كمتر نمي دم 280 برا هر كدوم چي شد كم اوردي نه؟[/SIZE][/COLOR]
بي خود شعرم نباف اگه ادبيات بلد بودي كه الان كارو بارت اين نبود
حرفي از از اين به بعد داري پيام خصوصي كن تا در اصرع وقت حالتو بگيرم بي خود تايپيكه دوستمونو خراب مراب نكن روشنكه؟

والا چی بگم این 405 را کی قیمت داد پس ؟ حالا بذار ببینم چی میشه،اخه کارت خودم هم از این GTX نتایجش بالاتره! باید از یکی بپرسم چقدر اور میشن یا اینکه یک فن مخصوص و بهتر از فن stock براش بگیرم.

راستی آقا تا یادم نرفته یک عکس از ظاهر کارت هم بگیر،میخوام ببینم Oem هستش یا نه.. ببین عکس از جلوی کارت گرافیک(جایی که فن معلومه) بگیر وضوح هم مهم نیست زیاد! با ی گوشی 2 مگا پیکسلی بگیری خوبه ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or