فروش یک کارت گرافیک 8800

اگه واقعا مشکلی نداشته باشه 400 می خرم....خواستی پی ام بده...الان هم کارت 8800gts 320 Mb دارم که اگه خواستی تعویض می کنیم(مابه التفاوت را حساب می کنیم) و اگر نخواستی که کارت قبلی را می ذارم مغازه واسه فروش.

منتظر پخ هستم!

از لحاظ بنچ مارک که کارتش کم میاره،چون کارتم اور شده و بایوسش هم آپدیت شده .... الان توی 3dmark05 17000 را می گیرم که کارت ایشون به 16500 تا هم نمیرسه... در ضمن اینو بگم که با اهتمام ی سری حساب و کتابهایی داریم و آمار کارتهاشون دستمه!

کارت فعلی که 1 ماه کار نکرده،اگه مایل به تعویض نبودن واسه فروشه،وگر نه می ذارم مغازه همین 320 مگ را چون اور شده و روم حساب می کنن،راحت 300 می فروشم میره. گارانتی هم از نو می کنم که خیالتون راحت باشه.

حالا بذارین خودش بیاد اگه اهل معالمه بود براش خیلی خوبه،احتمالا از این 320 مگ بهتر بتونه استفاده کنه،من هم شاید اصلان همین کارتش را استفاده نکنم و صاف بذارم مغازه !

این کارتی که دستمه XFX هستش و مسلما از Club بهتره... دلیل تعویضم اینکه مانیتور 24 اینچ گرفتم که معمولا تو وضوح های بالای 1600*1200 مموری بیشتر مصرف میشه،البته 320 مگ هم کافیه،ولی خوب حالا باید دید که اگه کارت gtx دوستمون مشکلی نداره،حاضر به تعویض یا خریدش با قیمت 400 تومان هستم.

بابا موحد منننننننننننننننننننننننننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
براش 405 میدم ؟
:-":confused:
نه قراره که یه التراشو بخرم و قتی که ارزون بشه؟
چون r600 امده؟

از لحاظ بنچ مارک که کارتش کم میاره،چون کارتم اور شده و بایوسش هم آپدیت شده .... الان توی 3dmark05 17000 را می گیرم که کارت ایشون به 16500 تا هم نمیرسه... در ضمن اینو بگم که با اهتمام ی سری حساب و کتابهایی داریم و آمار کارتهاشون دستمه!

کارت فعلی که 1 ماه کار نکرده،اگه مایل به تعویض نبودن واسه فروشه،وگر نه می ذارم مغازه همین 320 مگ را چون اور شده و روم حساب می کنن،راحت 300 می فروشم میره. گارانتی هم از نو می کنم که خیالتون راحت باشه.

حالا بذارین خودش بیاد اگه اهل معالمه بود براش خیلی خوبه،احتمالا از این 320 مگ بهتر بتونه استفاده کنه،من هم شاید اصلان همین کارتش را استفاده نکنم و صاف بذارم مغازه !

این کارتی که دستمه XFX هستش و مسلما از Club بهتره... دلیل تعویضم اینکه مانیتور 24 اینچ گرفتم که معمولا تو وضوح های بالای 1600*1200 مموری بیشتر مصرف میشه،البته 320 مگ هم کافیه،ولی خوب حالا باید دید که اگه کارت gtx دوستمون مشکلی نداره،حاضر به تعویض یا خریدش با قیمت 400 تومان هستم.

300 تومن:eek: من الان نوشو دوستم مغازهxfx داره ميگه بيا 280 ببر .اور كلاكم به درد لاي جرز مي خوره خودم بهترشو ن مي كنم فوقش 6 فرم اضافه كنه
61jzqjk.gif
4ptxh60.gif

بازي هم marvel ultimate ulliance هستش

آخرین ویرایش:
این نتایج رو از کجا اوردی؟ اینا همه اشتباه هستش بازی mervel از کی تاحالا engine بدردبخور داشته که واسه بنچ استفاده بشه؟:confused:

در ضمن اور کردن ماها با شما خیلی فرق داره می تونی بگی چطوری میشه کارت گرافیک را اور کرد؟ shader clock را چطوری میشه افزایش داد ؟

بهرحال بنظر میاد ادعات میشه ،ولی خوب سوالات بالا را جواب بدی معلوم میشه how good u are! یا چند مرده حلاجی

با اجازه ی آقا موحد من جواب این دوستمون رو بدم:
اقا من یه ومدت هست یه 7600 جی تی گرفتم این برنامه هم روش بود کسی چیزی ازش میدوننه
a4b8d_1172.jpg
آقا دانیال این یه برنامه برای اور کلاک کارت گرافیک هست.;)

اقا همت باز دم شما گرم که جواب مارو دادی گرچه میدونم برنامه ای برای اورکلاک هست فقط گفتم شاید کسی کارباهاش رو بلد باشه یه وقت نزینیم کارت گرافیک...
بازم دمت گرم

این نتایج رو از کجا اوردی؟ اینا همه اشتباه هستش بازی mervel از کی تاحالا engine بدردبخور داشته که واسه بنچ استفاده بشه؟:confused:

در ضمن اور کردن ماها با شما خیلی فرق داره می تونی بگی چطوری میشه کارت گرافیک را اور کرد؟ shader clock را چطوری میشه افزایش داد ؟

بهرحال بنظر میاد ادعات میشه ،ولی خوب سوالات بالا را جواب بدی معلوم میشه how good u are! یا چند مرده حلاجی

اول از همه اينكه من ادعام نميشه شما رو نميدونم؟
shader clock مربوط به كار نورپردازي و بازتاب دقيق نورها هست همون سايه پردازي خودمونه كه ترجمه كردن كه هيچ ربطي به سايه هاي بازي نداره يه اصطلاحه اين هسته از سري 8 انويديا مورد استفاده قرار گرفت كه به علت قدرت بيش از حد shader 4 لازم بود تا به سرعت افزوده بشه در ضمن كار هم خيلي دقيق تر و سريع تر مي شه اور كلاك اين هسته يه كار كارخونه اي كه با توجه به ظرفيت gpu و حرارت توليد شده وفن مربوطه انجام ميشه
اينم بگم من خيلي سوال ها مي تونم ازتون بكنم كه حتي به گوشتون نخورده پس بي خود بحث من بلدم تو بلد نيستي راه نندازيد نه من موخم نه شما اوني موخه كه اينارو كشف كرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or