فروش یک دستگاه PS3 160 GIG هک شده

• Thread starter Thread starter sootyy
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

sootyy

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
فروش یک دستگاه PS3 160 GIG واقعا در حد آک با نو هیچ فرقی نداره یدونه خط یا ضربه روش نیست در کل خیلی تمیزه و دستگاه هک شده و ورژن3.55 روش هست بازی هم آنجارتد 3 و بتل هم میتونم بریزم واستون
قیمت پایه400 زیر قیمت پایه ندین لطفا

Attachments

• IMAG0022.jpg
    IMAG0022.jpg
    67.3 KB · مشاهده: 37
  • IMAG0024.jpg
    IMAG0024.jpg
    69.6 KB · مشاهده: 37
  • IMAG0027.jpg
    IMAG0027.jpg
    54.8 KB · مشاهده: 39
آخرین ویرایش:
تعویض

سلاممن یه ایکس باکس 360 250 گیگ اسلیم دارم که از شهریور خریدم و تا به حال 1 ماه بیشتر باهاش بازی نکردم چون سربازم و تمام بازی های جدید رو داره به همراه آپدیت و دوتا دسته و .... اگر تمایل داشتید تعویض می کنم و کمی هم سر می گیرم فقط هم بخاطر بازیه هیوی رین میخوام تعویض کنم بدجور دنبالشم که بازی کنم.تمایل داشتید یه اس بدید به این شماره 09358527117

یکی از دوستان میخواسن که گفتن واسه کسی میخوان بعد منصرف شدن الان دستگاه مال شماست چون بالاترین قیمت رو دادید

داداش من هر كي مياد ميگه ميخوام همين ميشه ديگه شما مشتري ها رو رد ميكني كه فلاني ميخواد
زياد از اين جور ادما هستن خدايي همين 360 هم بدي بره خيلي خوب دادي چون من توي كار خريد و فروش كنسول هستم ميگم

میدونم وافعا بعضیا مریضن منم به این قیمت نمیخوام به مغازه بفروشم که قیمت برا مصرف کنندس

دوست عزیز اگه منظورت منم که باید خدمتت عرض کنم که مردم علاف شما نیستن که هی تاپیکتون رو آپ کنید تا یکی بیاد و 5 تومن بیشتر از نفر قبلی بخره!
بنده وقتی دیدم از جنابعالی خبری نشد رفتم و از یه شخص دیگه تهیه کردم!
اگرم شخص دیگه ای مد نظرتونه دیگه اون به خودش ارتباط داره و میاد جوابتون رو میده!

دادش شرمنده بخاطر من مشتریتو از دست دادی
همش تقصیر این رفیقم بود گفت میخوامش بعدش پیچید به بازی.حالا اسکل رفته یه 120 اک خریده 400 اونم کپی نشده بدون بازی اورج با بازی داخلی منم کلی توپیدم بشه ولی کو گوش شنوا..
ولی خدایش میرزه
من همینو تو توپ خونه قیمت گرفتم خامشو470 با کپیش 500 با بازی اورج 525 با بازی داخل هارد 550 تموم میشه
باورد ندارید برید ببینید چجوری میکنن تو پاچه ملت.
دادش قیمتت واقعا منصافنست ...بازم شرمندم..
اپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ

خواهش میکنم ولی ایکاش اول مطمعن بشید بعد تصمیم بگیرید خداییش خودتونم وضع داغون بازارو میبینید که هر کی هر قیمتی دوست داشته باشه میده من با بلو ری ارج با بازی همون اول گفتم 390 قیمتا هم هر چقد بالا بره من همون قیمت میدم ولی خداییش دستگاه با آک مو نمیزنه در ضمن کپی خور هم خیلی کم شده نمونش تو فروشگاه همین سایت و کسی هم کپی خور با مشخصات دستگاه من داشته باشه به این قیمت نمیده!!!

سلام با ایکس باکس اسلیم 250 عوض میکنی؟ برای بازی های انحصاری میخواماگه پایه بودی خبرم کن. منم دستگام مشتری داره اما طرف شهرستانه و سخت میشه معامله کرد وگرنه پولشو میدادم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or