فروش یک دستگاه PS3 160 GIG هک شده

• Thread starter Thread starter sootyy
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

sootyy

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
فروش یک دستگاه PS3 160 GIG واقعا در حد آک با نو هیچ فرقی نداره یدونه خط یا ضربه روش نیست در کل خیلی تمیزه و دستگاه هک شده و ورژن3.55 روش هست بازی هم آنجارتد 3 و بتل هم میتونم بریزم واستون
قیمت پایه400 زیر قیمت پایه ندین لطفا

Attachments

• IMAG0022.jpg
    IMAG0022.jpg
    67.3 KB · مشاهده: 37
  • IMAG0024.jpg
    IMAG0024.jpg
    69.6 KB · مشاهده: 37
  • IMAG0027.jpg
    IMAG0027.jpg
    54.8 KB · مشاهده: 39
آخرین ویرایش:
عزيزم موفق باشي اك الان با كپي خور 640هستش .همون قيمت كه گفتن بيشتر نميارزه.اگه به من باشه همون قيمتم نميخرم (چون پول لازمه دوستمون)شوخي بود جدي نگير :d.ايشالا دوست عزيز ميفروشي.شرايط دستگات عاليه.حيف من دارم يه 320g ميخرم.وگرنه باهات مذاكره ميكردم ور ميداشتم .يه خورده هم با محبت تر صحبت كن.شاد باشيد شب خوش

عزيزم موفق باشي اك الان با كپي خور 640هستش .همون قيمت كه گفتن بيشتر نميارزه.اگه به من باشه همون قيمتم نميخرم (چون پول لازمه دوستمون)شوخي بود جدي نگير :d.ايشالا دوست عزيز ميفروشي.شرايط دستگات عاليه.حيف من دارم يه 320g ميخرم.وگرنه باهات مذاكره ميكردم ور ميداشتم .يه خورده هم با محبت تر صحبت كن.شاد باشيد شب خوش

من مذاکره کردم و در عین ناباوری شرایطم رو قبول نکردن!

قربونت ایشالا شما هم خوبشو بخری چشم چون شما گفتی بخاطر گل روی شما

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or