فروش یک دستگاه ps3 اسلیم 160در حد اک

rasis20

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام
این دومین تاپیک هست که برای فروش این محصول میزنم دستگاه با ایکس باکس اسلیم هم تعویض میشه

این دستگاه در حد اکبند میباشد فاکتور خرید موجوده دستگاه در حدود 1 ماه پیش خریداری شده یه دسته اضافی هم داره که 2 هفته بعد از خرید دستگاه تهیه شده و 2 یا 3 بار روشن شده
یک عدد بازی ارجینال هم درزمان خرید دستگاه برای اجرای بعضی از بازی ها خریداری شد که با دستگاه تقدیم میشه
دستگاه اسلیم هستش با ظرفیت 160 گیگ کپی خور شده با ریباگ و فریمورش 3.55 هستش
تو تاپیک اول بیشتر توضیح داده بودم الان اومدم دیدم حذف شده واقعا حالم گرفته شد دیگه حال ندارم بیشتر توضیح بدم اگه تو دنیای واقعی بود این طور برخورد نمی کردم
قیمت پایه رو 400 میگذارم شامل خود دستگاه با همه متعلقات +یک عدد دسته اضافه + یک بازی ارجینال + 10 تا بازی که روی هاردش در موقع خرید ریختم اگه احساس میکنید بی انصافم خرید نکنید به نظر خودم 150 هزار تومان ضرر برای 1 ماه کافیم باشه
دلیل فروش هم خرید ایکس باکس اسلیم هستش واینکه کلا با ps3 حال نکردم قبلا ایکس باکس داشتم و راضی تر بودم اینو فقط به خاطر پخش 3 بعدی گرفتم و الان از خریدش پشیمونم
بنده تهرانپارس میشینم و دستگاه رو حضوری تقدیم میکنم تا الان 380 هم مشتری داشته پس قیمت بالاتر بدید
با تشکر از اقا نوید عزیز
28851871377429287941.jpg

60054601049582627723.jpg

آخرین ویرایش:
با تشکر از آقا سعید عزیز,من دستگاهو خریدم همون 400 و انصافا" با آک هیچ فرقی نداره ....
آقا سعید اگه یه وقت خواستی دیگر اجناس خونتو (نخسوزن TV )بفروشی , منو بیخبر نذارانصافا" از آک مغازه مطمئنتره.:d

با تشکر از آقا سعید عزیز,من دستگاهو خریدم همون 400 و انصافا" با آک هیچ فرقی نداره ....
آقا سعید اگه یه وقت خواستی دیگر اجناس خونتو (نخسوزن TV )بفروشی , منو بیخبر نذارانصافا" از آک مغازه مطمئنتره.:d
نوکرتم ممد جان مبارکت باشه داداش انشالله چرخش برات بچرخه:d
والا ما هرچی گلومون رو پاره کردیم گفتیم دروغ تو کارمون نیست کسی باور نکرد کاش اینجا که بودی اینباکسم رو نشونت میدادم میدیدی دوستان چقدر با انصاف تشزیف دارند
من که باهات حال کردم خوشحالم که دستگاه نصیب همشهریم شد تهران اومدی فرمایشی داشتی در خدمتیم

نوکرتم ممد جان مبارکت باشه داداش انشالله چرخش برات بچرخه:d
والا ما هرچی گلومون رو پاره کردیم گفتیم دروغ تو کارمون نیست کسی باور نکرد کاش اینجا که بودی اینباکسم رو نشونت میدادم میدیدی دوستان چقدر با انصاف تشزیف دارند
من که باهات حال کردم خوشحالم که دستگاه نصیب همشهریم شد تهران اومدی فرمایشی داشتی در خدمتیم
مخلصم سعید جان....اگه بیام حتما" احوالتو میپرسم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or