فروش یک دستگاه ps3 اسلیم 160در حد اک

rasis20

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام
این دومین تاپیک هست که برای فروش این محصول میزنم دستگاه با ایکس باکس اسلیم هم تعویض میشه

این دستگاه در حد اکبند میباشد فاکتور خرید موجوده دستگاه در حدود 1 ماه پیش خریداری شده یه دسته اضافی هم داره که 2 هفته بعد از خرید دستگاه تهیه شده و 2 یا 3 بار روشن شده
یک عدد بازی ارجینال هم درزمان خرید دستگاه برای اجرای بعضی از بازی ها خریداری شد که با دستگاه تقدیم میشه
دستگاه اسلیم هستش با ظرفیت 160 گیگ کپی خور شده با ریباگ و فریمورش 3.55 هستش
تو تاپیک اول بیشتر توضیح داده بودم الان اومدم دیدم حذف شده واقعا حالم گرفته شد دیگه حال ندارم بیشتر توضیح بدم اگه تو دنیای واقعی بود این طور برخورد نمی کردم
قیمت پایه رو 400 میگذارم شامل خود دستگاه با همه متعلقات +یک عدد دسته اضافه + یک بازی ارجینال + 10 تا بازی که روی هاردش در موقع خرید ریختم اگه احساس میکنید بی انصافم خرید نکنید به نظر خودم 150 هزار تومان ضرر برای 1 ماه کافیم باشه
دلیل فروش هم خرید ایکس باکس اسلیم هستش واینکه کلا با ps3 حال نکردم قبلا ایکس باکس داشتم و راضی تر بودم اینو فقط به خاطر پخش 3 بعدی گرفتم و الان از خریدش پشیمونم
بنده تهرانپارس میشینم و دستگاه رو حضوری تقدیم میکنم تا الان 380 هم مشتری داشته پس قیمت بالاتر بدید
با تشکر از اقا نوید عزیز
28851871377429287941.jpg

60054601049582627723.jpg

آخرین ویرایش:
دوسته عزيز عكس با نام كاربري نذاشتي الان ممكنه همينم پاك بشه
شرمنده واسه اسپم
قوانین رو خوندم همچین چیزی ننوشته بودند در هرصورت بنده دستگاه رو حضوری میدم چطور ممکنه که کلاهبردار باشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درهر صورت از ما گفتن بود;)

آخرین ویرایش:
قوانین رو خوندم همچین چیزی ننوشته بودند در هرصورت بنده دستگاه رو حضوری میدم چطور ممکنه که کلاهبردار باشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستانی که ایکس باکس اسلیم دارند تعویض پذیرفته میشه

ps3..

سلام.
من یک ایکس باکس الایت فالکن دارم. 2 دسته داره.50/60 تا بازی (کپی ها). کینکت که 12 روز پیش خریدم.هارد ایکس باکس 120 هست.کنترل (بازی هم میشه کرد باهاش). کیت شارژ & پلی .کابل اتصال به مانیتور.یه درایو لیتون که همون اولی که خریدم بعد 6 ماه دیدم که صرف نمیکنه اورجینال بازی کنم درایو خودش(لیتون)رو برداشتم یه سامسونگ گرفتم کپی خورش کردم بعدشم اونو گذاشتم روش و اون لایتونه هم داره خاک میخوره تو جعبش.و لوازم داخل جعبش هم هست.دستگاه فالکنه ماله اواخر 2008.با ps3 عوض میکنم.اگه قصد خرید یا تعویضش رو داری پ.خ کن.اگر هم نمیتونید پ.خ کنی به این شماره sms بدید.عرفان شجاعی.مشهد هم هستم

---------- نوشته در 11:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:20 PM ارسال شده بود ----------

عکس هم خواستید بگید بزارم.

ویرایش مدیریت: قرار دادن شماره تماس به هر شکل در محیط عمومی انجمن ممنوع میباشد

Last edited by a moderator:
سلام
خدمت دوستان عزیز عرض کنم این دستگاه فقط و فقط با مدل اسلیم ترجیحا 250 گیگ معاوضه میشود البته دستگاه کم کارکرد و سالم نه پوکیده :d

سلام.
من یک ایکس باکس الایت فالکن دارم. 2 دسته داره.50/60 تا بازی (کپی ها). کینکت که 12 روز پیش خریدم.هارد ایکس باکس 120 هست.کنترل (بازی هم میشه کرد باهاش). کیت شارژ & پلی .کابل اتصال به مانیتور.یه درایو لیتون که همون اولی که خریدم بعد 6 ماه دیدم که صرف نمیکنه اورجینال بازی کنم درایو خودش(لیتون)رو برداشتم یه سامسونگ گرفتم کپی خورش کردم بعدشم اونو گذاشتم روش و اون لایتونه هم داره خاک میخوره تو جعبش.و لوازم داخل جعبش هم هست.دستگاه فالکنه ماله اواخر 2008.با ps3 عوض میکنم.اگه قصد خرید یا تعویضش رو داری پ.خ کن.اگر هم نمیتونید پ.خ کنی به این شماره sms بدید.عرفان شجاعی.مشهد هم هستم
ما هنوز هستیما البته دستگاه منم از اسلیم کم نمیاره;کینکت.دو دسته.کنترلو...

دوستان اقا اریای عزیز داره میاد تهران که دستگاه رو ورداره انشالله اگه قسمتشون بود که اعلام میکنم تاپیک رو مدیران زحمت بکشند جمع اوری کنند اگه نه که دوباره کرکره رو میدیم بالا فعلا شما دستگاه رو فروخته شده فرض بفرمایید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or