فروش کنسول XBOX SLIM 250 GB

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Real Madrid 9

کاربر سایت
Rating - 100%
47   0   0
دوستان با دقت خواهشا متنو بخونین و حی عین اماتورا نپرسین که مدلش چیه کپی خور شده LT چیه درایوش چیه ، من همرو پایین دقیق مو به مو نوشتم .

سلام دوستان عزیز راستش من قبلا یه تاپیک برا فروش این کنسول زدم و چون عکس نزاشته بودم توسط مدیریت محترم پاک شد حقم با مدیریت بود .

خوب دوستان یه کنسول XBOX SLIM 250 GB یکی از دوستان داره که بنا به مشکلات مالی که داره میخاد بفروشتش . و چون به اینترنت دسترسی نداره من بیچاررو مسئول فروشش کرده .

این کنسول نو نو هستش همینجور که تو عکسا مشخصه . کنسول 1 ماه میشه دستشه ولی ازش استفاده زیادی نکرده فقط برده بیرون LT3 کرده همین . یبارم که همون اول کپی خورش کردن .

کنسولم از فروشگاه سونی تو پشت شهرداری خریداری شده .

اطلاعات کنسول :

کنسول کپی خوره - LT3 شده -اپدیت داشتبوردش 2.0.15747 هستش - PAL هستش - درایوش لایتوان هستش - 9504 هستش -

اطلاعات مهم من گفتم و جای هیچ سوال جوابی باقی نمیمونه دیگه .

این کنسول فقط فروش میره و تعویضی در کار نیستش دوستان . کنسول با آک مو نمیزنه من امروز دیدمش چون خودم کنسول دارم دیگه 2 تا به کارم نمیومد وگرنه برش میداشتمش خودم .

دوستان کنار کنسول این دوستمون بازی خریده ولی وقت نکردن که بازی کنن اصلا . شاید کلا 10 تا بازی نصفه نصفه بازی کردن . چون دانشگاه میرن وقت نمیکردن .

بازیاش کلا 42 تا حلقه DVD هستش که هم کاور رنگی و هم لیبل چاپی روی DVD و قاب که ازون حدودا 22 تاش برنرمکسن بقیه رایت معمولی . حتی این بازی مدال جدیده اینا و اویل اینارو

اصلا بازی نکردن .

حالا میرسیم سر اصل مطلب که قیمت کنسول هستش . راستش اول از همه قیمت سایتارو میزارم تا متوجه قیمت بشین تو بازار تا الکی قیمت ندین .

لینک قیمت 1

بعدش چون خودم بازارم یسری میان میگن بابا طرف داره 930 میده بله 930 با چه درایوی میده ایا لایتوان هستش نه مطمئنن . چون من خودم بازارم میدونم هیتاچی این قیمت میدن و لایتوان زیر

1050 کمتر نمیدن همین الانم بازار بودم تازه اومدم خونه .

من با توجه به اینکه بازیاش نو و اصلا ازشون استفاده نکردن و قیمت بازیام مشخصه .

قیمت بازی برنرمکس و معمولی

خوب مشخصه دیگه برنرمکساش 10 تومن و معمولیام الان 7 تومنه تو لبافم دقیقا همینجور بود ساعت 11 پرسیدم .

در ضمن یه شارژر باطری با باطریاشم میدم

من قیمت کنسول با بازیارو و شارژر و باطریاشو با توجه به قیمت بالا با هم همرو میزارم : 880

این دوستمونم میگه کسی کرج بود بیاد تست کنم سالم تحویل بدم ولی اگه کرج نیستین با توجه به اعتبار بنده به ما اعتماد کنین و شهرستانیای عزیز اول پولو واریز میکنن به کارت رفیقم بعد

دوستم براتون میفرسته کنسولو با پیشتازه که نهایتا 2 روزه دستتونه .

از کنسول چنتا عکس گرفتیم که من اینجا میزارمشون . از بازیام عکس گرفتم .

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    82.2 KB · مشاهده: 26
  • 2.jpg
    2.jpg
    81.5 KB · مشاهده: 19
  • 3.jpg
    3.jpg
    82.3 KB · مشاهده: 19
  • 4.jpg
    4.jpg
    85 KB · مشاهده: 17
  • 5.jpg
    5.jpg
    78.5 KB · مشاهده: 11
  • 10.jpg
    10.jpg
    52 KB · مشاهده: 10
  • 11.jpg
    11.jpg
    98.2 KB · مشاهده: 10
آخرین ویرایش:
قیمت عالیه.اگه پول داشتم،ورش میداشتم
آپ برا داش معین گل

دوستان چون رفیقم پول لازمه 880 میده . فقط دوستان عزیز . الان پول بازیاش فقط راحت 190 میشه .

آقا من خریدارم فقط الان نصف شبه فردا معامله رو انجام بدیم اوکیه؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or