فروش کنسول Xbox One به 26 میلیون واحد رسید

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
upload_2017-1-18_19-32-5.png

هرچند مدت طولانی است که مایکروسافت اطلاعاتی از فروش کنسول خود ارائه نداده است، اما گزارش اخیری که توسط گروه تحقیقاتی SuperData منتشر شد نشان می‌دهد که این کمپانی از زمان لانچ کنسول Xbox One، نوامبر 2013، تا کنون تعداد 26 میلیون کنسول فروخته است.

بر اساس گزارش منتشر شده در وب‌سایت GamingBolt که در مورد کنسول نینتندو Switch بوده و البته بازار کلی کنسول‌ها را مورد بررسی قرار داده است، کنسول کمپانی رقیب یعنی PS4 فروشی نزدیک به 55 میلیون واحد داشته است.

وب‌سایت Gamespot برای اطمینان از صحت اطلاعات منتشر شده در مورد میزان فروش کنسول Xbox One با این کمپانی تماس گرفت اما به جای آمار فروش تنها با پاسخی در مورد تعداد کاربران فعال هر ماه شبکه Live مواجه شد. بر اساس اطلاعات ارائه شده از طرف مایکروسافت، تعداد 47 میلیون کاربر در شبکه Live فعال بوده‌اند.

فیل اسپنسر رئیس Xbox اذعان داشت که فاش کردن آمار کاربران فعال شبکه Live ریسک زیادی دارد چراکه تعداد کاربران این شبکه در فصول مختلف متفاوت و بعضاً نسبت به یک فصل قبل، کمتر است درحالی‌که آمار فروش کنسول همواره در حال افزایش است.

اسپنسر بیان داشت: «اگر من دو سال پیش کنسولی فروخته باشم و در حال حاضر این کنسول در کمد خاک بخورد نه به نفع گیمر است، نه به نفع توسعه‌دهنده‌ها و صادقانه بگویم که به نفع مایکروسافت هم نیست. ما روی تعداد کاربران فعال خود در هر ماه تمرکز کرده‌ایم چراکه میدانیم آن‌ها گیمرهایی هستند که هوشیارانه محتوا، بازی‌ها، خدمات و پلتفرم ما را انتخاب کرده‌اند. ما می‌خواهیم که آن‌ها خوشحال باشند.»

منبع

Amd حرفی نزده ماجرا کلا به پوستری برمیگرده که تو کنفرانس amd نمایش داده شد دقیقا کلمه ی اسکورپیو در کنار واژه ی ryzen وجود داشت. الان منزل نیستم و با گوشی پست میدم برگشتم حتما میزارم اون تصویر رو

اتفاقا به همین دلیل میگم که اسکورپیو تاخیر خواهد خورد
در صمن ما هنوز رسما نمیدونیم رم اسکورپیو چیست فقط میدونیم ۱۲ گیگه و پهنای ۳۲۰ گیگابیت در ثانیه داره که همه ی اینها بنظر میرسه hbm باشه

نه لزوما به هر حال الان سونی پرو رو داره که فاصله رو کاهش بده بعلاوه باید دید بازار مثل یال ۲۰۱۵ آمادگی نسل جدید رو داره یا نه. باز بکی از دلایلی که احتمال تاخیر اسکورپیو رو تقویت میکنه همینه

خب نکته اینجاست که هم معماری Ryzen تقریبا آمادست و هم معماری Vega
توی CES خیلی از شرکت ها مادربوردهای مخصوص پردازنده ryzen رونمایی کردن و خود AMD هم با پردازنده Ryzen و گرافیک Vega یه سری بازی رو توی رزولیشن 4K به نمایش گذاشت!

البته اطلاعات زیادی ازشون منتشر نکرد ولی گفته توی نیمه اول 2017 پردازنده های Ryzen عرضه میشه و گرافیک های Vega هم به زودی اطلاعات بیشتری ازشون بیرون میاد!

میخوام بگم که خیلی دور از دسترس نیست عرضه Scorpio توی تعطیلات 2017 و AMD هم طراحی معماری های جدیدشو تقریبا به پایان رسونده!

خب نکته اینجاست که هم معماری Ryzen تقریبا آمادست و هم معماری Vega
توی CES خیلی از شرکت ها مادربوردهای مخصوص پردازنده ryzen رونمایی کردن و خود AMD هم با پردازنده Ryzen و گرافیک Vega یه سری بازی رو توی رزولیشن 4K به نمایش گذاشت!

البته اطلاعات زیادی ازشون منتشر نکرد ولی گفته توی نیمه اول 2017 پردازنده های Ryzen عرضه میشه و گرافیک های Vega هم به زودی اطلاعات بیشتری ازشون بیرون میاد!

میخوام بگم که خیلی دور از دسترس نیست عرضه Scorpio توی تعطیلات 2017 و AMD هم طراحی معماری های جدیدشو تقریبا به پایان رسونده!
اولا اینو بگم که این حرفای ما کلا در حد گمانه زنی هست وگرنه اطلاعاتمون به هیچوجه قابل استناد رسمی نیست

حرف شما درسته منتها amd به پای قضیه هست و مایکرو پای دیگه اون. هر دو باید آماده باشن. اینکه معماری زن آماده هست لزوما به معنای اینکه الان اسکورپیو هم آماده هست نیست

سوما این بحث تاخیر اسکورپیو در حد شایعه هست و بیشتر ریشه تو حرف اینسایدر گف داره. منتها بشخصه بنظرم منطقی میاد . حالا ممکنه من اشتباه کنم یا اصلا داستان یه سناریو خیلی متفاوت به خودش بگیره. واقعا نمیشه با قطعیت نظر داد

ولی یه چیز تا حد زیادی مشخصه اسکورپیو مثل پرو نیست. قطعا جهش بزرگتریه و به نحوی نسل بعدی به شمار میاد. حالا یه مقدار تعریف نسلها هم به هم خورده تا حدی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: wii baz
فکر کنم داستان تاخیر اسکورپیو درست باشه چون مایکرو فکر میکرد با عرضه پرو دیگه بازار به کلی دست سونی میافته و ...!! حالا که میبینه پرو تکون انچنانی به بازار نداده با خیال راحت تاخیر میزنن تا به موقع کنسول رو عرضه کنن و تست هایه اولیه و قطعات رو به به بهترین شکل ممکن انجام بدن از طرف دیگه وان اس تقریبا خوب میفروشه اکه اسکورپیو رو امسال عرضه کنن به فروش اون ضربه میزنن مگر انجایی که قیمت اسکورپیو ۴۰۰ دلار باشه وان اس هم بکنن ۲۵۰ دلار که این دوتا به خوبی با هم زندگی کنن !!
در ضمن اسکورپیو کنس‌ول نسل بعدی نیست یه طورایی مایکرو میخواد مفهوم نسل رو عوض کنه مثلا یه جا گفته بودن میخوان کنسول قابل ارتقا عرضه کنن یعنی هر دوسال یه قطعه میچاپونی تو کنسول و ....اصلا نفهمیدم چی تایپ کردم شما هم زیاد جدی نگیرید این مایکروسافت نمیزاره که برا ادم هواس بمونه

فکر کنم داستان تاخیر اسکورپیو درست باشه چون مایکرو فکر میکرد با عرضه پرو دیگه بازار به کلی دست سونی میافته و ...!! حالا که میبینه پرو تکون انچنانی به بازار نداده با خیال راحت تاخیر میزنن تا به موقع کنسول رو عرضه کنن و تست هایه اولیه و قطعات رو به به بهترین شکل ممکن انجام بدن از طرف دیگه وان اس تقریبا خوب میفروشه اکه اسکورپیو رو امسال عرضه کنن به فروش اون ضربه میزنن مگر انجایی که قیمت اسکورپیو ۴۰۰ دلار باشه وان اس هم بکنن ۲۵۰ دلار که این دوتا به خوبی با هم زندگی کنن !!
در ضمن اسکورپیو کنس‌ول نسل بعدی نیست یه طورایی مایکرو میخواد مفهوم نسل رو عوض کنه مثلا یه جا گفته بودن میخوان کنسول قابل ارتقا عرضه کنن یعنی هر دوسال یه قطعه میچاپونی تو کنسول و ....اصلا نفهمیدم چی تایپ کردم شما هم زیاد جدی نگیرید این مایکروسافت نمیزاره که برا ادم هواس بمونه

مایکرو به جای اینکه بیاد مفهوم نسل رو عوض کنه لول بیاد یه دو تا بازی درست و حسابی و انحصاری بسازه. سنگ بزرگ نشونه نزدن هست

• Like
Reactions: YAKUZA_2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or