فروش کنسول Xbox One به 26 میلیون واحد رسید

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
upload_2017-1-18_19-32-5.png

هرچند مدت طولانی است که مایکروسافت اطلاعاتی از فروش کنسول خود ارائه نداده است، اما گزارش اخیری که توسط گروه تحقیقاتی SuperData منتشر شد نشان می‌دهد که این کمپانی از زمان لانچ کنسول Xbox One، نوامبر 2013، تا کنون تعداد 26 میلیون کنسول فروخته است.

بر اساس گزارش منتشر شده در وب‌سایت GamingBolt که در مورد کنسول نینتندو Switch بوده و البته بازار کلی کنسول‌ها را مورد بررسی قرار داده است، کنسول کمپانی رقیب یعنی PS4 فروشی نزدیک به 55 میلیون واحد داشته است.

وب‌سایت Gamespot برای اطمینان از صحت اطلاعات منتشر شده در مورد میزان فروش کنسول Xbox One با این کمپانی تماس گرفت اما به جای آمار فروش تنها با پاسخی در مورد تعداد کاربران فعال هر ماه شبکه Live مواجه شد. بر اساس اطلاعات ارائه شده از طرف مایکروسافت، تعداد 47 میلیون کاربر در شبکه Live فعال بوده‌اند.

فیل اسپنسر رئیس Xbox اذعان داشت که فاش کردن آمار کاربران فعال شبکه Live ریسک زیادی دارد چراکه تعداد کاربران این شبکه در فصول مختلف متفاوت و بعضاً نسبت به یک فصل قبل، کمتر است درحالی‌که آمار فروش کنسول همواره در حال افزایش است.

اسپنسر بیان داشت: «اگر من دو سال پیش کنسولی فروخته باشم و در حال حاضر این کنسول در کمد خاک بخورد نه به نفع گیمر است، نه به نفع توسعه‌دهنده‌ها و صادقانه بگویم که به نفع مایکروسافت هم نیست. ما روی تعداد کاربران فعال خود در هر ماه تمرکز کرده‌ایم چراکه میدانیم آن‌ها گیمرهایی هستند که هوشیارانه محتوا، بازی‌ها، خدمات و پلتفرم ما را انتخاب کرده‌اند. ما می‌خواهیم که آن‌ها خوشحال باشند.»

منبع

الان شما حتی یک ذره حس نمیکنید pro قوی تره درسته فعلا تو بازی ها عملا مشخص نیست ولی قدرت پردازنده Gpu دو برابر معمولی هست و در اینده بلاخره تفاوتش اشکار میشه با نسخه معولی
درسته .. ولی تفاوت pro با معمولی فقط تو چیپ گرافیکشه . من خودم تا اومدن پرو صبر کردم برای خرید کنسول ... ولی وقتی دیدم چیز دندون گیری نیست و تفاوتی که انتظار داشتم رو ایجاد نمیکنه رفتم سمت معمولی .
ولی اسکورپیو چیز دیگه ایه ... رسما از هر لحاظ به مراتب قویتر از x1 هست و به نظر نمیاد هدفش فقط رزولیشن و ایمیج کوالیتی بیشتر باشه

• Like
Reactions: SHANSER
درسته .. ولی تفاوت pro با معمولی فقط تو چیپ گرافیکشه . من خودم تا اومدن پرو صبر کردم برای خرید کنسول ... ولی وقتی دیدم چیز دندون گیری نیست و تفاوتی که انتظار داشتم رو ایجاد نمیکنه رفتم سمت معمولی .
ولی اسکورپیو چیز دیگه ایه ... رسما از هر لحاظ به مراتب قویتر از x1 هست و به نظر نمیاد هدفش فقط رزولیشن و ایمیج کوالیتی بیشتر باشه
چون ببین اگر قرار باشه تفاوت pro با معمولی اشکار نشه و فقط هدفش روی اون دوربین های فضای مجازی Ps VR باشه که فعلا خیلی عناوینش محدوده یا مواردی که همه گیر نیست مثل HDR و 4k که خیلیا هنوز ندارن تلویزیون 4k یا احساسی به نیاز حریدنش ندارن افراد زیادی مثل من یا شما یا.. میگن خوب پس برای چی بریم دستگاهمون به pro ارتقا بدیم یا کلا پرو بخریم پس درسته یا باید تفاوتشون بیشتر بشه یا بازی انحصاری.. حالا چه اسکورپیو چه پرو

• Like
Reactions: vaan 2
اسکورپیو نه سرش معلومه نه تهش معلومه نه بازیش هاش معلوم هستن نه اصلا فلسفه و هدفش مشخصه بعد اساتید ساکن بازیسنتر معتقد هستن شکست می خوره :|
در اول این نسل این مقدار فروش برای وان فاجعه محسوب میشد با توجه به پشتوانه ی 360 ولی با فضاحت و حماقت های پی در پی متریک و رفقا از جمله استاد یوسف مهدی که e3 با کنفرانس معرفی ست تاپ باکس خانگی اشتباه گرفته بودن و هر چیزی که به ذهنشون رسید گفتن(دسته دوم تعطیل و اینترنت ندارید 360و ....)این مقدار فروش عالی محسوب میشه

شما در مورد عقبه صحبت میکنی و میگی که چون xbox original یه شکست بوده و 360 در ابتدای عرضه چون مشکل سه چراغه داشته و... اوایل ازش استقبال نشده و کم فروش رفته ( که کاملا هم درسته ) و one قاعدتا باید هم بیشتر می فروخت چون مایکرو کلی طرفدار پیدا کرده بود در زمان 360 که کاملا غلطه! چون نمیگی که مایکرو در زمان عرضه ی one با بحران اعتبار بین مردم مواجه شد ( که تأثیرش روی فروش اگه از سه چراغه بیشتر نباشه کمتر هم نیست ) و خیلی از طرفدارنش رفتن به سمت رقبا (همون داستان معروف که اگه شرایط رو دوست ندارید ، برید 360 بخرید ) با برطرف شدن مشکل سه چراغه فروش 360 شتاب گرفت با برطرف شدن مشکلات عرضه و اومدن one s هم فروش one شتاب گرفت (طرفدارانی که رفته بودن تا یه حدی دوباره برگشتن) ! حالا شما نمی خوای اینا رو ببینی یه مسئله ی دیگه هست ولی نکته اینه که واقعا وسع مایکرو از اول هم در همین حد بوده ! مایکرو هیچ وقت بازار اروپا رو نداشته ! هیچ وقت بازار آسیا و ژاپن رو نداشته ! تو نسل قبل هم فقط تو آمریکا و انگلیس جلو بود که الان هم نسبت به دوره ی مشابه 360 داره بهتر می فروشه تو این دو تا بازار ! والا بچه ها هم آمار گذاشتن که one تو دسامبر 1.5 میلیون دستگاه فروخته ( که به گفته خود مایکروسافت بالاترین میزان فروش برای one بوده در یک ماه) ! خوب اگه شما اسم این رو عدم استقبال میذاری دیگه بحثی نمی مونه اما این استدلال شما که میگید چون مایکرو گفته بود سونی رو میکشه و حالا نتونسته بکشه پس شکست خورده به همون اندازه غیر منطقی هست که حرف های خود متریک غیر منطقی بود!

در مورد بازی های اسکورپیو بر خلاف شما من نمی تونم نظری بدم چون من نمی دونم مایکرو چه بازی هایی داره و چی رو براش معرفی می کنه ! باید تا E3 صبر کرد چون مایکرو اصولا بازی های هر سال رو توی E3 همون سال معرفی می کنه (فقط یه Scalebond بود که تاریخ مشخصی نداشت که نهایتا هم کنسل شد و crackdown هم که تأیید شد داره میره جلو) اینکه مایکرو بازی جدید معرفی میکنه رو که همه مطمئنن اما مسئله اینجاست که بازی ها به درد بخور هستن یا نه!
حرف ماکان بیشتر بر میگرده به فضایی که در نیو گف وجود داره. چند وقت پیش Bioware اعلام کرد هیچ برنامه ای برای ارائه MassEffect روی اسکورپیو ندارن چون اصلا مایکروسافت دوکیتی در اختیارشون نذاشته و اونا هم مث بقیه فقط شنیدن که مایکرو قراره کنسول جددیدی تو بازار بیاره. ولی مایکرو تماسی باهاشون نداشته. بعد هم یکی از اینسایدرای گف گفته بود که اسکورپیو تاخیر خورده. حالا نمیشه رو هیچکدوم اینا حساب کرد ولی جدا کنسولی که قراره امسال وارد بازار شه خیلی عجیبه که دو کیتش در تا الان دراختیار بازی سازا قرار نگرفته باشه. نمیشه امشب دو کیت بدست کسی بدی بهش بگی دمت گرم تا فردا بازیت آماده باشه ها... بوس بوس... خیلی مردی

حرف ماکان بیشتر بر میگرده به فضایی که در نیو گف وجود داره. چند وقت پیش Bioware اعلام کرد هیچ برنامه ای برای ارائه MassEffect روی اسکورپیو ندارن چون اصلا مایکروسافت دوکیتی در اختیارشون نذاشته و اونا هم مث بقیه فقط شنیدن که مایکرو قراره کنسول جددیدی تو بازار بیاره. ولی مایکرو تماسی باهاشون نداشته. بعد هم یکی از اینسایدرای گف گفته بود که اسکورپیو تاخیر خورده. حالا نمیشه رو هیچکدوم اینا حساب کرد ولی جدا کنسولی که قراره امسال وارد بازار شه خیلی عجیبه که دو کیتش در تا الان دراختیار بازی سازا قرار نگرفته باشه. نمیشه امشب دو کیت بدست کسی بدی بهش بگی دمت گرم تا فردا بازیت آماده باشه ها... بوس بوس... خیلی مردی
من یه سرچی زدم برای PS4 Pro هم خبرهاش هست که Dev Kit از اواسط April در اختیار سازنده ها قرار گرفته. اگه اینجوری باشه که هنوز برای ارسال Dev Kit های اسکورپیو دیر نشده :دی البته ممکنه قبلش هم برای یه سری سازنده دیگه فرستاده باشن (منظورم صرفا Third Party ها هست)، که من خبرش رو پیدا نکرده باشم :دی

از نظر خودم که تا وقتی کنسول بعدی مایکروسافت بیاد (احتمالا 2019 یا 2020)، X1 به صورت کامل پشتیبانی میشه که اینجوری عمرش میشه 6 یا 7 سال که نسبتا مناسبه. حالا اینکه کنسول بعدی مایکروسافت چه شرایطی داره و اصلا وجود خارجی خواهد داشت یا نه هم که فعلا زوده صحبت کردن
یعنی واقعا فکر میکنی ماکروسافت بعد این همه هزینه و تحقیق میاد ۲۰۱۸ اسکورپیو رو با هزار امید میفرسته بازار بعد سال بعد یا سال بعدترش کنسول جدید معرفی میکنه!؟کارخونه پفک سازی هم همچین ریسک و خرج اضافه ای نمیکنه برای محصولات جدیدش:D
شما مثل اینکه هنوز متوجه نشدی اسکورپیو (با اون سخت افزار پرهزینه و قوی خودش) کنسول نسل بعدیه ماکروسافت هستش و حداقل هیچی که نباشه باعث میشه ۳-۴ سال هیچ کنسول دیگه ای رو به بازار نده.شما برای کنسول بعد از اسکورپیو روی ۲۰۲۲ به اونور حساب کن:D

• Like
Reactions: amirone and vaan 2
من فکر می کنم کنسول بعدی مایکی همزمان با کنسول بعدی سونی عرضه بشه... اما با این تفاوت که تا دو سه سال بعد از عرضه کنسول نسل بعدی ماکروسافت برخی عناوین روی اسکرپیو نیز عرضه بشن اما احتمال این اتفاق برای پرو به مراتب کمتره...

من یه سرچی زدم برای PS4 Pro هم خبرهاش هست که Dev Kit از اواسط April در اختیار سازنده ها قرار گرفته. اگه اینجوری باشه که هنوز برای ارسال Dev Kit های اسکورپیو دیر نشده :D البته ممکنه قبلش هم برای یه سری سازنده دیگه فرستاده باشن (منظورم صرفا Third Party ها هست)، که من خبرش رو پیدا نکرده باشم :D
خوب البته یه مقدار مبحث پرو متفاوته. پرو معماری کاملا مشابهی با ۴ عادی داره حتی برای پورت بازی بک نفر کافیه. منتها تو کنفرانس معرفی معماری zen شرکت amd که یه ماه پیش برگزار شد اسم اسکورپیو رو کنار Ryzen نوشته بودن که یعنی طبیعتا نشون میده معماری اسکورپیو خواهد بود.
همه ی اینها و همینطور استفاده از رم hbm کاملا داره نشون میده اسکورپیو کنسول نسل بعدیست با معماری کاملا متفاوت. بعید میدونم پورت بازیا از وان به اسکورپیو مثل ۴ به پرو ساده باشه. قطعا زمانبره
بعلاوه از نظر تجاری هم بنظرم منطقی میاد که تاخیر بخوره با توجه به استقبال نه چندان گرم از پرو فکر نمیکنم مایکرو خیلی الان احساس فشار بکنه که اسکورپیو رو زود بده به بازار میتونه صبر بکنه نزدیک لانچ ps5 که شاید سال دیگه یا سال بعدترش باشه نسل بعد رو شروع کنه
امیدوارم واقعا این اتفاق بیفته بساط کنسول بین نسلی جمع شه.

• Like
Reactions: The End Of Ps
خوب البته یه مقدار مبحث پرو متفاوته. پرو معماری کاملا مشابهی با ۴ عادی داره حتی برای پورت بازی بک نفر کافیه. منتها تو کنفرانس معرفی معماری zen شرکت amd که یه ماه پیش برگزار شد اسم اسکورپیو رو کنار Ryzen نوشته بودن که یعنی طبیعتا نشون میده معماری اسکورپیو خواهد بود.
همه ی اینها و همینطور استفاده از رم hbm کاملا داره نشون میده اسکورپیو کنسول نسل بعدیست با معماری کاملا متفاوت. بعید میدونم پورت بازیا از وان به اسکورپیو مثل ۴ به پرو ساده باشه. قطعا زمانبره
بعلاوه از نظر تجاری هم بنظرم منطقی میاد که تاخیر بخوره با توجه به استقبال نه چندان گرم از پرو فکر نمیکنم مایکرو خیلی الان احساس فشار بکنه که اسکورپیو رو زود بده به بازار میتونه صبر بکنه نزدیک لانچ ps5 که شاید سال دیگه یا سال بعدترش باشه نسل بعد رو شروع کنه
AMD گفته بود خبری از CPU های Zen توی سال 2017 نیست پس اگر اسکورپیو بخواد امسال عرضه بشه از این پردازنده استفاده نمیکنه احتمالا از نسخه پیشرفته تر جگوار استفاده میکنن . در ضمن رمش هم GDDR5X هست نه HBM.
در کل اسکورپیو هم مثل پرو بین نسلی هست به نظر خودم تفاوتش هم اینه که پرو از تکنیک چکبورد برای رندر بازی ها استفاده میکنه توی رزولوشن 4K اما اسکورپیو اونها رو نیتیو اجرا میکنه .

• Like
Reactions: reach usa
اگه مایکرو بیاد عرضه کنسول رو تا نوامبر ۲۰۱۸ به تعویق بندازه و یه کنسول قویتر با بازی های خودش عرضه کنه که به نظر حرکت خطرناک و هوشمندانه ایه . رسما شرایط ۳۶۰ تکرا میشه و تا سونی بیاد ps5 بده xbox یکه تازی میکنه .

• Like
Reactions: benjohn
AMD گفته بود خبری از CPU های Zen توی سال 2017 نیست پس اگر اسکورپیو بخواد امسال عرضه بشه از این پردازنده استفاده نمیکنه احتمالا از نسخه پیشرفته تر جگوار استفاده میکنن . در ضمن رمش هم GDDR5X هست نه HBM.
در کل اسکورپیو هم مثل پرو بین نسلی هست به نظر خودم تفاوتش هم اینه که پرو از تکنیک چکبورد برای رندر بازی ها استفاده میکنه توی رزولوشن 4K اما اسکورپیو اونها رو نیتیو اجرا میکنه .

اینو AMD دقیقا کی گفته که توی 2017 خبری از ZEN نیست؟؟؟:flushed:

• Like
Reactions: IMANOKA
Amd حرفی نزده ماجرا کلا به پوستری برمیگرده که تو کنفرانس amd نمایش داده شد دقیقا کلمه ی اسکورپیو در کنار واژه ی ryzen وجود داشت. الان منزل نیستم و با گوشی پست میدم برگشتم حتما میزارم اون تصویر رو

اتفاقا به همین دلیل میگم که اسکورپیو تاخیر خواهد خورد
در صمن ما هنوز رسما نمیدونیم رم اسکورپیو چیست فقط میدونیم ۱۲ گیگه و پهنای ۳۲۰ گیگابیت در ثانیه داره که همه ی اینها بنظر میرسه hbm باشه

اگه مایکرو بیاد عرضه کنسول رو تا نوامبر ۲۰۱۸ به تعویق بندازه و یه کنسول قویتر با بازی های خودش عرضه کنه که به نظر حرکت خطرناک و هوشمندانه ایه . رسما شرایط ۳۶۰ تکرا میشه و تا سونی بیاد ps5 بده xbox یکه تازی میکنه .
نه لزوما به هر حال الان سونی پرو رو داره که فاصله رو کاهش بده بعلاوه باید دید بازار مثل یال ۲۰۰۵ آمادگی نسل جدید رو داره یا نه. باز یکی از دلایلی که احتمال تاخیر اسکورپیو رو تقویت میکنه همینه

آخرین ویرایش:
یعنی واقعا فکر میکنی ماکروسافت بعد این همه هزینه و تحقیق میاد ۲۰۱۸ اسکورپیو رو با هزار امید میفرسته بازار بعد سال بعد یا سال بعدترش کنسول جدید معرفی میکنه!؟کارخونه پفک سازی هم همچین ریسک و خرج اضافه ای نمیکنه برای محصولات جدیدش:D
شما مثل اینکه هنوز متوجه نشدی اسکورپیو (با اون سخت افزار پرهزینه و قوی خودش) کنسول نسل بعدیه ماکروسافت هستش و حداقل هیچی که نباشه باعث میشه ۳-۴ سال هیچ کنسول دیگه ای رو به بازار نده.شما برای کنسول بعد از اسکورپیو روی ۲۰۲۲ به اونور حساب کن:D
کنسول که قراره 2017 بیاد، مایکروسافت همین هفته قبل هم گفته بود که کنسول امسال میاد، حالا اینکه تاخیر میخوره یا نه فعلا نمیشه روش حساب کرد. بعدش تو کامنت قبلی هم گفتم، Scorpio بخواد چند ماه دیگه به عنوان کنسول نسل جدید بیاد هم خودش شکست میخوره و هم به فروش X1 آسیب میرسونه، قشنگ مایکروسافت با اینکار تیر خلاص رو به خودش میزنه :دی کنسول جدید باید موقعی بیاد که بازار بهش نیاز داشته باشه، فروش PS4 Pro مشخصه، Scorpio هم درسته قویتر از Pro هست ولی بازم موقعی میاد که کنسول های فعلی تو اوج فروششون هستن و قطعا نمیتونه فروش خیلی بالایی داشته باشه. حالا اگه مایکروسافت یک سال دیرتر کنسول رو عرضه کنه و بندازه تعطیلات 2018 اون موقع شرایط فرق میکنه.
اینکه قراره بازی هاشون مشترک باشن یعنی اینکه از نظر معماری X1 و Scorpio احتمالا شبیه به هم هستن. حالا اگه یه موقع بازی هاشون متفاوت باشن حرف شما درسته، ولی فعلا نمیشه قطعا نظر داد.

@Frobary
خوب لزوما این مسئله منافاتی با حرف من نداره. سیاست مایکرو ایجاد یه پلتفورم مشترک بین دیوایسایی هست که معماری های متفاوتی دارن
مثلا Geow 4 هم روی pc هست و هم روی وان در صورتی که پلتفورم متفاوته. یعنی تفاوتشون در سطح همین اسکورپیو و وان هست (البته با فرض درست بودن فرضیه ی من)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or