فروش يه عدد wii ntsc/j

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

residentevil4

کاربر سایت
Rating - 100%
7   0   0
سلام دوستان يه دستگاه wii j هست كه 6 ماه بيشتر كار نكرده و بسيار تميزه و از وقتي كه ps3 خريدم قصد فروششو دارم البته زيادم دلم نمياد بفروشم چون خيلي تميزه و با نو هيچ فرقي نداره ولي بخاطر mgs 4 و نياز به پول مجبورم كه ديگه بفروشمش ،‌دستگاه هم به فريمور 3.0 آپديت شده و 13 عدد از بهترين بازيها هم همراهشه :
super mario galaxy
no more heroes
metroid prime 3
table tennis
medal of honor heroes 2
pes 2008
resident evi: tuc
zelda :twilicht princess
wii sport
rayman raving rsbbids 2
prince of peria : rival swords
night
sega superstars tennis
قيمتي كه در نظر گرفتم 350 تومن هست. دوستاني كه مايل به خريد هستن همينجا اعلام كنن.
http://www.picfury.com/22/IMG_0951-1.html

منظورتون 6 ماه پيش هست كه من خريدم؟ قيمت اون موقع با الان خيلي متفاوته، الان دستگاه نو 440 تومنه و دستگاه من با نو هيچ تفاوتي نداره.

الان Wii j 440 تومان شده!!!
یعنی از 360 هم بالاتر :eek:

دوستان قيمت نهايي براي فروش 330 تومن ،‌واقعا اين قيمت براي يه همچين دستگاه تميزي عاليه و اگه نياز به پول نبود اونو الان نمي فروختم و ميزاشتم تابستون بفروشم كه هم مشتريش بيشتره و هم قيمتش ميره بالاتر.

يكي از دوستان بازيها رو به صورت جداگونه خريداره ، من مي تونم دستگاه رو بدون بازيها به قيمت 310 تومن براي كسي كه دستگاه رو به تنهايي خريداره بفروشم. البته براي كسي كه خريداره و مي خواد بازي كنه خريد بازيها همراه دستگاه براش بيشتر ميصرفه.

آخرین ویرایش:
قيمتهاي جديد:
320 تومان
300 تومان (بدون بازيها)
‌البته چون فعلا براي اين كنسول مشتري پيدا نشده قيمت رو دارم پايين ميبرم به دليل احتياج داشتن به پول و پايين تر از اين هم نميره براي اينكه اگه مشتريش بود با همون قيمت اوليه ميخريد چون واقعا قيمت منصفانه اي بود، البته قابل ذكر هست كه اين قيمت فقط براي ماه خرداد هست.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or