فروش يه عدد wii ntsc/j

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

residentevil4

کاربر سایت
Rating - 100%
7   0   0
سلام دوستان يه دستگاه wii j هست كه 6 ماه بيشتر كار نكرده و بسيار تميزه و از وقتي كه ps3 خريدم قصد فروششو دارم البته زيادم دلم نمياد بفروشم چون خيلي تميزه و با نو هيچ فرقي نداره ولي بخاطر mgs 4 و نياز به پول مجبورم كه ديگه بفروشمش ،‌دستگاه هم به فريمور 3.0 آپديت شده و 13 عدد از بهترين بازيها هم همراهشه :
super mario galaxy
no more heroes
metroid prime 3
table tennis
medal of honor heroes 2
pes 2008
resident evi: tuc
zelda :twilicht princess
wii sport
rayman raving rsbbids 2
prince of peria : rival swords
night
sega superstars tennis
قيمتي كه در نظر گرفتم 350 تومن هست. دوستاني كه مايل به خريد هستن همينجا اعلام كنن.
http://www.picfury.com/22/IMG_0951-1.html

دوست عزیز اگه ممکنه یکم بیشتر توضیح بده
چیپ کوپی خورش چیه؟
چطوری باهاش رفتار کردی؟ چی همراهشه دیگه؟

چيپش والا خودمم نفهميدم چيه! ولي فكر كنم wiican باشه ولي در حال حاضر با برنامه هايي كه اومده همه ي بازيها رو ميشه رو wii بازي كرد از جمله super mario galaxy. به جرات ميتونم بگم كه اگه دستگاه رو ببينيد هيچ فرقي بين نو و دست دوم اون نمي تونيد بزاريد، من در نگهداري كنسول خيلي حساسم و دستگاه بسيار تميزه اگه بخاطر نياز مالي نبود هرگز اونو نمي فروختم.

چيپش والا خودمم نفهميدم چيه! ولي فكر كنم wiican باشه ولي در حال حاضر با برنامه هايي كه اومده همه ي بازيها رو ميشه رو wii بازي كرد از جمله super mario galaxy. به جرات ميتونم بگم كه اگه دستگاه رو ببينيد هيچ فرقي بين نو و دست دوم اون نمي تونيد بزاريد، من در نگهداري كنسول خيلي حساسم و دستگاه بسيار تميزه اگه بخاطر نياز مالي نبود هرگز اونو نمي فروختم.

حیفه بفروشیش به نظر من نفروش پشیمون میشی.یا اگر خواستی بفروشی به دوستان یا اشنایان خودت بفروش این جا خیلی خیلی پایین ازت میخرن((فکر نمیکنم کسی حداکثر بیشتر از 300 ازت برداره ))
بازم میگم اگه بفروشیش حسابی ضرر میکنی.

آخرین ویرایش:
حیفه بفروشیش به نظر من نفروش پشیمون میشی.یا اگر خواستی بفروشی به دوستان یا اشنایان خودت بفروش این جا خیلی خیلی پایین ازت میخرن((فکر نمیکنم کسی حداکثر بیشتر از 300 ازت برداره ))
بازم میگم اگه بفروشیش حسابی ضرر میکنی.
خودمم زياد دلم نمياد بفروشم ولي به پولش احتياج دارم.
من 300 میخوام .
300 خيلي كمه ، دستگاه بسيار تميزه و خيلي كم كار كرده همچنين 13 عدد بازي باهاشه همون قيمتي كه گفتم مي فروشم.

دوست عزیز سلام
اگه بازیها رو جدا میفروشی و قاب و کاور هم دارن دونه ای 800 ازت می خرم
اگه خواستی بفروشی pm بده
مرسی
موفق باشید

دوست عزیز سلام
اگه بازیها رو جدا میفروشی و قاب و کاور هم دارن دونه ای 800 ازت می خرم
اگه خواستی بفروشی pm بده
مرسی
موفق باشید
نه دوست عزيز بازيها رو با دستگاه مي فروشم ،‌حدود 8 تا از بازيها با چاپ هستند و از بهترين dvd ها هست كه هر كدوم رو با قيمت 3000 تومن از دات كام خريده بودم.

آخرین ویرایش:
يكي از دوستام دستگاه رو با همين قيمت ولي قسطي خريداره اما چون من مي خوام دستگاه رو نقد بفروشم 10 تومن هم از قيمت كم ميكنم و به قيمت 340 هزار تومن براي فروش ميزارم.

الان مگه Wii-j نو چند هست ؟
خداي نكرده براي خراب كردن قيمت شما نيست جهت اطلاع از قيمت هست !

الان مگه Wii-j نو چند هست ؟
خداي نكرده براي خراب كردن قيمت شما نيست جهت اطلاع از قيمت هست !
west game دستگاه j رو 440 تومن مي فروشه،‌دوست عزيز بنده از قيمتها خبر دارم و بدون اطلاع همينطوري از خودم قيمت نميزارم;) در ضمن همراه دستگاه 13 عدد بازي براي فروش گزاشتم به نظرتون قيمت منصفانه نيست؟! تازه دستگاهي كه 6 ماه بيشتر كار نكرده وزيادم باهاش بازي نكردم و با نو هم هيچ فرقي نداره.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or