فروش يه عدد wii ntsc/j

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

residentevil4

کاربر سایت
Rating - 100%
7   0   0
سلام دوستان يه دستگاه wii j هست كه 6 ماه بيشتر كار نكرده و بسيار تميزه و از وقتي كه ps3 خريدم قصد فروششو دارم البته زيادم دلم نمياد بفروشم چون خيلي تميزه و با نو هيچ فرقي نداره ولي بخاطر mgs 4 و نياز به پول مجبورم كه ديگه بفروشمش ،‌دستگاه هم به فريمور 3.0 آپديت شده و 13 عدد از بهترين بازيها هم همراهشه :
super mario galaxy
no more heroes
metroid prime 3
table tennis
medal of honor heroes 2
pes 2008
resident evi: tuc
zelda :twilicht princess
wii sport
rayman raving rsbbids 2
prince of peria : rival swords
night
sega superstars tennis
قيمتي كه در نظر گرفتم 350 تومن هست. دوستاني كه مايل به خريد هستن همينجا اعلام كنن.
http://www.picfury.com/22/IMG_0951-1.html

در ضمن بازيه zack & wiki رو تو ليست يادم رفته بود بنويسم اين بازي هم اضافه كنيد ،‌ميشه 14 بازي.:cheesygri

مگه قیمت نو wii-J چقدر شده که شما دست دوم (حالا خیلی تمیز) رو 300 میدید ؟
من wii-uc نو قیمت 400 دارم تازه با تضمین اجرای SMG که یعنی چیپ جدید داره .
قیمت جنسی که از نو (یعنی آک و پلمپ) بودن میافته حداقل 70% میشه. و اگه قیمت شما درست باشه با توجه به اینکه کنسولتون رو 300 میدید باید Wii-j نزیدیک قیمت UC باشه.

مگه قیمت نو wii-J چقدر شده که شما دست دوم (حالا خیلی تمیز) رو 300 میدید ؟
من wii-uc نو قیمت 400 دارم تازه با تضمین اجرای SMG که یعنی چیپ جدید داره .
قیمت جنسی که از نو (یعنی آک و پلمپ) بودن میافته حداقل 70% میشه. و اگه قیمت شما درست باشه با توجه به اینکه کنسولتون رو 300 میدید باید Wii-j نزیدیک قیمت UC باشه.
دوست عزيز شما اول اگه ميشه يه قيمت از j در تهران بگيريد و بعد بياد اين حرف رو بزنيد،‌يكي از دوستان بنده wii خودش رو با قيمت 350 تومن فروخته قيمتي كه من در حال حاضر روي اين كنسول گذاشتم كاملا منطقي و روي حساب هست.

دوست عزيز شما اول اگه ميشه يه قيمت از j در تهران بگيريد و بعد بياد اين حرف رو بزنيد،‌يكي از دوستان بنده wii خودش رو با قيمت 350 تومن فروخته قيمتي كه من در حال حاضر روي اين كنسول گذاشتم كاملا منطقي و روي حساب هست.

خوب جمله من هم سووالی بود خواستم ببینم قیمت UC,J به هم نزدیک شده ؟ که ظاهرا شده.

خوب جمله من هم سووالی بود خواستم ببینم قیمت UC,J به هم نزدیک شده ؟ که ظاهرا شده.
بله دوست عزيز در حال حاضر تقريبا قيمت j و uc به هم نزديك هستن و تفاوت قيمتشون حدود 40 تومن هست ،‌شما الان داخل تهران wii پايين 400 تومن نمي تونيد پيدا كنيد.

ميتونم با دوستاني كه تو كار خريد و فروش كنسول هستن و psp نو دارن wii رو عوض كنم و مبلغ 150 تومن هم سر بگيرم كه قيمت ير به ير بشه.
در حال حاضر كنسول هنوز فروخته نشده و با قيمت 320 براي فروش موجود است.

آقا اين كارو نكن .
بعدا شديدا پشيمون مي شي . يكم صبر كن mgs 4 ارزون ميشه !!

جالبه اين تاپيك بيش از 800 نفر بازديد كننده داشته ولي يه خريداره واقعي نداشته! :laughing:
من چون مي خوام قبل از اومدن mgs4 پول دستم باشه دستگاه رو به علاوه ي همه ي بازيها به قيمت عاليه 310 تومن ميفروشم فقط تا روز 5 شنبه به اين قيمت ميفروشم!

دوست عزیز بهتره دستگاهتو نگه داری
آخه فروشگاه یگانه داره wii j رو میده 270:laughing:
کسی نمیاد واسه دست دوم این کنسول 40 تومان بیشتر بده;)

یگانه میده 270 :eek: اکه بده من 20 تا میخوام فقط باید بیای با هم بریم 50 تومان هم به خودت میدم شاید از تو خوشش میاد که 100 تومان زیر قیمت بهت میده:laughing:

دوست عزيز اگه شما اينقدر از يگانه مطمئنيد و از خريد كردن در اون مغازه راضي هستيد بريد و با همون قيمت 270 تومن از اون wii بخريد;)
در ضمن دستگاه فروخته شد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or