فروش مانیتور 23 اینچ LG مدل M2394A

hitman_ravani

کاربر سایت
Rating - 100%
5   0   0
خوب مانیتور 23 اینچ LG مدل M2394A بفروش میرسد. مانیتور اینقدر نو هستش که هنوز این سلفن های روش کنده نشده! توی عکس معلومه! بعضی از کابل ها هم هنوز از توی کیسشون در نیومدن!

در مورد مشخصات مینیتور باید بگم FILL HD هست!

2 تا ورودی HDMI داره! 1 ورودی آنتن داره - 1 ورودی کامپوننت و یک ورودی کامپوزیت داره! از هر لحاظ تکمیل هستش! گارانتی هم فکر کنم هنوز داره!!

قیمت 200.000 تومن.

تا کی هست حراج یعنی کی خریدار قطعی مشخص میشه؟ در مورد تاریخ خرید چیزی نگفتی؟ من میخوامش ولی با توجه به تاریخ خریدش باید ببینم برام صرفه داره یا نه؟ پول پست چی؟ من شیرازم با من یا شما؟

خروجی صدا داره که صدا رو از اسپیکر بگیرم؟ مثلا شما کنسولتو با Hdmi وصل میکنی بعد کابل اسپیکرتو بزنی به خروجی صدای هدفون مانیتورت صدا رو میشه اینطوری گرفت که صدا فقط از اسپیکر بشنوی؟ بی زحمت امتحان کن خبرشو بده

آخرین ویرایش:
پول پست با خریداره!! تا هر وقت که خریدار پول بده!!! آره خروجی صدا هم داره! خروجیش خوبه

من قبلآ از خروجی تلویزیون صدا میگرفتم! ولی بعد یه سیستم صوتی خریدم و صدا رو مستقیم از خود کنسول گرفتم! یــــــــــــــک حالی میده! یعنی میداد!! :d قرار دیگه حال توم بشه! :d

نه خداییش من چند روزی میشه تو پیک این مانی هستم که بخرمش میخواستم نوش رو بخرم که اگه جور بشه همینو بر میدارم

کیفیت تصویرشو خیلیا تایید میکردن ازشون که میپرسیدم/ البته بخاطر صداش نمیشه ازش خرده گرفت اصولا تلویزیون مانیتور ها کیفیت صداشون زیاد جالب نیست

تاریخ خرید یک سالی هست!

پول پست فکر کنم 20 تومن! فکر کنم! تیپاکس همینا بشه فکر کنم!

برای این که تاپیکت خراب نشه بپرس به صورت پ خ بهم اطلاع بده چقدر میشه/ ولی من ازت انتظاردارم بیشتر رعایتمو بکنی برادر/ خریداری خریدارم

برای این که تاپیکت خراب نشه بپرس به صورت پ خ بهم اطلاع بده چقدر میشه/ ولی من ازت انتظاردارم بیشتر رعایتمو بکنی برادر/ خریداری خریدارم

فردا دارم میرم پست بچه هایی که بازی هاشون رو توی این چند روز خریدن قرار هست فردا ارسال کنم! همون فردا دقیق برات میپرسم!

جالبه یکی از دوستان در مورد کیفیت تصویر این مانیتور نظر داد به 3 دقیقه نرسیده پستشو پاک کردن !!!
بعد اینقدر از سانسور های صدا و سیما و دیگر رسانه ها شاکی نشید وقتی خودتون تو یه تاپیک ساده طاقت شنیدن یه انتقاد رو ندارید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or