فروش مانیتور 23 اینچ LG مدل M2394A

hitman_ravani

کاربر سایت
Rating - 100%
5   0   0
خوب مانیتور 23 اینچ LG مدل M2394A بفروش میرسد. مانیتور اینقدر نو هستش که هنوز این سلفن های روش کنده نشده! توی عکس معلومه! بعضی از کابل ها هم هنوز از توی کیسشون در نیومدن!

در مورد مشخصات مینیتور باید بگم FILL HD هست!

2 تا ورودی HDMI داره! 1 ورودی آنتن داره - 1 ورودی کامپوننت و یک ورودی کامپوزیت داره! از هر لحاظ تکمیل هستش! گارانتی هم فکر کنم هنوز داره!!

قیمت 200.000 تومن.

دلیل فروش!!! فرار بی مغز ها! :d

زیاد استفاده نشده چون با یدونه 42 کار میکردم! دیگه چی؟ گارانتی هم نداره چون تموم شده! امر دیگه ای بود در خدمتم!! در مورد اعتماد سازی توی این چند روزه تعدادی از دوستان هم اومدن درب منزل بنده! ازم خرید کردن!! که از خدوشون هم بپرسید از راضی هم اونطرف طر هستن! از نظر تمیزی و سلامت کالاهاشون!!

یه سری هم که منت گزاشتن اعتماد بیشتری کردن و پول به حسابم ریختن که طبق وعده 4 شنبه به 4 شنبه قرار هست پست بشه! (فردا)

در خدمتم!

دلیل فروش!!! فرار بی مغز ها! :d

زیاد استفاده نشده چون با یدونه 42 کار میکردم! دیگه چی؟ گارانتی هم نداره چون تموم شده! امر دیگه ای بود در خدمتم!! در مورد اعتماد سازی توی این چند روزه تعدادی از دوستان هم اومدن درب منزل بنده! ازم خرید کردن!! که از خدوشون هم بپرسید از راضی هم اونطرف طر هستن! از نظر تمیزی و سلامت کالاهاشون!!

یه سری هم که منت گزاشتن اعتماد بیشتری کردن و پول به حسابم ریختن که طبق وعده 4 شنبه به 4 شنبه قرار هست پست بشه! (فردا)

در خدمتم!

بله :)

راستی 42 فروشی نیست :d

جدی اگه اونو میفروشی . به قیمت خوبی میخرم

این مانیتور رو هم اگه میشه بگو بالاترین قیمت چنده تا ببینیم خدا چی میخواد ;;)

بله :)

راستی 42 فروشی نیست :d

جدی اگه اونو میفروشی . به قیمت خوبی میخرم

این مانیتور رو هم اگه میشه بگو بالاترین قیمت چنده تا ببینیم خدا چی میخواد ;;)

اون 42 به وقتش! اما قیمتش بالاس! برندش فیلیپس هستش! این مانیتور 23 اینچ هم فعلآ به قیمت پایه مشتری داره!

من هم به قیمت پایه خریدارم

البته برای پول پست 20 تومن نمیدم ! میام تهران ازت میگیرم

خدا خیرت بده! این پست معزلی شده واسه من!! از یه طرف باید خر کش کنم ببرم! از طرف دیگه بسته بندی! و کلی دنگ و فنگ دیگه!!

از کجایی؟؟ هستن افرادی که به قیمت پایه خریدارش باشن!

واقعا ال سی دیش موفته
حیف که اهل مازندرانم وگر نه ازت تا300 تومن هم می خریدم
ای کاش بچه ی تهران بودمممم
:((:((:((:((:((:((

خوب توکه تا 300 میخوای بخری دیگه پول پست هم که میشه 20 ! پس زیر 300 واست در میاد . گریه نداره ! ( با اینکه فروخته شد )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or