فروش لپ تاپ 5110 بسیار تمیز با گارانتی

rasis20

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام خدمت تمامی دوستان
همان طور که از عنوان تاپیک هم پیداست یک دستگاه دل 5110 خوراک گیم برای فروش موجود میباشد
مشخصات و قیمت روز رو میتونید از اینجا مشاهده بفرمایید
Dell Inspiron 5110-T - لپ تاپ دل اینسپایرون 5110
البته اینم عرض کنم لپ تاپ بنده با رم 6 گیگ و هارد 640 هستش
توضیحات اینکه این لپ تاپ برای یکی از اشنایان هستش و تا برج 2 سال 2013 گارانتی داره و کلا چند ماه بیشتر از خریدش نمیگذره
دلیل فروش هم خرید لپ تاپ بالاتر هستش گویا
باطری این دستگاه به خاطر استفاده بد و متصل بودن همیشگی به برق 1 ساعت بیشتر شارژ نگه نمیداره و دستگاه ایراد دیگه ای نداره
از لحاظ خط و خش هم قابل قبول هستش و به جز چند خش جزئی که به چشم نمیاد مشکل دیگه ای نداره
واما قیمت و شرایط فروش
بنده در تهران هستم لپ تاپ حضوری خدمتتون تقدیم میشه دوستان شهرستانی هم بعد از واریز مبلغ مهلت تست هم در صورت لزوم داده میشه
قیمت پایه هم 1050 هزار تومان قرار میدم
پیشاپیش از اینکه اسپم نمیدید تشکر میکنم
با تشکر سعید

Attachments

• IMG_8395.jpg
    IMG_8395.jpg
    154.5 KB · مشاهده: 21
  • IMG_8398.jpg
    IMG_8398.jpg
    162 KB · مشاهده: 29
  • IMG_8400.jpg
    IMG_8400.jpg
    182.2 KB · مشاهده: 29
دوستان امروز بعد از ظهر لپ تاپ رو از دوستم تحویل گرفتم و فرمت کردم و ویندوز جدید نصب کردم با کمال تعجب باطری دستگاه 2 ساعت 20 دقیقه در حالت فول شارژ نشون میده فکر میکنم سوتی دوستم باشه چون نیم ساعتی که باهاش کار کردم و درایور هاش رو نصب کردم شارژ به صورت طبیعی کم شد فکر نمیکنم باطری مشکلی داشته باشه
در ضمن من تا جمعه بعد از ظهر نیستم
اگه کسی لپ تاپ رو بخواد تخفیف خوبی بهش میدم این دوستمون امروز asus گرفت و فعلا پول لازم هستش
با تشکر

سلام خدمت تمامی دوستان
همان طور که از عنوان تاپیک هم پیداست یک دستگاه دل 5110 خوراک گیم برای فروش موجود میباشد
مشخصات و قیمت روز رو میتونید از اینجا مشاهده بفرمایید
Dell Inspiron 5110-T - لپ تاپ دل اینسپایرون 5110
البته اینم عرض کنم لپ تاپ بنده با رم 6 گیگ و هارد 640 هستش
توضیحات اینکه این لپ تاپ برای یکی از اشنایان هستش و تا برج 2 سال 2013 گارانتی داره و کلا چند ماه بیشتر از خریدش نمیگذره
دلیل فروش هم خرید لپ تاپ بالاتر هستش گویا
باطری این دستگاه به خاطر استفاده بد و متصل بودن همیشگی به برق 1 ساعت بیشتر شارژ نگه نمیداره و دستگاه ایراد دیگه ای نداره
از لحاظ خط و خش هم قابل قبول هستش و به جز چند خش جزئی که به چشم نمیاد مشکل دیگه ای نداره
واما قیمت و شرایط فروش
بنده در تهران هستم لپ تاپ حضوری خدمتتون تقدیم میشه دوستان شهرستانی هم بعد از واریز مبلغ مهلت تست هم در صورت لزوم داده میشه
قیمت پایه هم 1050 هزار تومان قرار میدم
پیشاپیش از اینکه اسپم نمیدید تشکر میکنم
با تشکر سعید

سلام
من 800 پول دارم راه داره ؟؟ شرمنده
آپ

ممنون بابت اپ .
قابل شما رو نداره دوست عزیز ولی مغازه دار نقد 950 بر میداره
من دارم میرم شمال تا جمعه عصر هم انلاین نمیشم
فکرات رو بکن من اگه پول داشتم خودم بر میداشتم:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند